Pekel' 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun'

AK Parti Önceki dönem Yönetim Kurulu Üyesi siyasetçi, Pekel Petrol Yönetim Kurulu Üyesi İş insanı İsmail Hakkı Pekel TBMM'nin kuruluşunun 104 Yılı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       AK Parti Önceki dönem Yönetim Kurulu Üyesi siyasetçi, Pekel Petrol Yönetim Kurulu Üyesi İş insanı İsmail Hakkı Pekel TBMM’nin kuruluşunun 104 Yılı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı. 

       Malatya’nın yetiştirdiği önemli İş insanı ve Siyasetçisi İsmail Hakkı Pekel” Türk milletinin bir asır önceki mücadele azmi ve kararlılığı, günümüzde muasır medeniyetler seviyesinin ötesine geçme hedefiyle verilen çabaların en güçlü ilham kaynağı olmaya devam etmektedir. 

        Başta Filistin'deki çocuklarımız olmak üzere Dünya’daki tüm çocukların barış ve huzur içinde kutlamasını dilediğimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

         Ülkemizi ve milletimizi tüm dünyada daha da yüksek seviyeye çıkaracak olan evlatlarımızın toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.

        Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN