Özcan' Akçadağ'ın Kaderini Yine Akçadağ Halkının Azim ve Kararlılığı Belirleyecek'

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan' Hep birlikte bu kirli zihniyete en güzel cevabı sandıkta vereceğiz.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Hep birlikte bu kirli zihniyete en güzel cevabı sandıkta vereceğiz. Benim tek derdim Akçadağ ve kardeşlerimin mutluluğu. Son ana kadar seçim çalışmalarıma devam edeceğim”

          Akçadağ ilçesi Belediye Başkanlığında halkın Bağımsız Belediye Başkan adayı Bayram Özcan Akçadağ’ın geleceğine engel olmak isteyen muhataplarına sert sözlerle yüklendi.

          Seçim ofisine gelen Akçadağlılar Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan adayı Bayram Özcan’a yanındayız mesajı vermeye devam ederken Başkan aday Bayram Özcan ise Her ne kadar ilçe seçim kurulu adaylığımı iptal etse  de İl Seçim Kurulu hukuksuz uygulamayı son vererek Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı olmam önünde herhangi bir engelin olmadığını hükmetti” dedi.

         Akçadağ’ı kimsenin arka bahçesi yapmasına müsaade etmeyeceğiz. Akçadağ Akçadağlılarındır diyen Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan adayı Bayram Özcan” Saygıdeğer Akçadağlılar,

          31 Mart 2024 Pazar tarihinde Türkiye seçime gidecek ve 5 yıllığına yerel yöneticilerini seçecek. Türkiye’de şüphesiz her seçim çok kıymetli, kendi dönemi içerisinde birer kırılma noktası olmuştur. fakat ilk defa bir yerel seçim özellikle depremde büyük yara alan ilçemiz için adeta geri dönüşü olmayan bir yol ayrımı niteliği taşımaktadır.

           Yerel seçimlerin başta Akçadağ’ımız olmak üzere 6 Şubat depremlerinde yara alan şehirlerimiz geleceği açısından çok kıymetli olduğu için Akçadağ sevdalısı olarak, bu toprakları ve üzerinde yaşayan tüm canlıları çok seven kardeşiniz  olarak işimizi, gücümüzü bir kenara bırakarak önce Malatya önce Akçadağ diyerek partim Cumhuriyet Halk Partisi’nden Akçadağ Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurumu yaptım.  

           Parti Genel Merkezimiz bir başka ismi Akçadağ’da Belediye Başkan Adayı olarak ilan etti. Buraya kadar ki süreç demokrasi çerçevesinde olabilecek hususlar ancak sonrasında yaşatılanları asla kabul etmiyorum.

         Ben depremde yerle bir olan, alt ve üst yapısı önemli oranda zarar gören, yıllarca unutulması mümkün olmayan acıları bir nebze de olsa hafifletmek ve bu ilçeyi yeniden ayağa kaldırmak için bu göreve talip oldum. Alanında uzman isimlerle, işin ehli kadrolarla bir daha böylesin acılar yaşanmasın diye bu göreve talip olmuştum. Partim tarafından aday gösterilmeyince gerek vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep gerekse de ben bu şehre hizmet etmeliyim aşkı ile Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldum.

       Ülkeye demokrasiyi getirdik diye haklı olarak övünen partim özellikle de CHP İl ve İlçe teşkilatı benim bu kararım sonrasında önümü kesmek adına her türlü kirli oyunu sahneye koymaya başladılar. Oysa demokrasi meydanında kararı halka bırakmak doğru olandır.

          Önce çeşitli aracılarla adaylığımı geri çektirmeye çalıştılar geri adım gelmeyince açık açık adaylığını geri çek dediler benden geri adım gelmeyince bu defa İlçe Seçim Kuruluna başvurarak adaylığımı iptal ettirmeye çalıştılar.

           Her ne kadar ilçe seçim kurulu adaylığımı iptal etse de İl Seçim Kurulu hukuksuz uygulamayı son vererek Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı olmam önünde herhangi bir engelin olmadığını hükmetti.

        Türlü oyunlara rağmen huzurlarımızda Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak duruyorum. Hep birlikte bu zihniyete en güzel cevabı sandıkta vereceğiz. Benim tek derdim Akçadağ ve kardeşlerimin mutluluğu. Son ana kadar seçim çalışmalarıma devam edeceğim, Akçadağ’ın kaderini yine Akçadağ halkının azim ve kararlılığı belirleyecek. 

          Bu kardeşiniz bugüne kadar türlü ayak oyunlarına, pis hesaplara papuç bırakmadı bundan sonra da bırakmayacak. Ben kendimi siz değerli Akçadağlılara emanet ediyorum. Bu kutlu yolun sonunda inanıyorum millet kazanacak, demokrasi kazanacak, kirli hesaplar çöpe gidecek ve bu millet bir kez daha tarih yazacak” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • FERHAT | 29 Şubat 2024 10:37

    Bayram Özcan'a güveniyoruz. Adam gibi adam sözünün eri. Akçadağ'a faydalı olacaktır. Ayak oyunlarını Akçadağlılar görüyor. Bu defa Akçadağ Bağımsız aday Bayram Özcan Diyecek...

BUNLARA DA BAKIN