Genel

Genel Haberleri

TİMBİR'den Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile resmen kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar ile bir araya geldi.

Pazarlama İletişimcileri Derneği Yeni Yönetim Kurulunu Belirledi

Pazarlama İletişimcileri Derneği, 10. Olağan Genel Kurul Toplantısıyla Yeni Yönetim Kurulunu Belirledi!

Belediyeden Lezzet Kursu

Sosyal Tesislerinde ve Gençlik Merkezlerinde her yaştan vatandaş için çeşitli imkânlar sunan Şahinbey Belediyesi, Dumlupınar Sosyal Tesisleri'nde açtığı pastacılık kursu ile kadınlara yönelik yeni imkanlar sunuyor.

Karabük Lezzet Şenlikleri Safranbolu'da Start Aldı

Bu yıl ikincisi kutlanacak "Türk Mutfağı Lezzetleri" çerçevesinde düzenlenen Karabük Lezzet Şenlikelerinin ikincisi Tarihi Kent Safranbolu'da başladı.

İçişleri Bakanlığı'ndan Afetzedelere Dönüş Yardımı

İçişleri Bakanlığı, 81 il Valiliğine 'Afetzedelerin Geri Dönüş İşlemleri ve Yol Masraf Ödemeleri' konulu genelge gönderdi.

Gürkan" Samsun’da Yakılan İstiklal Meşalesi Tüm Vatan Sathına Yayılmıştır"

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan,” Samsun’da Yakılan İstiklal Meşalesi Tüm Vatan Sathına Yayılmıştır”

TİMBİR Yönetim Kurulundan Haber Sitelerine Davet

Türk İnternet Medya Birliği kurucu yönetim kurulu ilk toplantısını Genel Başkan Dr. Süleyman Basa başkanlığında 12 Nisan 2023 tarihinde Ankara’da gerçekleştirdi.

Başkan Koçak” Aile Ocağının Temel Taşı, Değerli Annelerimiz Başımızın Tacıdır”

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak Tüm Annelerin gününü kutladı.

Deprem Bölgesindeki 6 İl Doğu Statüsüne Alındı

Türk Polis Teşkilatının heyecanla beklediği “Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği” Cumhurbaşkanı kararı ile resmi gazetede yayınladı.

Bodrum Belediyesinden Halk Süt Projesi

Bodrum Belediyesi tarafından “Bodrum Halk Süt Projesi” kapsamında belirli bir takvime göre süt dağıtımı devam ediyor.

Başkan Yıldız” Demokrasi Adına Hak Edenin Kazanacağı Bir Seçim Olmasını Diliyorum”

Kavgasız, barışçıl bir seçim olmasını temenni ediyorum. Demokrasi adına hak edenin kazanacağı bir seçim olmasını diliyorum. Ayrıca gönlümüz bir değişimden yana, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Malatya’da ve Türkiye’de başarılı olmasını diliyorum”

Gürkan“ Yapılacak Yatırımın İlimize İstihdam Ve Katma Değeri Olacak”

Başkan Gürkan’ı Ziyaret Eden Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. Demir“ Aselsan’ın Malatya’ya Yatırım Yapma Noktasında Kararı Var”

Keskin, “Herkes seçim derdinde, ama Malatya esnafı geçim derdinde”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kanalboyu ve 100. Yıl Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan konteyner işyerlerinde faaliyetlerine başlayan esnafları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Fırat Edaş 104 saha çalışanını ödüllendirdi

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2022 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağanüstü toplantısı tamamlandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Keskin, “Malatya’da ticaret ayağa kaldırılmadan hiçbir siyasetçiye rahat yüzü yoktur”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Malatya’da ticaret ayağa kaldırılmadan, depremin yaraları sarılmadan hiçbir siyasetçiye rahat yüzü yoktur.” dedi

Solmazgül” Bugün 1 Mayıs ve Çocuk İşçiler”

Çocuk işçiliği ile mücadele etmek, sadece devletin veya uluslararası kuruluşların değil, tüm toplumun görevidir.

Prof. Dr. Cumali Kınacı, “Suda Riskli Bir Durum Yok, Sadece Toprak Karışıyor”

Prof. Dr. Cumali Kınacı, “Malatya'nın suyu aslında riskli bir su değil, kaynak suyu. Fakat biliyorsunuz Yeşilyurt’taki dağların altından çıktığı için oradaki jeolojik formasyonlardaki bir hareket suyun bulanmasına yol açıyor.

Eğik Binayı Orta Hasara Çevirmek Mi İstiyorlar?

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından Bostanbaşı Mahallesinde bulunan Paye evlerinin üç bloğuna da Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından iki defa ağır hasar verilirken gelen bilgilere göre son itirazların ardından bu evlerden bir bloğa az hasarlı diğer iki bloğa da orta hasar raporu verilmiş.

Toplam 1734 haber.