Özcan' Her Şey Akçadağ'ımız İçin'

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayra Özcan'a destekler çığ gibi artarken seçim çalışmaları kapsamında gidilen yerlerde büyük ilgi dikkatlerden kaçmıyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayra Özcan’a destekler çığ gibi artarken seçim çalışmaları kapsamında gidilen yerlerde büyük ilgi dikkatlerden kaçmıyor. 
 
        Akçadağ ilçesinde Yerel seçimlerde Akçadağlıların çatı adayı olarak her kesimden destekler artarak devam ederken Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Hizmet için buradayız. Biz Hazırız Birlikte Akçadağ’ı yarınlara hazırlayalım.Her Şey Akçadağ için. 

2024 MART'ta HEP BİRLİKTE DESTAN YAZALIM  

       Akçadağlıların etrafında kenetlendiği ve İlçenin kalkınmasına, büyümesine, devasa hizmetler yapacağına yürekten inandıklarını belirten vatandaşlar Bağımsız Akçadağ Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan’a güveniyorlar.

       Hemşerilerimizle birlikte şeffaf belediyecilik anlayışıyla  Akçadağ’ımıza Demokrasi ve Toplumsal Barışı Sağlayacağım. Söz veriyorum” diyen Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan adayı  Bayram Özcan Başlıyoruz Kazanacağız, Her Şey Akçadağ’ımız için” diye belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN