Politika

Politika Haberleri

Battalgazi’ye “Tekstilkent” Kuruluyor

Başkan Güder: “Battalgazi’mize Hayırlı Olsun”

Kale'de TOKİ'nin Yaptığı Köy Konutlarının Altyapısı Yok

TOKİ Tarafından Kale ilçesin Salkımlı mahallesinde depremzedeler için yapılan köy konutlarının alt yapısı olmadığı öğrenildi. Malatya Valisi Aydın Baruş, yapılan deprem konut projelerini yerinde inceleyerek alt yapı sorunuyla karşılaştı.

‘’Milletimiz Gizli İttifaklara Gereken Cevabı Verecektir’

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, HDP ’nin “Yeniden bir araya gelelim” çağrısına CHP ve İyi Parti’nin uymasına milletin kabullenemeyeceğini belirterek,

Başkan Kahveci’den Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Alevcan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Türk Telekom Malatya İl Müdürlüğü’ne Atanan Ahmet Alevcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Malatyalı Üreticilerin Yaralarını Sarmak İçin Tüm Partilerden Destek Bekliyoruz

Ağbaba Kurumuş Kayısı Ve Ceviz Dallarıyla Mecliste Don Felaketini Anlattı "Kuraklık Yüzünden Ekmek Yapacak Buğdayı Bulamayacağız"

İYİ Parti Battalgazi İlçe Teşkilatından Esnaf Gezisi

İyi Parti Battalgazi İlçe teşkilatı Esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları birinci ağızdan dinlediler.

MHP Malatya Heyetinden İçişleri Bakanı Soylu'ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Beraberinde MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz ile birlikte bir dizi temas ve ziyaretler için gittikleri Ankara'da MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ile heyet olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu da ziyaret etti.

Yeşiltepe Mahalle Muhtarlarından Başkan Çınar'a Hizmet Teşekkürü

Başkan Çınar“ Yeşiltepe’nin İhtiyaç Duyduğu Faydalı, Güzel Bir Yatırım”

Demokrasimize ve İrademize Düşman Olan Şer Odaklarını Hiçbir Zaman Unutmayacağız

AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı 27 Mayıs Demokrasi Darbesi Yıl Dönümü nedeniyle Basın açıklaması yayınladı. Yapılan açıklama şöyle; "

Ağbaba: Ev Emekçileri “Toz Bezi Değil, Ev İşçiyiz” Diyorlar

CHP’li Ağbaba, Kadın Ev Emekçileriyle Basın Toplantısı Yaptı.

AK Parti Mv." Pütürge’deki Depremzedelerin Sorunları Çözüldü"

“2000 yılından önce bir deprem olduğunda siyasetçiler sokağa çıkamıyordu, biz göğsümüzü gere gere sokağa çıkıyor ve sorunları çözüyoruz”

CHP İl Başkanı Kiraz“ Depremzedeler Bir Buçuk Yıldır Mağdur”

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz yönetim kurulu üyeleri ile beraber Darende ilçesini ziyaret ederek 24 Ocak 2020 yılında meydana gelen depremin ardından mağduriyetleri giderilmeyen depremzedeler ile bir araya geldi.

MTSO, MÜSİAD ve MİMDER’den Ortak Açıklama

“İnşaat sektörü zor günler geçiriyor”

AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatından Önemli Ziyaretler

AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatı Akçadağ ilçesinde önemli çalışmalara imza atarken çalışmalar kapsamında AK Parti İlçe Başkanı Nuri, Karadaş, İlçe Teşkilat Başkanı Samet Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Boran Temirci, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Doğan ilçede heyet olarak bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

Anadolu Birliği Partisinde Teşkilatlar Songül Evciloğlu Emanet

Özal'ın Misyonun devamı olan Anadolu Birliği Partisinde Partinin her kademesinde görev yapan Malatyalı Songül Evciloğlu teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirildi.

Büyükşehir Belediye Meclisinden İsrail'e Kınama

İsrail'in Doğu Kudüs (Mescid-İ Aksa Ve Gazze) Saldırılarını Kınayan Ortak Bildiri Yayımlandı

Başkan Sadıkoğlu" Denizi Geçmek İsterken Yine Derede Boğuluyoruz”

“Lojistik imkanların artmasını beklerken bir viyadüğe alternatif üretemedik”

İyi Parti İl Binası Saldırı Olayına Malatya Valiliğinden Açıklama

Malatya Valiliği sabah saatlerinde meydana gelen İyi Parti il binasına yapılan saldırı ile ilgili olarak resmi internet sayfasından bir açıklama yaptı. Açıklamada olayı gerçekleştiren şahsın yakalandığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtilirken Valilik tarafından yapılan açıklama ise şöyle;

Yıldırım" Biz Aynı Mahallenin Evlatlarıyız"

Son günlerde Türkiye gündemini meşgul eden Ak Parti ve İyi Parti arasında yaşanan siyasi çekişmelerin sonuçları maalesef ilimize de sirayet etmiş ve Malatya'mıza yakışmayacak görüntüler ortaya koymuştur.