Malatyalıların Vazgeçemediği Mekan Su Sesi Kır Lokantası Tesisleri

Malatya'nın önemli mesire yörelerinden Gündüzbey kasabasında yıllardır Malatyalıların Aileleriyle, arkadaşlarıyla, misafirleriyle gelen vatandaşlar Su Sesi Kır Lokantasındaki nezih ortamda Yazın sıcağında serin ortamda vakitlerini geçirmenin zevkini yaşıyorlar.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Malatya’nın önemli mesire yörelerinden Gündüzbey kasabasında yıllardır Malatyalıların Aileleriyle, arkadaşlarıyla, misafirleriyle gelen vatandaşlar Su Sesi Kır Lokantasındaki nezih ortamda Yazın sıcağında serin ortamda vakitlerini geçirmenin zevkini yaşıyorlar.

       Yazın sıcağında serin ortamda Yöresel ürünlerle tamamen doğal Serpme kahvaltılarıyla onlarca çeşitle Sabah Kahvaltılarının vazgeçilmez mekanlarından Ağcapınar Su Sesi Kır Lokantası öğle ve akşam sıcağında ise kendi cazibesiyle dağların eteklerinden gelen kar sularının oluşturduğu soğuk suların yanında kurulan masalarda gelen Malatyalılar yörenin dağlarında kekik otuyla ve meşe palamuduyla beslenen hayvanların veteriner kontrolünde kesimlerini yaptırarak ister ızgara isterse et çeşitlerinin tüm çeşitlerini Konusunda yılların tecrübeli aşçılarının maharetli ellerinde hayat bulduğu yemekler ile sıcak sohbet eşliğinde lezzetlerin tadına bakarak sıcak yaz günlerinin meltem serintisiyle taçlandırılmanın adıdır Ağcapınar Su Sesi Kır Lokantası.

         Ağcapınar Su Sesi Kır Lokantası İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin” 1999 Yılından günümüze Malatya halkımıza hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim en önemli önceliğimizdir.

         Kaliteli ve hijyen kuralları çerçevesinde işletmemiz aldığı olumlu geri dönüşlerin halkı gururunu yaşıyor. Personellerimiz belli bir kriterlerden ve eğitimlerden geçtikten sonra göreve devam ediyor. Aşçılarımız Türkiye’de ödüllü isimlerden oluşuyor. 
 
         Mekan olarak İl içi yanı sıra dışarıdan günübirlik Ailesiyle veya arkadaşlarıyla gelen misafirlerimizin yoğunluğu yaptığımız işin ne kadar önemli olduğunu bize hatırlatıyor. Malatya’mızın Gasronomisine ve kentin tanıtımına büyük katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN