Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Zeynep Ana Kadın Kooperatifi Sürgü’de Açıldı

Doğanşehirli kadın girişimci Tuba Çiçek önderliğinde kurulan S.S Zeynep Ana Kadın Kooperatifi Sürgü Mahallesinde açılışını gerçekleştirerek faaliyetine başladı.

Malatya'da Araçlara Sıkı Denetim

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Malatya’da trafik düzeni ve sürüş güvenliğinin sağlanması amacıyla sıkı uygulama yapıyor.

Gürkan” Hizmet Yapan Belediye Hüviyetindeyiz”

100. Yıl Kent Parkında İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan” 100. Yıl Parkımız Cumhuriyetimizin 100. Yılına Yakışır Bir Şekilde İnşa Ediliyor

Bozkurt Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın Darende İlçesinin önemli eşraflarından Malatya Belediyesi eski dönem Belediye Başkan Yardımcısı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlığı yapan ve emekli olan Alican Bozkurt’un Amcası oğlu Abdullah Bozkurt vefat etti.

CHP Darende İlçe Kongresinde Haluk Ormancı İle Devam Kararı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde büyük kurultay süreci öncesi kapsamında tüm illerde olduğu gibi Malatya’da ilçe kongreleri yoğun katılımlarla sürüyor.

Kayseri Tarımı Emin Ellerde“ Erciyes'in Eteğinde Marul Yetiştiriciliği”

Türkiye’nin örnek tarım projelerini uygulamasıyla ön plana çıkan Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürlüğü TAKEP kapsamında "Erciyes'in Eteğinde Bügem'le Yeni Bir Nefes Marul Yetiştiriciliği" projesi ile dağıtımını yaptığı Iceberg Marulun (göbek marul) dikimine başlandığını duyurdu.

CHP Yazıhan İlçe Kongresinde Şahmurat Çalışkan Güven Tazeledi

CHP’de kurultay süreci kapsamında, Malatya’da ilçe kongreleri sürüyor. Bu hafta sonu CHP Yazıhan İlçe Kongresi gerçekleştirildi.

MADEF Gençlik Kollarından” Çocuklar Gülsün” Programı

MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş” Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte depremzede hemşerilerimizin ve memleketimizin yanında olduğumuzun sözünü verdik.”

Fendoğlu“ Malatya ve Ülkemiz İçin Önemli Çalışmaların Her Zaman Destekçisi Olacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Dünya çapında önemli başarılara imza atılan Turgut Özal Tıp Merkezi’ndeki karaciğer nakil operasyonları için elimizden gelen her türlü desteği ve katkı vereceğiz.

Vali Ersin Yazıcı Doğanşehir İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 6 Şubat depremlerinden sonra Malatya’da depremden en çok etkilenen ilçesi olan Doğanşehir ilçesine ziyarette bulunarak incelemelerde bulundu.

Arapgir Deli Kız Baklavası’na Coğrafi Tescil Belgesi

Malatya’nın yöresel lezzetlerinden “Arapgir Deli Kız Baklavası” coğrafi işaret belgesiyle tescillendi.

Başkan Öztürk” Boztepe Barajı Pompaj Sulama Sahası İhalesi Ağustos’ta”

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk İlçenin gelişimine büyük atkı sunacak yatırımları ve projeleri hayata geçirtmek için büyük mücadeleler verirken girişimleri sonucu hizmetlerde sonuçlanmaya başlıyor.

Yılın En Yoğun Katılımlı Aşure Programı AKÇADAĞDER Ailesinden

Malatya’nın önemli aktif sivil toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi yine önemli bir organizasyona imza atarak Geleneksel Aşure programıyla 2023 yılının en kalabalık programını gerçekleştirdi.

Vali Yazıcı’dan Esnaf Ziyareti

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesiyle Malatya Valisi olarak atanan Ersin Yazıcı göreve hızlı başladı. Ticaretin sürekliliğini sağlamaya çalışan Malatyalı esnafları ziyaret ederek sohbet etti.

MASKİ’den Depreme Dayanaklı Depolar

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Malatya deprem bölgesinde yer alan bir ilimiz. Bundan sonra yapacağımız en küçük çalışmayı bile depremleri göz önünde bulundurarak yapacağız”

Ortaç” Güzel Adamlar Güzel İşler Yaparlar”

Battalgazi Muhtarlar Derneğinin konuğu Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu oldu.

Toplam 3597 haber.