Genel

Genel Haberleri

Battalgazi’nin Yöresel Lezzetleri ‘Türk Mutfağı’ Programında Tanıtıldı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilen 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ‘Asırlık Tariflerle-Türk Mutfağı Haftası’ etkinlikleri kapsamında Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda düzenlenen programda Battalgazi’nin zengin yemek mutfağı tanıtıldı.

51 İlin Su İdareleri ve 30 Akademisyen Su Zirvesinde Buluştu

Ulusal Su ve Atıksu Arıtma Çalıştayı Başladı

“Yeşilyurt, Lezzet Durakları Arasında Yerini Aldı”

Yeşilyurt’un Yöresel Lezzetleri ‘Asırlık Tariflerle-Türk Mutfağı’ Programında Tanıtıldı

Demet Keleş Malatya SMMMO'ya Bağımsız Başkan Adayı

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasının 24.Olağan Seçimli Genel Kurulunda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Demet Keleş bağımsız aday olduğunu açıkladı.

Malatya şehidini Dualarla uğurladı

Kuzey Irak’ta PKK’lı teröristlere yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Pençe-Kilit operasyonunda 5 silah arkadaşı ile birlikte şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli, Malatya’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Büyükşehir’den Üreticilere ve Çiftçilere Destek

Büyükşehir Belediyesi önü tarım şölenine sahne oluyor. Üreticilere Sıvat ve Sebze Fidesi Dağıtımı Gerçekleştirildi.

MASKİ’den Ulusal Su ve Atıksu Arıtma Çalıştayı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 26 – 27 Mayıs 2022 tarihleri arasında ‘Ulusal Su ve Atıksu Arıtma Çalıştayı’ düzenliyor.

Şehit Ateşi Malatya’ya Düştü!

Sınır Ötesi Pençe Kilit operasyonunda, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’nin (25) acı haberi, Malatya’daki ailesine verildi.

Battalgazi Belediyesi’nden Dijitalleşmede Dev Adım

Dijitalleşmeye yönelik atılımlarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi, yetki ve sorumluluk alanında bulunan işyerlerinde hayata geçirdiği “Dijital Ruhsat Denetim Sistemi” ile ilçede dijital bir dönemin startını daha verdi.

Başkan Gürkan YİMPAŞ Binasını İnceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: ‘YİMPAŞ Binası Malatya CITY Olarak Malatya’ya Hizmet Verecek’

“Şehit Semih Özbey Parkımız Hayırlı Uğurlu Olsun”

Yeşilyurt Belediyesi ‘Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Semih Özbey Park’ Açılışı Duygusal Anlara Sahne Oldu

Türk Mutfağı Haftası Düzenlenen Açılış Programıyla Start Aldı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile geçekleştirilen Türk Mutfağı Haftası Sümerpark Kadın Kooperatifi alanında düzenlenen etkinlikle başladı.

Bursa Malatya Darendeliler Derneğinin Konukları Darendeli Öğrenciler Oldu

Darende Kaymakamlığının organizasyonunda Darende İlçesinde Okullarında başarılı olan lise öğrencileri Bursa ziyaretiyle ödüllendirildi.

Vali Şahin Yeni Cami'de İncelemelerde Bulundu

Vali Hulusi Şahin Cuma Namazı sonrası Yusuf Ziya Taş (Yeni) Cami’nde incelemelerde bulundu.

Keskin ve Aksak’tan Esnaf Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Keskin, beraberinde Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkan Vekili Burhan Aksak ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Model BM Simülasyon Toplantısını Ev Sahipliğinde Yaptı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Model Birleşmiş Milletler simülasyon toplantısı Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Vali Hulusi Şahin Malatya’da Görevine Başladı

12 Mayıs 2022 tarihli 2022/209 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Batman Valisi iken ilimize atanan Vali Hulusi Şahin Malatya Valiliğindeki görevine başladı.

Baro Başkanı Onur Demez 19 Mayıs Basın Açıklaması

19 Mayıs, Türk Milletinin sönmeyen ve hiç sönmeyecek bağımsızlık meşalesidir. Tam 103 yıl önce Samsun’da milli mücadeleyi başlatan bu meşale, milletimizden aldığı ilham ve destekle kurtuluş mücadelemizin işaret fişeği olmuştur.

"Ecdadımızın Bağımsızlık Yürüyüşü Başka Milletlere Örnek Olmuştur"

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan," Ecdadımızın Bağımsızlık Yürüyüşü Başka Milletlere Örnek Olmuştur."

Toplam 1737 haber.