Politika

Politika Haberleri

DEVA Partisinden Mv. A. Adayı Hüseyin Alagöz

Destan Şehri Harabe Şehri yapanlara, Güzelim Malatya’mızı Bostanbaşı Şehri Yapanlara hesap sormak için Aday Adayı oldum.

STK’lardan AK Parti Kocaeli Mv. Aday Adayı İlkin Doydum’a Büyük Destek

Kocaeli’nin sevilen simalarından Cemiyet hayatının aranan yüzü, STK başkanlarının kadim dostu, hayırsever iş insanı Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı İlkin DOYDUM adaylık başvurusunun ardından yoğun bir çalışma temposuna girdi.

Özcan“ Malatya Yeniden Daha Güçlü Ayağa Kalkacak”

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı 

Kiraz’dan Adaylık Başvurusu

11 yıl CHP Malatya İl Başkanlığı görevinde bulunan ve 24 yıl partinin çeşitli kademelerinde görev alan Enver Kiraz, milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Av. Özcan Çetin AK Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

14 Mayısta yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti Malatya Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Av. Özcan Çetin müracaatını gerçekleştirdi.

İktidar Malatya’yı Kaderine Terk Etti

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç “İktidar en fazla oyu aldığı Malatya’ya sahip çıkmıyor” dedi.

Milletvekili Aday Adayı Bilal Yıldırım’dan Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Aday Adayı Bilal Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Teşkilatlardan sorumlu İl Başkan yardımcısı Ömer Çakmak Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Kurhan ile birlikte Gazeteci Remzi Hayta’yı ziyaret etti.

Bu Zor Günleri Beraberlik İçinde Atlatacağımıza İnancımız Tamdır

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, yayınladığı mesajda, "1915’in zor günlerini atlattığımız gibi, tarihimizden ve milli kimliğimizden aldığımız ilhamla, asrın felaketini yaşadığımız bu zor günleri de birlik beraberlik içinde atlatacağımıza ve Türkiye Yüzyılı’na güçlü bir başlangıç yapacağımıza olan inancımız tamdır" sözlerini kullandı.

İş İnsanı Şahin Karaaslan Ak Parti'den Milletvekilliği Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

İş insanı Şahin Karaaslan AK Parti Malatya milletvekilliği için Aday Adaylığı başvurusu yaptı. Karaaslan'ın başvuru dosyasını İl Başkan Yardımcısı Namık Gürer teslim aldı.

Dr. Ahmet Ercan Uçkan Gelecek Partisi Malatya Mv. Aday Adayı

Malatya’nın başarılı İl Başkanlarından Gelecek Partisi İl Başkanı Siyasetçi Dr. Ahmet Ercan Uçkan, İl Başkanlığı görevinden istifa ederek Malatya Milletvekili Aday Adayı oldu.

Ela Erkoç AK Parti Mv. Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti’nin çeşitli kademelerin de görev alan, Güler yüzü, samimiyeti ile partililer tarafından sevilen saygı duyulan İş Kadını Siyasetçi Ela Erkoç, 2023 seçimleri için AK Parti’den Milletvekili aday adayı oldu.

Prof. Dr. Hasan Pekdemir, İyi Parti’den Milletvekili Aday Adayı

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Hasan Pekdemir, İYİ Parti’den Milletvekilli aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Kahraman Kavuk AK Parti Malatya Milletvekili A. Adaylığını Açıkladı

AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk AK Parti’den 28. Dönem Malatya Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Başkan Güder’in Kentsel Dönüşümdeki Haklılığı

Malatya’da ilk defa öncü olarak uygulamaya koyan ve çok büyük tepkilere rağmen Şehit Fevzi Mahallesinde Kentsel Dönüşümün olmasını sağlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in haklılığı vatandaşların teşekkürüyle karşılık buluyor.

Bakan Bilgin Malatya’da: Ödemeler Yapılıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Malatya’ya gelerek AFAD Koordinasyon Merkezinde önemli açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir’den Basın İlan Kurumuna Yer Tahsisi

Gürkan: “Yerel Basınımızın Ayakta Durması Lazım”

Malatya ASKON’dan Yerel Esnaf'a Sahip Çık Vurgusu

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak“ Yardım Yapacaksanız Malatya’da ki Esnaftan Alışveriş Yapın”

Vahap Altunok CHP Malatya Mv. Aday Adaylığına Resmen Başvurdu

İşadamı, Siyasetçi Vahap Altunok, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Malatya Milletvekili Aday Adayı müracaatını genel merkeze giderek yaptı.

Av. Ramazan Acar AK Parti’den Mv. A. Adaylığını Açıkladı

Malatya büyükşehir belediye meclisi üyeliği yapan, AK Parti Malatya İl Yönetim kurulu üyesi, Yeşilyurt Merkez ilçe teşkilatı koordinatörü Av. Ramazan Acar AK Parti’den Malatya Milletvekili Aday Adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Toplam 3252 haber.