Sağlık

Sağlık Haberleri

İreyhan evlek evlek...

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut tarafından kaleme alınan "İreyhan evlek evlek" yazısıyla inceleme konusu içerisinde olduğunu belirttiği yazısını Star Gazetesinde kaleme aldı

MTÜ’den “Sağlıkta Gelecek” Konulu E-Konferans

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından, sağlıkta gelecek, dijital sağlık ve akıllı hastaneler konuları bir bütün olarak ilk defa ele alındı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Tarafından Bir İlk

MTÜ’den “Sağlıkta Gelecek, Dijital Sağlık ve Akıllı Hastanelerin Sağlığa Getirecekleri Vizyon” Konulu E-Konferans

Battalgazi Belediyesi’nden 20 Birim Müdürlüğüne Covid-19 Testi

Yeni tip korona virüs Covid-19 salgınına karşı tedbirlerini en üst seviyede tutmaya devam eden Battalgazi Belediyesi, 20 birim müdürlüğünde görevli tüm personellere koronavirüs testi yapılacak. İlk olarak salgın kapsamında sahada 7/24 hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü personelleri teste tabi tutuldu.

Rektör Karabulut, 2. Uluslararası Palyatif Bakım Kongresi’ne katıldı

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dernekleri Federasyonu, Palyatif Sağlık Hizmetleri Derneği, Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne düzenlenen 2. Uluslararası Palyatif Bakım Kongresi Covid 19 pandemi süreci dolayısıyla online olarak düzenlendi.

“Milletimizin Gönlünde Özel Bir Yere Sahipsiniz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Hemşireler Haftası’ Çevrim İçi Etkinlik Programına Katıldı

Başkan Gürkan" Dünya Hemşireler Günü ve Haftası Kutlu Olsun"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü ve Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

MTÜ’den Hemşirelik Haftası Etkinliği

MTÜ’den Covid 19 Pandemisinde Hemşirelik Konulu E Konferans

Bilim Kurulu bugün ''tam kapanma'' için toplanıyor!

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başkanlığında saat 15.00’te video konferans yöntemiyle toplanacak. Masada kısmi kapanmanın tam kapanmaya dönüşmesi var.

Hekimhan'ın Kurşunlu Mah. Dereevleri Mezrasına Karantina Kararı

Malatya'nın Hekimhan İlçesi Kurşunlu Mahallesine Bağlı Dereevler Mezrasında Covid19 görülmesi nedeniyle Karantina kararı alındı. Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada;

Yazıhan-Durucasu Karantinaya Alındı

Yazıhan ilçesine bağlı Durucasu mahallesine karantina kararları uygulanmaya başladı.

Gülümuşağı Aşiretinden Örnek Davranış

Malatya'nın önemli ve büyük Aşiretlerinden Gülümuşağı Aşireti Malatya Türk Kızılayı şube başkanı Ramazan Soylu'nun çağrısına destek amacıyla kan bağışı yaparak destek verdiler.

Keskin; “Bazı Esnaf Kesimlerine Acil Aşı Önceliği Tanınması Sosyal Yaşamı Rahatlatacaktır”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, pandemi sürecinde büyük mağduriyet yaşayan bazı esnaf meslek mensuplarının acil aşı programına alınarak, hem ekonomik yaşamın, hem de sosyal hayatın daha kolay normalleşebileceğini bildirdi.

Malatya'da Korkulan Oldu! Çok Yüksek Risk Grubundayız

81 İl Valiliğine Koronavirüs Tedbirlerinin Gözden Geçirilmesi Genelgesi Gönderildi

Diyabet, Sağlık ve İleri Yaş İkinci Programı Yapıldı

Büyükşehir Belediyesi’nin Yaşlılar Haftası Etkinlikleri Sürüyor. Vefa Konağında; Diyabet, Sağlık ve İleri Yaş İkinci Programı Yapıldı

Korona virüsten 73 kişi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 73 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 18 bin 912 yeni vaka sayısının olduğu açıkladı.

Sağlık il Müdürü Bentli den hastane İnşaatında İnceleme

Malatya Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli Yapımı devam eden Battalgazi Devlet Hastanesi inşaatında incelemeler yaparak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Malatya’ya İki Yeni Hastane 

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Malatya’ya sağlık alanında bir milyar 163 milyon TL’lik yatırım yaptık”

Uykusuz Gecelerin Sorumlusu 10 Hatalı Alışkanlık

Covid-19 pandemisinde yaşadığımız sağlık sorunları, yakınlarımızın kaybı, iş ve sosyal hayatımızdaki yeni düzenlemeler; uyku kalitemizi bozuyor! En çok da ‘uykusuzluk’ sorunundan dert yanıyoruz.

Toplam 153 haber.