Genel

Genel Haberleri

Malatya Deprem Raporu Konulu Konferans

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen “6 Şubat 2023 Depremlerinin Yapılar Üzerindeki Etkileri ve Malatya Deprem Raporu” konulu konferans düzenlendi.

Hedef Öncelikli Olarak Çocuklara ve Öğrencilere Temel Seviyede Tarım Eğitimi

Şile Belediyesinin Türkiye genelinde tarımsal gelişimi örnek almayı hedeflediği ve kısa süre önce çalışmalarına başladığı “Şile Kent Bostanı” projesinde hızla sona yaklaşıyor.

FIRAT EDAŞ Uyarıyor“ Sayaçlarınıza Müdahale Etmeyin”

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), dağıtım bölgesinde yer alan tüketicilerine kesintisiz enerji sunma hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

TCDD 'den Ankara – Sivas Arası Yüksek Hızlı Tren Açıklaması

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları tarafından yapılan açıklamada" Trenlerin seyrine herhangi bir engel bulunmamaktadır" denildi.

Başkan Güder“ Tüm Babaların Gününü Kutluyorum”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Evlatlarını, ailesini koruyan, kollayan, cefakâr babaların bu özel gününü kutluyorum” dedi.

Malatyalı 50 Yıllık Kadim Dostları İstanbul'da Buluştu

İstanbul'da yaşayan Malatyalılar Babalar gününde bir ilke daha imza attılar.

Akalın’dan Adisyon Tepkisi” Kazıklanacağız da Bu Kadar da Değil”

Türkiye’nin Ünlü şarkıcısı Demet Akalın Bodrum’da bir işletmede alınan ücrete kızarak” Kazıklanacağız da Bu Kadar da Değil” diye sosyal medya hesabından bir adisyon paylaşarak gelen hesaba tepki gösterdi.

Kurbanlıkların Bilgileri‘ Tarımcebimde' Mobil Uygulaması Üzerinden Sorgulanabiliyor

Bakanlık, Kurbanlık Sevkiyatlarının Başlaması Nedeniyle Yol Denetimlerini Artırırken Satış Yerlerinde Hizmetlerin Aksamaması İçin Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Heyet Tescilli Sivil Mimari Örneklerinin Durumunu Yerinde İnceledi

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ali Cengiz, proje ve yardım uygulamasına gelen yoğun talebi göz önünde bulunduran Bakanlığın, daha önce belirlenen son başvuru tarihi olarak 15 Haziran 2023 yerine 14 Temmuz 2023’ü esas alacağını haber verdi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Toplandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı II. birleşimi Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Vahap Erdem Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Başkan Ali Evren, Bu Çelişkiyi Düzeltin

Şubat 2023’te meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş depremlerinde ilimiz Malatya’da birçok bina yıkılmış veya ağır hasar almıştır.

TİMBİR Genel Kurulunda Dr. Süleyman Basa Dönemi

Türk İnternet Medya Birliği'nin (TİMBİR) 1'inci Olağan Genel Kurulu'nda Genel Başkanlığa Dr. Süleyman Basa seçildi. Malatya’dan ise Gazeteci İskender Yılmaz Disiplin Kurulana seçildi.

İstanbul Sultanahmet te FourSeasons Otel de "Malatya Yemekleri Tanıtımı"

İstanbul Sultanahmet te hizmet veren FourSeasons Otel de "Malatya Yemekleri Tanıtımı" yapılıyor

Gazeteci Yılmaz Yüzyılın Felaketinde Yaşanan Dezenformasyonlara Dikkat Çekti

TİMBİR Malatya Temsilcisi Gazeteci İskender Yılmaz Panelde “O Anda Gazeteci Olmak” oturumunda konuşacak yaşanan dezenformasyonlara dikkat çekti.

Altundağ’dan Depremzedelere Ziyaret

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Altundağ, Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde kalan depremzedeleri ziyaret etti.

FIRAT EDAŞ “Temiz Göl, Temiz Dünya” Dedi

Fırat EDAŞ ekipleri, daha temiz bir dünya mümkün diyerek Elazığ Hazar Gölü kıyısında çevre temizliği yapmak için bir araya geldi.

Baro Başkanı Av. Demez’den Vali Şahin’e Ziyaret

Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez, bu şart ve imkanlarla Malatya’da adalet hizmetlerinin yerine getirilmesinin çok zor olduğunu belirterek“ Bu durumda sadece de biz avukatlar ve vatandaşlar değil, hakimler, savcılar ve adliye personelleri de büyük bir sıkıntı içinde.” dedi.

TGC ve Basın Müzesi Kuruluş Yıldönümleri Coşkuyla Kutlandı

TGC ve Basın Müzesi Kuruluş Yıldönümleri Müzede düzenlenen Koleksiyon Sergisi ile kutlandı. Sergi Basın Müzesi’nde 9 Haziran-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında açık kalacak.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy’dan” Diri Fay Haritası Yenilensin'' Çağrısı

Prof. Dr. Şükrü Ersoy Sosyal medya hesabı Twettır’dan yayınladığı mesajla” Acilen DİRİ FAY HARİTASININ YENİLENMESİ gerekiyor” Uyarısında bulundu.

Toplam 1734 haber.