Bağımsız Aday Bayram Özcan' Akçadağ'da Tarih Yazacağız'

Akçadağ İlçesinde Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan rüzgârı kendini siyasi arenada hissettirmeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

     Akçadağ İlçesinde Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan rüzgârı kendini siyasi arenada hissettirmeye devam ediyor.

       Cumhuriyet Halk Partisi Akçadağ Belediye Başkan Aday adayı 6 isim Akçadağ İlçesinin yetiştirdiği siyasetçi ve Turizm sektöründe faaliyet gösteren önemli saygın işadamlarından Bayram Özcan’ın Akçadağ Bağımsız Belediye Başkanlığına adaylığını açıklamasıyla birlikte ortak hareket etme kararı alarak destek vermeleri ilçede siyaset kartlarının yeniden dağıtılmasını sağladı.

ÖZCAN” AKÇADAĞ’DA TARİH YAZACAĞIZ”

            Cumhuriyet Halk Partisi CHP’nin 6 aday adayı Akçadağ bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan ile kol kola ilçede esnaf gezisi yaptılar. Birlik ve beraberlik mesajlarının net olarak verildiği esnaf gezisinde 6 aday Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan adayı Bayram Özcan ile birlikte ilçe esnaflarıyla bir araya geldiler.

          6 aday içerisinde Akçadağ Belediye Başkanlığı yapan Hasan Saklı ve Akçadağ ilçesinin yetiştirdiği siyasete yön veren önemli işadamı ve siyasetçilerinden Necmettin Kurnaz’ın da olduğu 6 isim ile ortak hareket eden Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Akçadağ’da tarih yazacağız. İnsanları ötekileştirmeyeceğiz, Birleştireceğiz.

           Hizmetlerle Akçadağ’ı küllerinden yeniden inşa edeceğiz ayağa kaldıracağız. İlçemizi hak ettiği konuma getirmek için birlikte hareket edip Belediyenin kapılarını sonuna kadar halka açacağız. Ben değil biz anlayışıyla hemşerilerimizle birlikte yol yürüyeceğiz. 

          Bugün esnaf gezimizde birbirinden değerli Akçadağ siyasetinde önemli görevler üstlenmiş arkadaşlarımızla ilçe esnaflarımızla buluştuk. İstek ve taleplerini dinledik. İlçemiz için yapılması gereken projelerimizi ve çalışmalarımızı aktardık. 

         Birilerinin başkanı değil herkesin Belediye Başkanı olacağız. Akçadağ ilçemiz ve Akçadağlı hemşerilerimiz kazanacak yani Kazanan Akçadağ olacak. Hak ve Adaleet Akçadağ bldiysindee hakim olacak.”

          Akçadağ ilçsind Bağımsız Belediye Başkan adayı Bayram Özcan'a destekler çığ gibi artarak devam ederken CHP diğer bazı partilerde ilçede kan kaybetmeye devam ediyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ahmet | 01 Şubat 2024 11:11

    Akçadağ bu dönem yine bağımsız diyecek halkın istediği aday seçilecek. Baskı ve dayatmalara son verecek

BUNLARA DA BAKIN