Politika

Politika Haberleri

CHP’li Vekiller, Malatya Doğanşehir’de: “Maden Ocağı Köyü, Köylüyü, Doğayı Öldürüyor”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Malatya’nın Doğanşehir İlçesine bağlı Çığlık Mahallesinde yapılması planlanan maden ocağına ilgili bölgeye giderek açıklamalarda bulundu.

MHP Malatya Mv. ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu'ndan Malatyalı Gazi Mertcan Fırtına’ya Ziyaret”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, İl Başkan Yardımcısı Veysel Karaçay,Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve Başharık Mahalle Muhtarı Ramazan Taşan ile birlikte Malatyalı Gazi Mert Can Fırtına'yı evinde ziyaret etti.

CHP Kadın Kolları İl Başkanlarından Eş Zamanlı Ortak Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi 81 ilde İstanbul sözleşmesiyle ilgili eş zamanlı yazılı ortak basın açıklaması düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Vahap Küçük’ü Unutmadı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatyalı İş İnsanı ve eski Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ü vefatının sene-i devriyesinde İpek Caddesinde bulunan Vahap Küçük Hayır Çarşısı’nda düzenlediği programla andı.

AK Partili Çalık: “Malatya’ya 19 yılda 35 Milyar TL Yatırım Yapıldı”

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya 19 yılda 35 milyar TL’lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı’nın Hekimhan Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Teşkilatı güne Hekimhan çıkarması ile başladı.

Kuluncak İlçesinde MHP Heyetine Coşkulu Karşılama

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu beraberinde MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP MYK Üyesi Ömer Ekici, Eyüp Gönültaş, Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ve İl yönetimi heyet olarak bir dizi ziyaret ve açılış için Kuluncak ilçesine ziyaret gerçekleştirdiler.

Ekrem İmamoğlu’ndan İyi Parti İl Başkanlığı’na Ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ( İBB ) Ekrem İmamoğlu bir dizi ziyaretler için geldiği Malatya’da vatandaşlar tarafından coşku ile karşılanırken Başkan Ekrem İmamoğlu İyi Parti Malatya İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

İmamoğlu, Malatya’da Konuştu: “İstanbul’u 16 milyon İnsanın İradesi Yönetiyor Artık”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın davetiyle geldiği Malatya’da yoğun ilgiyle karşılaştı.

CHP’Lİ Tutdere, Tütüne Hapis Cezasına Tepki Gösterdi” Bu Pudra Şekeri Değil, Adıyaman Tütünü”

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, 1 Temmuz itibariyle yürürlüğe girecek olan tütüne hapis cezasına Meclis kürsüsüne koyduğu tütünle tepki gösterdi.

İl Başkanı Güneş; "Yaşanabilir Bir Kent İçin Çalışacağız"

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, pandemi sürecinde, parti kuruluş çalışmalarına ağrılık verdiklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı’ndan Malatyalı Gaziye Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ve İl Teşkilatının yöneticileriyle Malatyalı gazi Mert Can Fırtına'yı evinde ziyaret etti.

Yukarı Örükçü Camii’nin Tescili İçin Çalışmalar Başladı

Başkan Gürkan, “ Tarihi Yapıları Korumamız Temel Görevimiz”

AK Partili Çalık: “Kale’yi Yeniden İnşa Ediyoruz”

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Kale ilçesinin yapılan yeni çalışmalar ve yatırımlarla isminden söz ettirdiğini belirterek, “Toplu konutlarla, gençlik merkeziyle, belediye binasıyla, sosyal donatılarıyla Kale’yi yeniden inşa ediyoruz” dedi.

Başkan Cömertoğlu” İlçemizin Güzel Geleceğini Hep Birlikte Kuracağız”

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Gürkan, TÜGVA Gençleriyle Söyleşide Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya İl Temsilciliği tarafından organize edilen ‘Açık Hava Söyleşileri’ programına katılarak gençlerle bir araya geldi.

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Başkan Gürkan’a Ziyaret

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Duyar, İlçe Yerel Yönetim Başkanları, Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı ve Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Dünyanın kayısı başkenti'nde hasat başladı

Türkiye'nin Avrupa Birliği nezdinde coğrafi işaret tesciline sahip üçüncü ürünü olan Malatya kayısısında hasat kentin Kale ilçesinde başladı.

AK Partili Çalık Doğalgaz konforundan Hekimhan’da yararlanacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Hekimhan ilçesinin de doğalgazın konforundan yararlanacağını belirterek, “AKSA yatırım bölgesi lisans kapsamına dahil edilmesi için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) başvurular yapıldı. 2022 yılı yatırım programına alınıyor” dedi.