Arama Haberleri

Arama Haberleri

2 Bin 66 Firari Yakalandı

Aranan Şahıslara Yönelik” Düzenlenen “ÇEMBER-16” Operasyonlarında Arama Kaydı Bulunan 2 Bin 66 Firari Yakalandı.

Malatya'da Narkotik’ten Sokak Satıcılarına Operasyon

Malatya'da Sokak satıcılarına yönelik yapılan fiziki takipli operasyonlarda 2 farklı olayda 2 ikamet, 2 araç ve 4 şahıs üzerinde yapılan aramalarda;

Uyuşturucu Bulunan Araçta Tarihi Eserde Yakalandı

Yazıhan İlçe Emniyet Amirliği PTS sistemine “Çekme Belgeli Araç” uyarısı düşmesi üzerine yakaladığı araçta uyuşturucu bulurken detaylı aramada ise kaçak tarihi eser de buldu.

Karaman ve Göçmez 6 Şubat’ın Yıldönümünde Malatya’da Etkinliklere Katıldı

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığınca düzenlene programa katılmak üzere Malatya’ya gelen İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman ve İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Şeyhmus Göçmez, partililer birlikte anma programlarına katıldı.

Gakkoş Sözü; Elim Harama Değmeyecek!

Elim harama değmeyecek diye söz veren Doç. Dr. Murat Aygen, Mussolini den bir alıntı yaparak Elazığ'a "Erkek adam lazım" dedi.

Malatya’mızı El Ele Gönül Gönüle Geleceğe Taşıyacağız

Başkan Gürkan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı ve Yönetimini kabul etti

Malatya Halkı Gürkan Başkan’ın Yanındadır, Şer Güçler Yine İşbaşında Ama Başaramayacaklar

Başkan Selahattin Gürkan'ın itibarını lekeleyerek siyasi süreci manipüle etmeye çalışan bu tür çirkin oyunlara artık Malatya halkı tarafından prim verilmemektedir.

Malatya Büyükşehir Su Altı Arama Kurtarma Ekibi Göz Dolduruyor

Malatya Büyükşehir Su Altı Arama Kurtarma Ekibi Eğitim Kampını Başarıyla Tamamladı

Türkiye’de Hangi İl ve İlçeler Risk Altında?

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) güncellenmiş diri fay haritasını paylaştı.

Jinekolojik Kanserlere Karşı Tarama Testi Hareketi Başlıyor

CİSÜ Platformu, Jinekolojik Kanser Ayı olan Eylül ayına özel olarak tüm kadın+’ları tarama testi ve aşılama hareketine davet etti.

Darende’de Polis Kontrolünde Uyuşturucu Yakalandı

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları yol kontrollerinde bir araçtan inen şahsın durumundan şüphelenerek yaptığı aramada uyuşturucu madde yakaladı.

Yolcu Otobüsünde Uyuşturucu Sevkiyatı Malatya’dan Geçemedi

Doğu ile Batı yı birbirine bağlayan güzergâhta Malatya’nın Kale ilçesinde Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Ekiplerinin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi. Yapılan aramalarda 3,600 gr. skunk maddesi ele geçirildi.

Jandarma’dan Battalgazi İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu

Battalgazi İlçesinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden (2) şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde (60) gram metamfetamin maddesi, (507) adet uyarıcı hap, ..

Doğanşehir İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu

Malatya’nın Doğanşehir İlçesinde yasadışı kenevir ekenlere ve uyuşturucu madde kullananlara karşı Malatya İl Jandarma Komutanlığının şok baskınları sonucu yapılan aramalarda (781,52) gr kubar esrar(22) kök kenevir bitkisi ele geçirildiği öğrenildi.

Su Altı Arama Kurtarma Ekiplerinden 430 Vakaya Müdahale

Katipoğlu, “Hemşerilerimize sesleniyoruz baraj, göl ve gölet sularına hiçbir amaçla girmesinler” dedi.

Genel Başkan Maskar” Akçadağder Olarak Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanındayız”

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Aile ziyaretleri kapsamında Akçadağ İlçesi Karamağara Mahalle sakinleriyle ve Depremzedelerle buluştu.

KOSGEB Yöneticilerinden ESKKK Başkanı Ali Evren’e Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren KOSGEB Finansman Dairesi Başkanı Haşim Karaman, Finansman Müdürü Arif Torun ve Malatya İl Müdürü Murat Seki’yi makamında misafir etti.

BBP Milletvekili Aday Adayı Karaman Seçim Çalışmalarına Başladı

Büyük Birlik Partisi 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimlerde Aday adayları listesini açıklarken Başarılı İl Başkanı Abdulvahap Karaman’da Milletvekili Aday adaylığını açıkladı.

MTA'dan Korkutan Uyarı

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Hatay’ın Defne ilçesinde meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depreme yol açan fayın 6,7'lik bir deprem üretebileceği konusunda uyardı.

Şefik Candemir’in Abla Acısı

Malatya Belediye E. Personellerinden HAKCAN Güvenlik Şirketi Sahibi Malatya’nın önemli eşraflarından Şefik Candemir’in ablası Mahire Karaman ( 72 ) vefat etti.

BBP’den İl Teşkilatından MGC’ye Ziyaret

BBP Malatya il teşkilatından Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)’ye ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Haziran ayında yapılması planlanan genel seçimler için yapılan çalışmalar gündemdeydi.

Siyasi Partiler Demokrasinin Vazgeçilmez Unsurlarıdır

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve il yönetimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Yazıhan’da Jandarma’dan Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

Yazıhan İlçesinde Malatya İl Jandarma Komutanlığınca Drone destekli uyuşturucu tacirlerine karşı yapılan operasyonda 2 kişi yakalandı. Aramalarda 420 Gr. Kubar Esrar maddesi ele geçirildi.

Helal Olsun” Karaman Valisinden Örnek Karar”

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, 2 makam aracının birini satarak parasıyla vatandaşa hizmette harcanacak dedi.

Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde yaptıkları aramalarda Uyuşturucu Madde İmal ve ticareti yaptıkları duyumu üzerine gerçekleştirdiği operasyonda Uyuşturucu Madde, hap ve suç unsuru hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Doğanşehir’de Uyuşturucu Baskını

Doğanşehir İlçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 2 şahsın ikamet ve araçlarında yapılan aramada 169 gr esrar maddesi ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Yolcu Otobüsündeki Uyuşturucu Bonita'dan Kaçamadı

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yapılan çalışmada; Yolcu Otobüsündeki Uyuşturucu Narkotik Madde Arama Köpeği Bonita'dan Kaçamadı.

Mv. Ağbaba; “103 Barış Güvercinimiz İçin Adalet Aramaya Devam Edeceğiz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 10 Ekim Katliamı’nın 7. Yılında katliamın olduğu Ankara Garı’nda düzenlenen anma etkinliğine katıldı,

BBP Pütürge İlçe Kongresinde Serhat Toktamış Seçildi

Büyük Birlik Partisi Pütürge ilçe kongresi Pütürge Belediyesi sosyal tesislerinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Narkotik Ekipleri 3 kilo 660 Gram Eroin Maddesi Ele Geçirildi.

Malatya İl Emniyet Narkotik Şube Ekipleri Kale uygulama noktasında Doğu İlinden Batı illerine giden durdurdukları bir yolcu otobüsünde uyuşturucu madde ele geçirdiler.