Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Türk Ocaklarından Önemli Çağrı” Acil ve Köklü Çözüm Şart”

Türk Ocakları Genel Merkezi yayınladığı yazılı Basın açıklamasıyla Sığınmacı ve Göçmen sorununun tehlikelerine ve ileride yaşanacak sıkıntılara dikkat çekti.

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal Oldu

2 Ağustos 2023 tarihli Emniyet Genel Müdürlüğü Atama Kararları Resmi gazete yayınlandı. Cumhurbaşkanlığı Atama Kararlarında Malatya Yeni İl Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Arif Çankal Resmi Gazetede yayınlanarak atandı.

Maskar” Akçadağ Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nü Niye Kapatıyorsunuz?

Akçadağ İlçe Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün kapatılmasına sert tepki gösteren AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” Karanlık eller yine devrede, Akçadağlı hemşerilerimize hizmet veren İlçe Tapu ve Kadastro Müdürlüğü hangi gerekçeyle kapatıldı” dedi.

MHP Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu toplantısı MHP İl Başkanı Gökhan Gök, MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Malatya Üzeri Giden Turistler Nemrut Dağına Hayran Kaldılar“ Mest Olduk”

Arslantepe’de uygulanan bir proje kapsamında Malatya’da bulunan yerli ve yabancı ekibin üyeleri Nemrut Dağını gezdi. İlk defa Nemrut Dağını gören misafirler, arkeolojik alanı gezdikten sonra güneşin batışını izlerken büyülendiler.

Esenlik Süper Market Fahri Kayahan Şubesi Yeni Yerinde Hizmete

Esenlik Şirketi Ticari Direktörü Ömür Yoldaş Esenlik Süper Market Fahri Kayahan Şubesindeki son çalışmaları yerinde inceledi.

Arguvan Abdal Musa Kültür Derneğinden Aşure ve Lokma İkramı

Arguvan Abdal Musa Kültür Derneği tarafından organize edilen Cem Evi'nde Aşure ve Lokma ikramı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Güngör ve Akyıldız Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’nın önemli İki ailesinin Çocukları Furkan ve Buket çifti düzenlenen muhteşem düğün töreniyle Evlilik müessesine ilk adımı atarak evlendiler.

Kısak Ailesinin Acı Günü

Malatya Baskilliler Derneği 2.başkanı Aydın Kısak’ın abisi Nurettin Kısak vefat etti.

İlhan ve Toy Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli Eşraflarından MASKİ İşletmeler Daire Başkanı Ramazan Toy’un kayınvalidesi Gülhan İlhan Hakkın Rahmetine kavuşarak vefat etti.

Başkan Gürkan” Şehrimizi El Birliğiyle Yeniden Ayağa Kaldıracağız”

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mowenpıck Hotel’de düzenlenen” Deprem Süreci ve Yol Haritası Değerlendirme Toplantısı' Basın mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sarıtaç” Ekonomi Zam İle Düzelmez, Yerli ve Milli Üretimle Düzelir”

2023 Genel seçimlerinde İyi Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı olan Malatya’nın önemli Kadın siyasetçilerinden, Eğitimci Yazar Asuman Sarıtaç Ekonomideki belirsizliği ve Ülkenin gidişatındaki sıkıntıları sert dille eleştirdi.

Karayolları Uhdesindeki Eskimalatya (Battalgazi) Yolu Ne Zaman Bitecek?

Karayolları uhdesinde olan ve bakım onarımları Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan Malatya’nın önemli Ana Artellerinden Battalgazi İlçesindeki Eskimalatya yolunda birkaç ay önce başlanılan Yol Bakım ve Onarım çalışmalarının bitmemesi vatandaşları çileden çıkarıyor.

Malatya Heyeti Bakan Özhaseki ile Bir Araya Geldi

Başkan Gürkan" Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırmak ve yaşanabilir bir kent haline getirme hususunda kararlıyız ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz.”

Sevimli Köpek Rıfkı'yı Kaçırdılar

Malatya’da son zamanlarda hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Pekinez cinsi 3 yaşındaki Rıfkı isimli sevimli evcil köpek Sümerpark Elithan Cafe’de Kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar tarafından kaçırıldı.

Başkan Çınar’dan Belediye Personellerine Müjde” Maaşlara Yüzde 45 Zam”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Zam müjdesi Yeşilyurt Belediyesi Personellerinde bayram havasına dönüştü.

Toplam 3652 haber.