Sağlık

Sağlık Haberleri

Büyükşehir Belediyesi’nden Kızılay’a Kan Bağışı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Şehir Mezarlığı’nda Şehitliğin bulunduğu alanda Kan Bağışı programı düzenlendi.

Ünlü Cerrah Prof. Dr. Battaloğlu Gözde Sağlık Grubu ile anlaştı

Yaklaşık 22 yıldır Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde görev yapan Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Bektaş Battaloğlu, artık Gözde Sağlık Grubu bünyesinde hasta kabulüne devam edecek.

SMA Hastası Eyüp Çınar Tedavi İçin Dubai’ye Gitti

Tüm Türkiye’nin seferber olduğu ve günlerce yapılan desteklerle tedavi parası toplanan SMA Hastası Malatyalı Eyüp Çınar Malatya Erhaç Havaalanından Ailesiyle birlikte Dubai’ye tedavi için uçtu.

“Aşımızı Olalım, Salgından Kurtulalım”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 17 İle 44 Yaş Arasındaki Vatandaşlara Çağrıda Bulundu;

AŞI Olmayan Seyirciler gibi Gazetecilerde Maça Giremeyecek

Türkiye Spor Yazarları Derneği ( TSYD ) Oynanacak olan lig müsabakalarında görevli olarak bulunacak Gazetecilere de Aşı olma zorunluluğu getirdi.

Başkan Ali Evren’den Covid-19 Kurallarına Uyun Çağrısı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Odası Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu üyesi Ali Evren Esnaflara ve vatandaşlara “ Aşılarınızı olun, Mutlaka Maskelerinizi takın” uyarısı geldi.

Vali Baruş; “Hem Kendi Sağlığınız hem Toplum Sağlığı için Aşı Olunuz”

Malatya Valisi Aydın Baruş beraberinde Malatya Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte İnönü Caddesindeki iş yerlerini ve vatandaşları ziyaret ederek Covid -19 tedbirlerine uymaları istendi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hst. Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk Görevi Bıraktı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk Sosyal medya hesabı Twitter’dan Başhekimlik görevinden ayrıldığını kamuoyuna duyurdu.

Türkiye'de aşı olmayanlar için kısıtlama çağrısı

Türkiye'de koronavirüs vaka sayıları yükselişe geçerken aşı olmayanlara kısıtlama getirilmesi gündemde.

Malatya 112 Acil Komuta Kontrol Merkezinde Neler Oluyor?

Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, Malatya 112 Acil Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi'nin, sağlık çalışanlarına mobing, küfürlü hakaretler, baskı ve kendi egosunu çalışanlar üzerinde çıkarmaya çalıştığını iddia ederek başhekimin görevden alınması gerektiğini savundu.

Keskin, Vatandaşı Esnafa Alışverişe, Esnafı da Aşı Olmaya Davet Etti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı öncesinde il merkezindeki esnafları ziyaret ederek, vatandaşları Kurban Bayramı alışverişlerini esnaflardan yapmaya, esnafları da Covid-19 aşısı olmaya davet etti.

Esnaf Camiasından Sağlık Müdürüne “Pandemi Teşekkürü” Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Oda başkanları ile birlikte Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli’yi ziyaret ederek, pandemi sürecindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Emniyet Müdürlüğünden Duyarlı Davranış

“251 Şehidimiz İçin 251 Ünite Kan” Adlı Bağış Kampanyası

Rektör Kızılay'dan Yeni Diş Hastanesi Müjdesi!

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İnönü Üniversitesi'nde yapımı planlanan yeni diş hastanesinin ihale sürecinin tamamlandığını belirterek, yakın bir zamanda temel atma töreninin gerçekleştirileceğini söyledi.

Rektör Karabulut Sağlık ve Sosyal Hizmetlerde Kalite Sempozyumu’nun Konuğu Oldu

Uluslararası Kalite ve Akreditasyon Derneği tarafından online olarak düzenlenen Sağlık ve Sosyal Hizmetlerde Kalite Sempozyumu’na Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut katıldı.

MTÜ’den Covid 19 ve Gençlik Online Söyleşi Programı

“Sevdiklerimize sarılabilmenin ne büyük bir nimet olduğunu fark etmemizi sağladı”

Yeşilyurt Kent Konseyi İle Kızılay İşbirliğiyle Kan Bağışı Kampanyası

Yeşilyurt Kent Konseyi ve Kızılay işbirliğiyle ‘Kan Bağışı Kampanyası’ düzenlendi. Yeşilyurt Kent Konseyi önünde hizmet veren Kan Bağış Mobil Aracına başvurularını yapan vatandaşlar, kan stoğunun artması noktasında duyarlı bir yaklaşım sergilediler.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçmesuyu Depolarını Temizliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu depolarının kapsamlı temizliğini gerçekleştiriyor.

Vaka Sayısı Yüzde 70 Düştü

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Sağlık Müdürlüğünü Ziyaret etti

Toplam 154 haber.