Politika

Politika Haberleri

Ağbaba; “Hastaneyi Yıkarken De Yaparken de Övünüyorlar”

Ağbaba, “AKP Milletvekilleri Malatyalıları ‘balık hafızalı’ sanıyor. Hastaneyi yıkarken de , yaparken de övünüyorlar” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi, Çilesiz’deki 10 Dönümlük Alanı Park Yatırımıyla Güzelleştiriyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Özcan, Çilesiz Mahalle Muhtarı Veysel Özfındık ve Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Vedat Kaya ile birlikte, atıl vaziyetteki alanda başlatılan iyileştirme ve dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

Gürkan, “ Birliğin ve Beraberliğin Timsali Olacağız”

Kuluncak İlçesi Başören Mahallesini Ziyaret Eden Başkan Gürkan, “En Fazla Yatırım Ve Hizmet Yapan İl Malatya Ve Malatya Büyükşehir Belediyesidir”

AK Partili Çalık’tan Beylerderesi Viyadüğüne Alternatif Köprü İsteği

AK Partili Çalık: Kuzey Çevreyolu’nda asfalt, köprü ve tünel çalışmaları devam ediyor

CHP Mv. Tutdere” Çıkardığınız Yasa Adıyaman’ın Huzurunu Kaçırdı”

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, tütün ticaretine hapis cezası öngören yasanın yürürlüğe girmesini Kahta ve Rezip’te protesto eden çiftçilerle buluştu, tütün üreticilerini konu hakkında bilgilendirerek yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Konaktepe de Başkan Gürkan'a Coşkulu Karşılama

Konaktepe Mahallesindeki Çalışmaları İnceleyen Başkan Gürkan, “Hemşerilerimizi Çağdaş Ve Modern Belediyecilikle Tanıştırmak İçin Çalışıyoruz”

AK Partili Çalık” 300 Yataklı Hastanemizin İnşaatı İki Ay Sonra Bitecek”

Verdiğimiz her sözü tek tek yerine getiriyoruz.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Malatya’da Ziyaret ve Temaslarda Bulunacak

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İstanbul, Elazığ, Malatya ve Diyarbakır’da ziyaret ve temaslarda bulunacak.

CHP Mv. Ağbaba“ Tütünü Ekmek Serbest, Satmak Yasak”

Ağbaba; “Dünyada başka örneği yoktur ki bir ürünü ekmek serbest, satmak yasak olsun. AKP sayesinde bunu da gördük. Bu ucube yasa derhal kaldırılmalıdır” dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'dan Tütün Üreticilerinin Eylemine Destek

1 Temmuz’da yürürlüğe giren yasayla tütün üreticilerinin üretim yapamayacak hale gelmesi karşısında Doğanşehirli tütün üreticileri anayolu kapatarak eylem yaptılar.

Başkan Gürkan Ciritbelen ve Karıncalık’ta Yapılan Çalışmaları İnceledi

Ciritbelen ve Karıncalık’ta Yapılan Çalışmaları İnceleyen Başkan Gürkan, “Hemşerilerimizin Dualarıyla Allah Yolumuzu Aydınlık Ediyor”

Adıyaman’da Tütün Mücadelesi Başladı!

Sarmalık tütün ticaretine ilişkin 3 yıldan 6 yıla kadar olan hapis cezasının yürürlüğe girmesiyle Adıyaman’da tütün üreticisi isyan etti. Anayolları trafiğe kapatan üretici, tek geçim kaynağı tütün için iktidarın sesini duymasını bekliyor.

DEVA Partisi İl Bşk. Güneş“ Öğretmen ve Öğrencilerimize İyi Tatiller”

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş 2020-2021 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle ilgili mesaj yayınlayarak iyi tatiller diledi.

Malatya Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

Malatya Ülkü Ocakları’nın yeni başkanı Turgay Şengönül oldu.

CHP’den Üst Geçit Mağduru Esnaflara Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve yönetim kurulu üyeleri, Yazıhan’ın merkezinde yapılan üst geçidin mağdur ettiği esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

AK Partili Çalık: Biz Yaptıklarımızla Konuşuruz

Yazıhan ilçemize yaptığımız yatırımlar AK Partinin millete ve memlekete bakış açısının en somut örneğidir

CHP Mv. Ağbaba” Tarım Kredi Değil, AKP Çiftliği”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu'nda AKP döneminde yapılan özelleştirmelere ilişkin konuşmasında, TEKEL, SEKA, Türk Telekom gibi kurumları gündeme getirdi.Özelleştirme uygulamalarının yarattığı tahribatları sıralayıp MKE’nin de özelleştirilmesinin önünün açıldığını kaydetti.

CHP’li Tutdere” Yüzbinlerce Tütün Üreticisine Hapis Yolu Görünecek”

Yabancı tütüne özgürlük, yerli tütüne yasak getirdiler. Bu vatan topraklarında üretim yapan Abuzer amcayı, Emine teyzeyi bu yasayla hapse atacaksınız! Öte yandan Amerikalı Coni yurt dışından özgürce ve sıfır vergiyle tütün getirip satacak. İşte sizin adaletiniz. İşte sizin milliliğiniz. İşte sizin yerliliğiniz!” dedi.

Başkan Çınar, Mttb’nin ‘15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’ Programına Katıldı

“15 Temmuz, Milli Direnişin Şanlı Sembolüdür”