Genel

Genel Haberleri

Bakan Özhaseki“ 22 Yapım ve Dönüşüm Ofisleri 17 Temmuz’da Açılıyor”

“Yerinde Dönüşüm” projesi kapsamında deprem bölgesinde hizmet verecek olan Yapım ve Dönüşüm Ofisleri 17 Temmuz’da açılıyor.

Muharrem Ayında İlk Oruç 19 Temmuz’da

Meşeli, “ Muharrem ayı yalnızca İslam alemini değil bütün insanlık alemini dehşet verici derin bir üzüntüye gark eden günümüz insanlığına, İslam alemine Türkiye’mize çok önemli mesajlar veren önemli bir aydır”

Malatya’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Malatya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

TÜDER Başkanı Küçük Uyardı: İnternette ''Acil Satılık'' Dolandırıcılığı

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Levent Küçük son günlerde internette artan "acil satılık" dolandırıcılıkları için vatandaşları uyardı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Heyeti Şile’de

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ilçenin turizm ve kültürel değerlerini daha da ileriye taşıma hedefiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan gelen heyeti misafirlere yapılan ve hedeflenen projeler hakkında bilgi verdi.

MHP İl Başkanı Gök’ten 15 Temmuz Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla andı.

15 Temmuz Şehidi Zekeriya Bitmez Mezarı Başında Dualarla Yâd Edildi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar” Şehitlerimizin Emaneti Olan Vatanımıza ve Bayrağımıza Sonuna Kadar Sahip Çıkacağız”

Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezi’nde Açılan Hazır Giyim Kursu Yoğun İlgi Görüyor

“Meslek Sahibi Olup Ev Bütçemize Katkı Sunacağız”

Emniyet Müdürü Dr. Urhal’ı Huzur Kenti Kahramanmaraş’ta Ziyaret Ettik

Malatya’da görev yaptığı dönemde şehrin huzuru adına yaptığı hizmetlerle ve halk ile kurmuş olduğu diyalog dolayısıyla hafızalara kazınan bundan dolayı ilimizden ayrıldıktan sonra Fahri Hemşerilik unvanı verilen İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ı geçici olarak görevlendirildiği Kahramanmaraş ilinde ziyaret ettik.

MOTAŞ’tan Duraklara Bakım Onarım

Motaş Deprem Sonrası Otobüs Duraklarında Bakım-Onarım Ve Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

Yoksulluk Araştırmacısı Hacer Foggo’dan“Askıda Hayatlar” Kitap İmza Günü

Çocukların yoksulluk içinde yaşamasını kabullenemediğinin de altını çizen Gazeteci Yazar Hacer Foggo, yoksullara yardımın yanında yoksulluğun tamamen ortadan kaldırılması için çalışmaların yürütülmesinin gerekliliğine de vurgu yaptı.

Yeşilyurt Belediyesi Hollanda Cordaid’ve Kentsel Gelişim Derneği İşbirliğiyle Depremzedelere Yardım Malzemeleri Dağıtılıyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ 8 Bin Koli Gıda ve Hijyen Seti, 300 Adet Çocuk Kıyafeti ve 12 Ton Hayvan Yemini Depremzedelerle Buluşturuyoruz”

Arapgir Kültür Derneği Mahkemeye Başvurdu

Arapgir Kültür Derneği Arapgirin En Eski Tarihi Değeri "Taşköprü" İle İlgili Yeni Açıklama yaparak Mahkeme sürecini başlattıklarını duyurdu.

Suriyeli sığınmacı Belediye Başkanı seçildi

2015 yılında Suriye'den kaçarak Türkiye üzerinden Almanya'ya sığınmacı olarak gelen Ryyan Alshebl, düzenlenen törende yemin ederek Ostelsheim belediye başkanlığı görevine başladı.

Malatya Barosu Başkanlığından” Adaletin KDV’si Olmaz” Tepkisi

Malatya Barosu Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı Kararları ile KDV oranlarının artırılmasına sert tepki göstererek “ Kabul Edilemez. İptali için Yargı yoluna Başvuracağız” dedi.

Yeşilyurt’un Kırsal Bölgelerinde Yol Yenileme Hizmetleri Ağırlık Kazandı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Kırkpınar Mahallemizin Yollarını Güvenli ve Sağlıklı Bir Görüntüye Kavuşturuyoruz”

Büyükşehir İtfaiye Ekipleri 7/24 Teyakkuzda

Katipoğlu, tarlalarda veya bahçelerde bilerek yakılan anız yangınlarına ilgili kurumlar tarafından cezai işlemlerin uygulandığının altını çizdi.

Yargıtay'dan Kiracılara Kötü, Ev Sahiplerine İyi Haber

Yargıtay bir ev sahibi ile kiracısı arasındaki davada kiracıları üzecek ancak ev sahiplerini sevindirecek emsal bir karara imzasını attı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.431 Personel Duyurusu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2023 Yılı 2.431 Sözleşmeli Personel Alımı Kapsamında ASİL Sırada Yerleşen Adaylardan İstenilen Belgelere İlişkin Duyurusu resmi internet sayfasından yayınlandı.

Toplam 1734 haber.