Malatya

Malatya Haberleri

Yeşil Battalgazi Gülistan Battalgazi’ye Dönüştürülüyor

Battalgazi’deki Gül Bahçesi Törenle Hizmete Açıldı

Yaşlılar gününde Mustafa Tutuş’a Sürpriz Ziyaret

1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla Malatya’da bir çok ziyaret gerçekleştiren Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen sürpriz ziyaretlerle gönüllere dokunmaya devam ediyor.

MASKİ’den 600 Milyonluk Dev Yatırım

MASKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı için maliyeti 600 Milyon TL’yi bulan 60 adet proje hazırladı.

Malatya Ticaret Borsasında Başarı Kazandı

Malatya Ticaret Odası seçimleri hizmet binasında yapıldı. 2 adayın yarıştığı seçimlerde Mevcut Başkan Ramazan Özcan’ın listesiyle seçime giren 7 Odanın 7 sini de kazanarak büyük bir başarı elde ederken üyeler ise tam destek verdi.

Battalgazi’nin Çehresi Başkan Güder İle Değişiyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ile birlikte yapımı devam eden Kırkgöz Sahil Parkı Proje alanında incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinin Dev Projeleri Hayata Geçiyor

Ekmek ve Yemek Fabrikası Bölgeye Hitap Edebilecek Kapasitede

HİMYAÇDER Genel Bşk. Ayşe Ece Budan’ın Acı Günü

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan’ın Değerli Muhterem eşi Dt. Enver Budan bu sabah yatmış olduğu hastanede vefat etti.

"Çırmıktı'ya noldu " Diyenlere" Herşey Ortada"

Çırmıktı'nın manevi değerleri bir bir kayboldu diye yazmıştım.

Esnaflar TSO Başkan A. Baştürk'e Seçimde Başarılar Diledi

MTSO Başkan A. Akif Baştürk" Sandıktan galip çıkıp yolumuza devam edeceğiz"

MASKİ, Araç ve İş Makinelerinin Bakımına Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, araç ve iş makinelerinin arıza, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Arapgir İlçesinde Yaya Etkinliği

İçişleri Bakanlığınca trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla ülke genelinde eş zamanlı ‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu’ sloganıyla Arapgir ilçesinde gerçekleştirildi.

MTSO Başkan A. Akif Baştürk’e Emeksiz Caddesi Esnaflarından Büyük İlgi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Adayı Akif Baştürk, Emeksiz Caddesinde esnafları ziyaret etti. Ziyaret esnasında açıklama yapan Baştürk, “Malatya olarak hep birlikte kalkınacağız” dedi.

AKÇADAĞDER Genel Merkezi Kadınları Unutmadı

Malatya’nın saygın ve aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Kadınlara yönelik Kurslar düzenleyerek ev ekonomisine katkı sunmak ve meslek öğrenme becerilerini geliştirmek için Arge Çalışmalarıyla takdir kazanıyor.

MASKİ Genel Müdürlüğünden Memnuniyet Anketi

MASKİ’nin Hizmetlerine Tam Not

Kent Meydanı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Açılıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Valisi Hulusi Şahin Kent Meydanında İncelemelerde Bulundu

Orduzu’daki 5 Sokağa Sıcak Asfalt

Battalgazi’deki vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orduzu (Kaldırım) Mahallesindeki 5 sokakta toplam 3 bin 500 metrelik sıcak asfalt çalışmasının startını verdi.

Esnaflardan MTSO Adayı Baştürk’e ‘Sizin Yanınızdayız’ Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkanlık seçimlerine sayılı günler kala TSO Başkan Adayı Akif Baştürk, Esnaf ziyaretlerine hız verdi. Tüm esnafları gezmeye gayret gösteren Baştürk, esnaflardan tam destek mesajları aldı.

Başkan Gürkan Engelli Vatandaşın Talebini Geri Çevirmedi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalye talebini geri çevirmedi.

Toplam 1477 haber.