Önünü Haberleri

Önünü Haberleri

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit İle Yeni Meclis Üyeleri İlk Toplantısını Yaptı

Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit“ Uyumlu ve Koordineli Çalışarak Yeni Yatırımların Önünü Hep Birlikte Açacağız”

Prof. Dr. İlhan Geçit” Bugün Önünüzde Tarihi Bir Fırsat Var”

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit“ Hükümetimizin desteği ile sorunlarınızı en kısa sürede çözeceğiz”

Sürgülüler 2024 Çiğköfte Sezonunu Açtı

Doğanşehir’in Sürgü Mahalle sakinleri kış mevsiminde gelenekselleşen meşhur acılı etli çiğköfte programlarında bir araya gelerek 2024 sezonunu açtı.

Başkan Çınar’dan Hafta Sonunu Ders Çalışarak Geçiren Öğrencilere Ziyaret

“Öğrencilerimize Hedeflerine Ulaşmaları İçin Her Türlü Desteği Veriyoruz”

Yağlıcı” Yapılan Konutlar Hak Sahiplerine Adaletli Dağıtılmalı. Konunun Takipçisiyiz”

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı 6 Şubat’ta yaşanan Depremlerde hak sahibi olan vatandaşların TOKİ Konutlarından eşit ve Adaletli dağıtım olması gerektiğini belirterek ilgilileri uyardı.

Malatyalı Dünya Şampiyonu Şener Eroğlu İtalya Yolcusu

Ünlü Kuaför Şener Eroğlu İtalya’nın Napoli Şehrinde Global Fashıon progress (gfp)EUROCUPTURKEY uluslararası yarışmalar federasyonunun hazırladığı 26 Ülkenin katılacağı Kuaförler Yarışmasına Katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan“ Yeni ve Sivil Bir Anayasaya Kavuşmalıyız”

“Türkiye, Ülkenin ve Toplumun Önünü Açan, Ufkunu Genişleten Bir Anayasayı Hak Ediyor”

Kurtulmuş” Bu Ülkenin 85 Milyonunun Tamamı Birdir, Beraberdir Kardeşimizdir."

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş 20. İmam Hatipliler Kurultayı'nda konuştu” Cumhuriyet tarihinin en büyük destek bulmuş projesi imam hatiplerdir”

Malatyalı Karpuzu Seviyor

Yazın gelmesiyle birlikte Karpuz sezonunu açan Malatyalılar kervanına Malatya Flaş Haber ve Dostları da katıldı.

İYİ Partili Göçmez“ Yazıktır, Ayıptır, Günahtır”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, yeni çarşı merkezine ilişkin yaptığı değerlendirmede “Kendi evinizin dekorasyonunu mu yapıyorsunuz? AK Parti il binasının dekorasyonunu mu yapıyorsunuz?” diye sordu.

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Raporunda Çarpıcı Tespitler

TBMM Deprem Araştırma Komisyonunun taslak raporunda, binaların depreme dayanıklılık belgelerinin oluşturulması, oluşturulacak bina barkodlarının tapuda yer alması sağlanarak evalım satım ve kiralama süreçlerinde ev sahiplerinin bu belgeleri beyan etmesinin zaruri hale getirilmesi önerildi.

CHP Mv. A. Adayı Kiraz: Halkın yüzde 76’si TÜİK’e Güvenmiyor

Kiraz, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) 2022 Tüketici Enflasyonunu (TÜFE) yıllık yüzde 64,27 olarak açıklamasına ilişkin bir değerlendirmede bulundu.

Battalgazi Belediye Meclisi Denetim Komisyonunu Seçti

Battalgazi Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan toplantısının 2.birleşim 1.oturumunda yeniden bir araya gelerek, 8 gündem maddesini görüştü.

Fendoğlu: Gençlerimiz Devletine ve Milletine Her Zaman Sahip Çıkacaktır

MHP MYK Üyesi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, hafta sonunu spor yapan gençlerle geçirdi.

Mov&More Plates Salonu Faaliyetine Başladı

Sağlıklı yaşam ve mutlu bireyler adına açılışı gerçekleştirilen Mov&More Plastes salonunun açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti.

MAFED’in 2.Olağan Kongresi Yapıldı, Koçak Yönetim Listesinde

Ankara Malatya Dernekleri Federasyonunun 2.Olağa Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tek listenin yarıştığı seçimde Mevcut Başkan Yeniden Başkan seçilirken, Malatya’nın sevdiği ve gönüllerde taht kuran Malatyalıların Güzin Ablası Eczacı Güzin Koçan’ın ise yönetim kurulu listesinde yer aldı.

Kiraz“ Türkiye Yüzyılı” vizyonu “Sefalet Yüzyılı”

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, AK Parti’nin ekonomi politikalarını eleştirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonunun aslında Sefalet Yüzyılı olduğunu belirtti.

Arguvan Kapalı Spor Salonunun Temeli atıldı

Gürkan: Türkiye’de Kırsala En Fazla Hizmet Veren Belediye Unvanına Sahibiz...

Malatya’nın İlk Karavan Festivali Sona Erdi

Hıdırellez etkinlikleri kapsamında Battalgazi Belediyesi ile Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonunun iş birliğinde düzenlenen ve 3 gün süren İspendere Kamp Karavan Festivali sona erdi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen karavan tutkunları, eşsiz tabiatı ve zengin mineral deposu suyu ile saklı cennet İspendere Şifalı İçmelerinde unutulmaz bir festival yaşadı.

Malatya İspendere Karavan Festivaline Kortejli Açılış

Battalgazi Belediyesi ile Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonunun iş birliğinde Malatya’da ilk kez düzenlenen “İspendere Kamp Karavan Festivali”, Türkiye’nin dört bir yanından gelen karavan tutkunlarının görkemli kortej turu ile başladı.

Maskar"Akçadağ'da 3 Etap TOKİ 2022 programına Alınsın"

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezinden 3. etap TOKİ uyarısı" 2022 programına alınması bekliyoruz. Konunun Takipçisi Olacağız. "

Bu Sesi Duyun!!!

Kimse önünü göremiyor. Herkesin ortak derdi geçim.

İstanbul’da Arapgir Üzüm Festivali Coşkusu

MADEF Malatya Dernekler Federasyonunun organize ettiği 2. Arapgir Üzüm Festivali İstanbul’da coşkuyla başladı.

Ankara’da Elazığ Rüzgarı

Organizasyonunu Kısa adı ( ANELFED ) olan Ankara Elazığ Federasyonu’nun yaptığı Ankara’da 7 – 10 Ekim tarihlerinde açık kalacak olan "Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı" yoğun ilgiyle açıldı.

Battalgazi Belediyesi’nin Konuğu Yazar Aslanhan, Malatyalı Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediyesi tarafından YKS tercihlerinde bulunacak öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlenen ‘Rehberlik ve Motivasyon’ semineri programına konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan, Malatyalı öğrenci ve aileleriyle buluştu.

CHP Mv. Ağbaba” Tarım Kredi Değil, AKP Çiftliği”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu'nda AKP döneminde yapılan özelleştirmelere ilişkin konuşmasında, TEKEL, SEKA, Türk Telekom gibi kurumları gündeme getirdi.Özelleştirme uygulamalarının yarattığı tahribatları sıralayıp MKE’nin de özelleştirilmesinin önünün açıldığını kaydetti.

Gürkan: “Haşereyle Mücadelede Topyekûn Mücadele Edeceğiz”

Büyükşehir Belediyesi 2021 Yılı İlaçlama Sezonunu Başlattı

Mv. Kahtalı"Türkiye’nin Önünü Kesemeyecekler"

Kahtalı: Vesayetçi Hadsizler

Başkan Gürkan: “Şehrimizi Gülistan Yapmak İçin Buradayız”

Arapgir, yük olan değil her anlamda yük alan bir kültürün ocağıdır. Kimseye yük olmayı kabul etmez. Dolayısıyla Arapgir’de toplantımızı icra ederken yapılan ve yapılacak olan işlerin koordinasyonunu muhtarlarında seçilmiş insanlar olarak mahalleleri ve halkı adına istek ve taleplerini değerlendireceğiz.