Politika

Politika Haberleri

Memleket Partisi Malatya İl Teşkilatı Basınla Buluştu

CHP den ayrılarak kendi partisini kuran ve önce Memleket hareketiyle başlattığı oluşumu Memleket Partisiyle bir çatı altında toplayan ve Genel Başkanlığını Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi Malatya İl Kurucu Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç Malatya’daki medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Darende Irmaklı’da Açılış Coşkusu

Başkan Gürkan" Malatya’nın Her Noktasında Hizmetlerimiz Ve Yatırımlarımız Devam Edecek"

Siyaset Bilimci Prof. Dr. Şahin’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

MTTB Malatya İl Başkanlığının daveti üzerine Malatya’ya gelen Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

CHP İl Bşk. Kiraz“ AKP, çiftçiyi Kaderiyle Baş Başa Bırakıyor”

Çiftçiyi zararına ürün satacak durumuna getirip, rekolte ve taban fiyat açıklanmamasını şiddetle kınıyoruz” dedi.

Milletvekili Kahtalı :”Sağlıkta Çok İyiyiz “

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçildiğine dikkat çekerek, Türkiye’nin sağlık alanında çok iyi olduğunu vurguladı.

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Bşk. Yrd. Ömer Arvas, Lezzet Caddesini Gezdi

“Kültürel Mirası Geleceğe Taşıyacak Güçlü Yatırımlar”

Ağbaba; “Hasat Başladı Zahmet Olmazsa Şu Rekolteyi Açıklayın Artık”

Kayısıda Rekolte Düşük Olduğu İçin mi Açıklanması Geciktiriliyor?

AK Partili Çalık: Malatya’da 9 bin 710 esnafa 33 Milyon TL hibe verildi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, esnafa yönelik 3 bin lira ve 5 bin liralık hibe desteği başvurusunun 1 Temmuz’a kadar uzatıldığını, Malatya’da daha önce bu desteğe başvurusu kabul edilen 9 bin 710 esnafa yaklaşık 33 Milyon lira tutarında hibe ödemesi yapıldığını söyledi

Başkan Kiraz“ Konutları Babalarının Paralarıyla mı Yapmışlar”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Pütürge ilçesinde yaptığı ziyarette depremzedelerin sorunlarının devam ettiğini ifade etti.

YKS Öğrencileri Kılıçdaroğlu’na Manevi Tazminat Davası Açtılar

Ülkemizin yarınları ve “Yeni Türkiye’nin” teminatı biz gençler her yıl olduğu gibi bu yıl da geleceğimizi tayin edecek olan üniversiteye giriş sınavına tekrardan ulaşmanın büyük heyecanı içerisindeydik.

Malatya’ya Bu Yıl 70 Okul Kazandırılacak

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Malatya’ya 70 yeni okul kazandırılacağını söyledi. Kahtalı, “Eğitim alanında önemli atılımlar gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

CHP’li Tutdere’den Kuraklığa Can Suyu Olacak Kanun Teklifi

Teklif, kuraklığı yoğun olarak hisseden 41 ilde, bu illere bağlı tüm ilçe ve köylerde yaşanan kuraklık sebebiyle zarar gören üreticilerin uğradıkları tüm kayıpların devlet tarafından karşılanmasını öngörüyor.

Bakan Akar’dan Başkan Gürkan’a Plaket

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere geçtiğimiz gün Malatya gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Valilik ziyareti sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a hizmetlerinden dolayı bir plaket verdi.

Başkan Güder, Türkiye’nin Geleceği Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Gençlerle Gönül Buluşmaları’ kapsamında Hanımınçiftliği Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelerek, onların sorularını yanıtladı ve geleceğe dair fikirlerini aldı.

AK Partili Çalık: Yeni bir Doğanyol inşa ediyoruz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak 2020’de Elazığ’ın Sivrice İlçesi'nde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya’nın Doğanyol ilçesinde kapsamlı bir kentsel dönüşüm projesi başlattıklarını belirterek, “Doğanyol ve Gökçe’yi yıktık ve yeniden yapıyoruz” dedi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Raşit Alaca’dan Twitter’da “ İt Ürür Kervan Yürür” Paylaşımı

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Av. Raşit Alaca Sosyal Medya Hesabı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 13. İl Başkanları Toplantısından bir kare….. “ İt Ürür Kervan Yürür” Anlayana Saz Anlamayana Sivrisinek az twitiyle paylaşması tepki çekti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'tan Başkan Gürkan'a ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’ı Kabul Eden Başkan Gürkan; “Belediye Başkanlarımızla Her Fırsatta Bilgi Paylaşımında Bulunuyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı’ndan Yine Program Dolu Bir Gün

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve yönetimi yine yoğun geçen bir programa imzasını attı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Malatya’yı Gezdi

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı da ziyaret ederek bir süre görüştü.