Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Mv. Tüfenkci Yenice Göleti İnşaat Sahasında İncelemelerde Bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili, MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, beraberinde DSİ 92 Şube Müdürü M. Aytaç Sucu, AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Karataş ile birlikte bölge tarımına can verecek Yenice Göleti’nin inşaat sahasında incelemelerde bulundu.

TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber Oldu

Yeni Başkan Engin Kanber yaptığı teşekkür konuşmasında TSYD Adana Şubesinin eskiden olduğu gibi dayanışma içinde olacaklarını belirtti

Coğrafi Belgeli Arapgir’in Meşhur Köhnü Üzümü Esenlik Süpermarketlerde

Dünyaca Ünlü Coğrafi İşaret Belgeli Arapgir Köhnü üzümü artık Esenlik Süpermarketler manav reyonunda satışına başladı.

Bakan Koca’dan Ücretsiz Grip Aşısı Müjdesi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, grip salgınlarının etkilerini azaltmak, hastalığın hafif geçirilmesini sağlamak ve halk sağlığını korumak amacıyla 2023 yılı grip aşısı uygulamasını 15 Eylül itibarıyla başlattıklarını bildirdi.

CHP Delegeleri Barış Yıldız Dedi

Kongre ve Kültür merkezinde yapılan CHP Malatya İl kongresine büyük ilgi gösteren Cumhuriyet Halk Partililer yeni Malatya il Başkanı olarak Mevcut Başkan Barış Yıldız’ı yeniden seçtiler.

Yeniden Refah Partisi Lideri Dr. Fatih Erbakan Malatya’ya Geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı, İstanbul Milletvekili Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Pazartesi günü Malatya’ya geliyor.

MHP İl Başkanı Gökhan Gök Güven Tazeledi

Malatya Milliyetçi Hareket Partisi İl yönetimi olağan kongreye gitti. MHP Malatya İl başkanlığına Genel Merkezin atamasıyla gelen Gökhan Gök seçime tek aday olarak girdi ve delegelerin tüm oyunu alarak yeniden seçildi.

Başkanların Gündemi Malatya’nın Geleceği

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun ve Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Ecz. Güzin Koçak Malatyalılarla konuştu.

Pütürge’de Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pütürge’ye bağlı Esencik, Aslankent, Köklükaya, Örencik ve Sakkuşağı bölgelerinin yolları asfaltlanıyor. Yaklaşık 40 yıldır toz ve çamur içinde kullanılan bölge yolları asfaltla buluştu.

Başkan Öztürk Doğalgaz Altyapı Çalışmalarını İnceledi

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk Fethiye ve Durucasu mahallesinde yapılan Doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Evde Eğitim Gören Öğrenciye Diploma Sürprizi

Sağlık problemleri nedeniyle özgün eğitim kurumlarında doğrudan yararlanamayan ve özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler için "Evde Eğitim Hizmeti"

“Gönüllü Çevre Müfettişlerimiz Göreve Hazır”

Başkan Çınar, ‘Sıfır Atık’ Eğitimi Gören Miniklere Çevre Müfettişi Belgesi Takdim Etti

Ortaç” Güzel Bir Tercihti Sayın Okyay ile Malatya Kazandı”

Battalgazi Muhtarlar Derneğinin bu haftaki Dost meclisi konuğu Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay oldu.

Vali Ersin Yazıcı Arguvan İlçesinde

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Arguvan İlçesini ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı’yı Arguvan Kaymakamı Adem Karataş, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve ilçe protokolü karşıladı.

Malatya Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden” Aile Çalıştayı” Düzenlendi

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından sosyal sorunların tespiti ve çözümü, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahın artırılmasına yönelik çalışmalara katkıda bulunmak amacıyla "Aile Çalıştayı" düzenlendi.

MASKİ’den Hekimhan’a Atıksu Arıtma Tesisi

Hekimhan Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulanan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, MASKİ’nin tüm zorluklara rağmen sessiz sedasız yatırımlarına ara vermeden devam ettiğini belirtti.

Toplam 3655 haber.