Maskar' Vakıflar Bölge Müdürlüğü 6 Şubat'tan Beri Mükemmel Çalıştı'

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar'dan Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı'ya Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı  Murat Maskar Vakıflar  Bölge Müdürü Adem Bacanlı’ya ziyaret gerçekleştirdi.

           6 şubat depremlerinin yaşandığı günden beri sahada Malatyalılara hizmetleriyle nefes olan ve Malatyalıların takdirini kazanan Vakıflar Bölge Müdürlüğünün takdire şayan çalışmaları nedeniyle AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar Adem Bacanlı’ya teşekkür etti.
 
          Genel Başkan Maskar" Malatya Vakıflar Bölge Müdürümüz Sayın Adem Bacanlı yı ziyaret ettik. Kendisine 6 Şubat Depremlerinden beri göstermiş olduğu azimli ve gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

          Ayrıca Ramazan ayında Vakıflar Genel Müdürlüğünün almış olduğu karar ile 81 ilde olduğu gibi Malatya’mızda Vakıflar Bölge Müdürlüğü her gün 3.200 kişilik iftar yemeğini Malatya’da vatandaşlara veriyorlar. 

          Kanalboyu Halk Kütüphanesi önü ve Malatya Eğitim Araştırma hastanesi bahçesi olmak üzere çadırlarda 4 yıldızlı otel aşçılarının yaptığı yemek kalitesinin ev yemekleriyle aynı olduğu 4 çeşit iftar menülü yemekler büyük takdir alıyor. Zaman, Zaman hemşerilerimi izlere gelip söylüyorlar ilk defa bu ramazan ayında lüks ve kaliteli yemeklerle iftarlarımızı açtık diyorlar. 

         Bu da bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Depremzede vatandaşlarımıza sunulan hizmetlerden dolayı da Vakıflar Bölge müdürü Sayın Adem Bacanlı’ya Malatyalılar ve hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.” 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN