Genel

Genel Haberleri

Malatyalı Depremzedelerin Tercihi İstanbul ve Ankara Oldu

Yüzyılın felaketinde Depremlerden en çok etkilenen iller arasında Malatya olurken Vatandaşlar göç olarak İstanbul ve Ankara’yı tercih ettiler.

ABB’den vatandaşlara Ücretsiz İnternet Uygulaması

Kent genelinde 73 noktada verilen ücretsiz internet hizmetinden 662 bin 736 vatandaş 5 milyon 547 bin 556 kez yararlanırken toplamda 2,5 milyon GB’tan fazla veri kullanıldı.

Enkazlar Bayram'a kadar kaldırılacak

Birlik Haber Ajansı, BHA- Hatay'a Koordinatör vali olarak görevlendirilen Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, 6 Şubat'taki depremlerin ardından İskenderun'da çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini söyledi.

Karaca: Yazık Malatya Bitmiş, Malatya Sahipsiz

6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilde olduğu gibi yıkımın büyük olduğu Malatya’da Kentin sahipsizliğini dile getiren Darende ziraat Odası Başkanı Orhan Karaca siyasilere veryansın etti.

Kızılay Malatya’da Günlük 340 Bin Yemek Dağıtımı Yapıyor

Kızılay, 11 ilde şiddetli olarak hissedilen 7.6 ve 7.7 büyüklüğündeki iki depremin ardından Malatya’da yaptığı organizasyonlar ile günlük 340 bin yemek dağıtımını gerçekleştiriyor.

Meteorolojiden zirai don uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ için zirai don uyarasında bulundu.

GEDER'in Vefa Grubu Sahada Depremzedelerin Yanında

Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Ahmet Bayduz, yardım ve sosyal sorumluk projelerinin yanı sıra meslek edindirme kursları gibi birçok alanda bine yakın proje gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kızılay Malatya Şubesi, “24 Saat Sahada Olduk”

Biz Kızılay olarak yemek yapmaya başladığımız günden bu yana tek düşündüğümüz şey “hiç kimse yatağına aç girmeyecek” bu cümle bizim felsefemiz oldu.

Malatya 4,4 ile Sallandı

AFAD Resmi İnternet sitesinden yayınladığı mesajda Malatya’da Merkez üssü Yeşilyurt Gözene olan Saat 22;43 te 7 Km derinlikte 4,4 şiddetinde Deprem olduğunu duyurdu.

Şehit Ailelerine Vali’den Unutulmayacak Jest!

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. Yıl dönümünde Muğla Valiliği Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne Muğla Evi konseptli bina tahsis etti.

Umudumuz Var...

Güneş bir gün bize de doğacak.. Güneş, bir gün bizi de Isıtacak.. Doğanın feleketi, kırıp döktüğü fırtınalı belalardan kurtulsak.

Pütürge Taşmış Köyü Derneği kongresinde Hasan Akkaya Güven tazeledi

Malatya Pütürge Taşmış Köyü Derneği olağan kongresinde mevcut Başkan Hasan Akkaya Güven Tazeledi.

AKK Başkan Yardımcısı Dr. Basa: Deprem Gerçeği İle Yüzleşmeliyiz

Başkent; Türkiye Kent Konseyleri Birliği’nin ‘Türkiye’de Deprem Gerçeği ve Kriz Yönetimi Farkındalık Programı’na ev sahipliği yaptı.

Başkan Koçak'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle mesajı yayımladı.

Zemin'le İlgili Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik

Yapı Malzemeleri ve Zemin Laboratuvarları Uygulama Yönetmeliği'nde Değişikliğe Gidildi...

Ruhsuz adam, Ruhsuz Malatya

 Malatya’yı bu hale getirenler adalet önünde hesap vermeden milletin vicdanı rahat etmez ve bunu unutmaz.

İMEF'de Dr. Süleyman Basa İle Devam Kararı

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) Olağan Genel Kurulu'nda genel başkanlığa yeniden Dr. Süleyman Basa seçildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclsi 14 Mart Salı Günü Toplanacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı, 14 Mart Salı günü saat 10.00’de Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak.

Pütürge ilçesinde 4.7 ve 4.5 Büyüklüğünde İki Deprem

Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 04.34'te 4.7 büyüklüğünde, 05:13'te de 4.5 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD'dan yapılan açıklamalara göre Kandilli Rasathanesi ilk depremin büyüklüğünü 4.8 olarak duyurdu.

Toplam 1734 haber.