Malatya

Malatya Haberleri

Malatya Marka Değerlerini Selahattin Gürkan Başkan İle Buluyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında mevcut alanları daha güzel bir mekân haline dönüştürmeye devamı ediyor.

Battalgazi Belediye Meclisi Bşk. Vekili Kırçuval Başkanlığında Toplandı

Battalgazi Belediyesi Meclisi, olağan Eylül ayı toplantısının birinci birleşimi tamamlandı. Toplantıda 9 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Başkan Güder: “Yaz Akşamları Programıyla Muhabbetin Artmasını Hedefliyoruz”

Battalgazi Belediyesi’nin yaz akşamlarında ilçe halkının keyifli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla düzenlediği “Battalgazi’de Yaz Akşamları” programı Göztepe Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

AKÇADAĞDER Yeşilyurt İlçe Şubesine Atama

Genel Başkan Murat Maskar” Akcadağder Ailesi olarak Büyümeye devam ediyoruz...”

“Üç Yılda 80 Bin Metrekare Rulo Çim Ürettik”

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Üretim ve Ar-Ge Sahasındaki Rulo Çim Üretimlerinde Hedeflerin Üzerine Çıkıldı

MASKİ’de Aşure İkramı

BEM-BİR-SEN Malatya Şubesi tarafından MASKİ Genel Müdürlüğü’nde aşure ikramı yapıldı.

Yazıhan Fethiye’de Geleneksel Aşure ve Lokma Etkinliği

Malatya’nın Yazıhan İlçesi Fethiye Mahallesinde her yıl düzenlenen geleneksel Aşure ve Lokma etkinliği bu yılda yoğun katılımla yapıldı.

Büyükşehir Malatya’nın Her Noktasında Hizmet Ediyor

Kozluca Mahallesindeki hizmet ve yatırımlar yerinde incelendi. Gürkan: " Esnaf ve Mahalle Sakinlerimiz Toz ve Topraktan Kurtuluyorlar"

Başkan Güder, El Emeği Göz Nuru Eserleri İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, unutulmaya yüz tutmuş Seramik sanatını gelecek nesillere aktarmak amacıyla Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Seramik atölyesini gezerek, kursiyerlerin hazırladıkları eserleri inceledi.

Yapraklı HES, 2023 Temmuz’da Üretime Başlayacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Yapraklı Su Deposu’na yapılması planlanan Yapraklı Hidroelektrik Santralinde (HES) ön incelemelerde bulundu.

13 Mahalle’nin İçme Suyu Sorunu Çözüldü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akçadağ, Doğanşehir ve Yeşilyurt ilçelerine bağlı 13 mahallenin içme suyu sorununu çözdü.

Başkan Güder'den Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine Ziyaret

Tekbir Cami’de eğitim alan öğrencilerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Başkan Güder, “Biz onların sıcaklığını, onlar bizim gönüllerimizi ferahlattılar. Rabbim çocuklarımızı Dinine, Vatanına ve Milletine bağlı kullarından eylesin” dedi.

Doğanyol'da Büyük Değişim

2020 Yılında Elazığ-Sivrice de meydana gelen depremde ağır hasar alan Malatya'nın Doğanyol ilçesinde tüm binalar yeniden yapıldı ve ilçede büyük bir değişim yaşandı.

Turgut Özal Bulvarındaki Çalışmalar Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla ilk olarak Kızılay Üretim Merkezi içerisindeki bağlantı yollarında uygulanan ve akabinde Erenli Mahallesi Turgut Özal Bulvarında da uygulanan silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmaları tamamlandı.

Başkan Zelyurt“ Başkanımız Söz Verdi ve Sözünü Tuttu"

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt: “Başkan Gürkan, Doğanşehir’e Çok Büyük Yatırımlar Yapıyor”

Büyükşehir'den Yatay ve Düşey İşaretleme Çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Kale İlçesinde Yol Çizgi Çalışmalarına Devam Ediyor

Battalgazi’deki Kırkgöz Sahil Parkı Projesi Tüm Hızıyla Sürüyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in yenilikçi ve doğa dostu anlayışı ile ilçede hayata geçirdiği ve Karakaya Baraj Gölü’nün sahip olduğu eşsiz turizm değerini ortaya koyan 30 milyon maliyetli “Kırkgöz Sahil Parkı Projesi”nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Yetimler Kervanı’ndan Aşure Etkinliği

Yetimler kervanı yardımlaşma ve dayanışma derneği tarafından her yıl gerçekleştirilen aşure etkinliği bu yılda düzenlendi.

Başkan Gürkan'dan Kasap Pazarı Esnaflarına Ziyaret

Esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan Gürkan " İstişareye Büyük Önem Veriyoruz"

Toplam 1477 haber.