Genel

Genel Haberleri

Gürkan: Malatya’yı Tek Arterli Ulaşım Aksından Kurtarıyoruz

Kuzey Kuşak Yolunda incelemelerde bulunan Başkan Gürkan“ Yaklaşık 500 Milyon Liranın Üzerinde Bir Yatırımı Malatya’ya Kazandıracağız”

AK Parti’den İl Emniyet Müdürü Dağdeviren’e Ziyaret

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. İhsan Koca beraberinde İl Başkan yardımcıları Kahraman Kavuk ve Aytunç Narin ile birlikte Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i makamında ziyaret etti.

“Dilek Mahallemizin Gelişimi Yeşilyurt İçin Büyük Önem Taşıyor”

Başkan Çınar, Dilek Mahallesindeki Yol Yenileme Çalışmalarını İnceleyip, Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Gürkan’dan Yaz Okullarına Ziyaret

Öğrenciler Güzel Bir Eğitim Formasyonu Kazanıyorlar

“Malatya’dan Lapta’ya Şehirlerin Kardeşliği” Projesi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katılımıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Güzelyurt bölgesinde düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği ve Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği (KTBB) İş birliği toplantısına

Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla bu yıl kutsal topraklara gitme şansı elde eden hacı adayları için Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal Mahallesi Ahmediye Camii karşısında bulunan alanda uğurlama töreni düzenlendi.

Keskin, “Halkımız Kurbanını Yetiştiriciden ve Köylüden Alsın”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı öncesi Malatya Canlı Hayvan Pazarında besici esnaflar ile üreticileri ziyaret ederek, burada vatandaşlara, “Kurbanlıklarınızı marketlerden değil, bu ülkenin gerçek üreticisi olan köylüden ve hayvan yetiştiricisinden alın” çağrısında bulundu.

Av. Ramazan Kavuk’a 50.’nci Yıl Plaketi

Adaletin savunucusu olan ve Meslek Hayatında 50.yılını dolduran Av. Ramazan Kavuk’a Malatya Barosu Başkanı Av.Onur Demez tarafından plaket takdim edildi.

Kayısı Festivali İstişare Toplantısı

25. Kayısı Festivali ile ilgili geniş katılımlı bir toplantı organize eden Gürkan," Amacımız Şehrin Bütününü Festivalimize Dahil Etmektir"

Başkan Gürkan Canlı Hayvan Pazarını İnceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kurban Bayramı öncesi Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek bu alanda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Çınar, İşçilerle Bir Araya Geldi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Yeşilyurt’a El Birliğiyle Modern Bir Hizmet Binası Kazandıracağız”

Şire Pazarı Esnaflarından Başkan Gürkan’a ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan" Mevcut Şire Pazarı En İyi Şekilde Değerlendirilecek"

Arslantepe Malatya Turizminin Omurgası Olacak

Malatya gazeteciler Cemiyetine ziyaret gerçekleştiren Battalgazi Belediye başkanı Osman Güder, Battalgazi ve Malatya turizmini diğer iller ile bütünleştirmek için gayret gösterdiklerini belirtti.

BİK Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcilerinden Çağrı

Basın İlan Kurumu Genel Kurul üyeleri M.Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ile BİK Yönetim Kurulu üyesi Şevket Erzen, Milletvekillerine çağrıda bulunarak şu önerilerde bulundular:

Babalar Günü

Her günün bir anlamı var Her yaşamın bir hikayesi var elbette

Malatya YADER Çalışmalarını Başarı İle Taçlandırıyor

Malatya YADER Çocuğa Karşı Şiddeti Önleme Ortaklık Ağı Asil Üyesi Oldu

Türk Ocağından Çağrı “Yabancı İsimli Tabelalar Kaldırılsın”

Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata yaptığı açıklamada” Son Yıllarda Bütün Şehirlerde, İlçelerde Ve Hatta Köylerde Bile Yabancı Sözcüklerle Donatılmış Tabelalar Görmekteyiz" diyerek Yabancı Tabelaların Değiştirilmesi Ve Yabancı Tabelalara Müsaade Edilmemesi İçin Çağrıda Bulundu.

Büyükşehir Hizmet İçi Eğitim Seminerlerine Devam

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğiyle 2022 yılı Hizmet İçi Eğitim programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin katılımıyla üç gün sürecek olan eğitim semineri başladı.

Mert:" Allah’ın Verdiği Kuldan Esirgenmez"

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert:“ Su, Hepimizin Ortak Malıdır”

Toplam 1737 haber.