Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Arapgir İlçesinde Chef Ali Açıkgül Gastronomi Mutfağı Hizmete Girdi

Tarih Kültür ve Medeniyet Kenti Arapgir’de son yıllarda Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun başarılı çalışmaları, Akılcı ve önemi projeleri hayata geçirmesi takdir almaya devam ediyor.

Erdem ve Özkaya Ailesinin Mutlu Günü

Malatya’nın önemli Ailelerinden Erdem ve Özkaya Ailesi muhteşem bir düğün merasimiyle Nisa Erdem ve Mevlüt Özkaya çiftinin düğününü gerçekleştirdiler.

Battalgazi Yolunda Feci Kaza

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde öğle sıraları saat 12 civarı 2 aracın karıştığı feci kaza meydana geldi.

Arapgir Kültür Derneği Mahkemeye Başvurdu

Arapgir Kültür Derneği Arapgirin En Eski Tarihi Değeri "Taşköprü" İle İlgili Yeni Açıklama yaparak Mahkeme sürecini başlattıklarını duyurdu.

Hakkari’de Huzur ve Mutluluk Birarada

Yıllarca terör nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan, Huzur ve mutluluğa hasret Kadim Şehrin insanları Malatyalı Efsane Vali İdris Akbıyık’ın Hakkari Valisi olmasıyla birlikte Hakkari eski mutlu ve huzurlu günlerine yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşamaya devam ediyor.

Malatya Kent Merkezi Planlama İstişare Toplantısı

Başkan Gürkan, “Taleplerimiz Devlet Nezdinde Karşılık Buldu”

Malatya Barosu Başkanlığından” Adaletin KDV’si Olmaz” Tepkisi

Malatya Barosu Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı Kararları ile KDV oranlarının artırılmasına sert tepki göstererek “ Kabul Edilemez. İptali için Yargı yoluna Başvuracağız” dedi.

Hekimhan’da Kenger Sakızı Heyecanı

Malatya’nın Hekimhan İlçesinin bereketli topraklarında Doğada kendiliğinden yetişen Kenger Bitkisinin sütünden elde edilen Kenger Sakızı toplanmaya başlandı.

MHP İl Başkanı Gök'ten Başkan Güder’e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök beraberinde Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Muhtar Ramazan Korkmaz Vefat Etti

Malatya’nın önemli eşraflarından sevilen, Saygı duyulan ve renkli kişiliğiyle tanınan Özalper Mahalle Muhtarı Ramazan Korkmaz vefat ederek Hakka Yürüdü.

Yıldırım Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım’ın Babasının amcası Hasan Hüseyin Yıldırım vefat etti.

Başkan Karadağ’dan Müjde” Konutlar Hekimhan İlçemize Hayırlı Olsun”

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ İlçenin gelişmesine, Büyümesine önemli katkı sunacak İlçede barınma sorununu kökten çözme adına Belediye adına 50.000 M2 alanı bedelsiz olarak TOKİ’ye devrederek 553 Konut ve 3 işyeri yapılması için düğmeye bastı.

Sinanoğlu Ailesinin Acı Günü

Malatya siyasetine damga vuran Siyasetçi Rıza Sinanoğlu'nun eşi, MASKİ Bilgi İşlem Daire Başkanı Alper Sinanoğlu ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Selçuk Sinanoğlu'nun biricik annesi hakka yürüdü.

Malatya’nın sevilen ailelerinden Sinanoğlu’larının acı günü

Malatya’nın sevilen ailelerinde Sinanoğlu’larının acı günü. Malatya siyasetine damga vuran Rıza Sinanoğlu’nun eşi, Daire Başkanı Alper Sinanoğlu ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Selçuk sinanoğlu’nun biricik annesi hakka yürüdü.

Akçadağ’da Mevsimlik İşçi Yevmiyeleri 447 Tl.

Akçadağ Ziraat Odası Kayısı hasadının başlamasıyla birlikte Mevsimlik işçilerle ilgili ücretlerin 16 Yaş üstü için 447 Tl olduğunu duyurdu.

Kaliteli Manav Ürünlerinin Adresi Esenlik Süpermarketler

Malatya’da ürünlerdeki Çeşitlilik, kaliteli ürün ve hesaplı fiyat politikasını “ Tarladan Sofralara “ sloganıyla Manav reyonlarına da yansıtarak piyasada denge vazifesi gören Esenlik Süpermarketler Vatandaşların tercihi olmaya devam ediyor.

Toplam 3652 haber.