Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ankara Valisi Şahin, “Malatya’mız Daima Güzel Günleri Yaşasın”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan“ Malatya’yı Eski Günlerine Getireceğiz”

İSLAMOFOBİ Paneli, Bu Yıl Ramazan Ayında Düzenlenecek

RTÜK’ün düzenlediği “3. Uluslararası Medya ve İslamofobi Paneli’nde, İslam düşmanlığı ve yabancı karşıtlığı konuları masaya yatırılacak.

Hazine ve Maliye Bakan Yard. Elitaş, MTSO üyeleri İle Bir Araya Geldi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerle ortaya çıkan sorunların, çözüm önerilerinin ve taleplerin konuşulduğu istişare toplantısı düzenlendi.

Başkan Gürkan’dan” Hemşerilerine Malatya'ya Dönün Çağrısı”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaraların sarıldığını belirtti.

Arapgir Belediyesinden Depremzedelere Günlük 3.500 Kişilik Yemek

Arapgir Belediyesi, Malatya’da kalan depremzede vatandaşlar ile görevlilere sıcak yemek hizmetini özveri ile sürdürerek, günlük 3 bin beş yüz kişilik yemek dağıtıyor.

Başkan Güder Öğrencileri Unutmadı

Geçtiğimiz Hafta Malatya’da eğitim Öğretim 2. Dönemine başlayan öğrencilere Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’den ziyaret.

Hekimhan Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Hekimhan Belediyesi son dönemlerde başarılı çalışmalarla adını duyurmaya devam ederken Başkan Turan Karadağ’ın gayretleri ilçeye hizmet olarak yansımaya devam ediyor.

İYİ Parti’de Gözler Hasan Pekdemir Hoca’dan

Seçimlere iddialı hazırlanan İyi Parti Liste sıralamasında hata yapmamış halinde Malatya’da başarılı olacağını belirten İyi Parti Tabanı Prof. Dr. Hasan Pekdemir’in diğer adaylara göre şansının yüksek olarak gösteriliyor.

Hayırsever İşadamı Ahmet Fazıl Yılmaz’dan İftar

Kışla caddesinde Pütürgebeyleri derneğinin organizasyonunda hizmet binasında Depremzedelere İftar yemeği verilirken katılımın yüksek olması dikkatlerden kaçmadı.

Suçluyu İçerde Arayın, Malatyalı Algının Farkında

6 Şubatta meydana gelen Yüzyılın felaketi diye de kabul edilen deprem felaketin ve sayısız artçının ardından Malatya’da hasarsız ev kalmamış, tarım arazileri yüksek katlı imara açanlar ellerini kollarını sallayarak gezmeye devam ediyor. Algı ile Başkan Gürkan'a Operasyon Çekmeye çalışanlar var.

Başkan Gürkan, “ Malatya’mız Kendi Küllerinden Doğacaktır”

Depremin ilk gününden itibaren yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Gürkan,“Malatya Büyükşehir Belediyesi Dimdik Ayakta Durdu”

Malatya’dan Dönen Bağcılar Belediyesi otobüsü kaza yaptı .3 ölü 19 yaralı

6 Şubat’ta meydana gelen Depremlerde yardım için Malatya’da bulunan ve Deprem bölgesinde görev yapan Bağcılar Belediyesi personelini taşıyan otobüs Kayseri’de kaza yaptı.

Yeniden Refah Partisi İftar’da Depremzedelerin Yanında

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Aday Adayı Bilal Yıldırım İl teşkilatı ile birlikte Malatyalı Depremzedelerle iftar programlarında buluşuyor.

MASKİ’den Önemli Duyuru

Son günlerde Kamuoyunda algı oluşturmaya yönelik şahıs ve şahısların olduğunu belirten MASKİ Genel Müdürlüğü Kamuoyuna yapılan yayınların asılsız oluğunu belirterek” MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılacak olan açıklama veya duyuru dışındaki paylaşımlarla itibar edilmemesi “ gerektiğini belirtti.

Battalgazi Belediye Meclisi’nde Encümen ve Komisyon Üyeleri Belirlendi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Encümen ve Komisyon Üyelerini belirlenirken, gündem maddeleri arasında yer alan Battalgazi Belediyesi 2022 yılı faaliyet raporu görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

ASELSAN’dan Malatya’ya yatırım Kararı

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci” depremden etkilenen Malatya’nın sanayisine ve iş dünyasına cam suyu olacak bir yatırımın ileriki günlerde ASELSAN tarafından açıklanacağını ifade etti.

Toplam 3618 haber.