Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

“Kadim Çırmıhtı’yı Hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağız”

Vali Ersin Yazıcı ve İl Emniyet Müdürü Arif Çankal Kadim Çırmıhtı’daki Kültürel Mekânları Gezdi, Yatırım Alanlarını İnceledi

Kuluncak Belediyesinden Açıklama" Kuluncak Belediyesi İhale Almamıştır”

Geçtiğimiz gün CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın Kuluncak ilçesindeki taşımalı eğitim konusunu gündeme getirmiş yazılı basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurmuştu. Kuluncak Belediyesinden konuyla ilgili cevap gecikmedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Gören’den Önemli Açıklamalar

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Derin Haber’i ziyaret ederken önemli açıklamalarda bulundu.

Vali Yazıcı’dan Yeşilyurt İlçesine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kurumların iş ve işlemlerini yerinde denetlemek, vatandaşların sorun ve taleplerini tespit etmek amacıyla Yeşilyurt Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Kutsal Baytak’tan İlçeyle ilgili brifing aldıktan sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı makamında ziyaret etti.

Arapgir Belediyesinden Bilboart Çalışması

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun gelmesiyle hizmetlerde büyük bir ivme kazanan ve yapılan akılcı projelerle ilçe geleceğine hazırlanmaya devam ediyor.

Acım Çiğköfte 4 Şubesiyle Hizmette

Malatya’nın damak tadının vazgeçilmezlerinden Çiğköfte vatandaşlar tarafından büyük rağbet görmeye devam ederken Çiğköfte’nin kitabını yazan, ünü il sınırlarına taşan Ramazan Kurtoğlu “ Acım Çiğköfte “ 4. cü şubesiyle hizmete başladı.

Arguvan Narmikan Kavunu Tezgahlarda

Malatya Arguvan İlçesi yöresine has tamamen doğal susuz kavunu Narmikan Kavunu Arguvan Arapgir yolu arasında tezgahlarda yerini aldı.

Başkan Güder Kıraç Mahalle Sakinlerine Konuk Oldu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’yle beraber Kıraç Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Güder, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlerken mahalleye yapılan yatırımları anlattı.

Başkan Koçak” Malatya’yı Planlı Dizayn Etmeliyiz”

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Ecz. Güzin Koçak bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği memleketi Malatya’da AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve İl Başkanı Av. Namık Gören'i ziyaret etti.

AKÇADAĞDER’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar,“Dedeköy Mahalle Muhtarımız buraya gelirken bize, ‘153 yıldır yapılmayan hizmetler, Selahattin Gürkan Başkanımız zamanında yapıldı’ ifadesini kullandı. Bu noktada da Başkan Gürkan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Malatya’nın Unutulmayan Değerleri Adnan Işık’ın Kaleminden

Dile kolay! 45-50 yıl her çeşit marangoz makinası, mobilyalar, çırçır fabrikası, torna tezgâhı, fireze, demir sökme presi, demir testere, matkap tezgâhları, dişli açmak için fireze tezgâhı, demir planya tezgâhı ile haşır neşir ol! .. 23 yıl (1965-1988) küçük sanayi sitesi kooperatifi başkanlığını yap!

MADEF Yönetimi 4. Arapgir Üzüm Festivali Öncesi Toplandı

Merkezi İstanbul’da bulunan Malatya Dernekler Federasyonu MADEF öncülüğünde Sultangazi Belediyesi Etkinlik alanında yapacağı 4. Arapgir Üzüm Festivali öncesi Genel Başkan Yılmaz Durmuş Başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Güder ve Mv. Ölmeztoprak Ak Parti Mahalle Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın katılımıyla AK Parti Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi.

Başkan Gürkan Yine Yakışanı Yaptı

4 yıldır Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yüzyılın hizmetlerini Malatya’ya kazandıran Başkan Selahattin Gürkan 6 Şubat Depremlerinden sonra da yine kendine yakışan Hizmetleri Malatyalılara yapmaya devam ediyor.

PÜRDEV Başkanı Osman Dursun Baba Ocağı Pütürge’de

İstanbul’un önemli ve Aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından kısa adı PÜRDEF olan Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Malatya’da baba ocağı Pütürge İlçesine ziyarette bulundu.

Gürkan“ Başarı Taçlandırılırsa, Ödüllendirilirse Bir Anlam Taşır”

Malatya’da İlk 1000’e Giren Öğrenci ve Velileriyle Bir Araya Gelen Başkan Gürkan“ Şimdiki Nesil Ne Kadar İyi Yetiştirilirse Geleceğimiz O Kadar Aydınlık Olur”

Toplam 3655 haber.