Sivas Valisi Şimşek'e Malatyalılardan Teşekkür

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 6 Şubat depremlerinin ilk saatlerinden itibaren Malatya'ya geldi ve o günden geride kalan bir yıllık süreçte her daim yanımızda olmaya devam etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

      Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 6  Şubat depremlerinin ilk saatlerinden itibaren Malatya’ya geldi ve o günden geride kalan bir yıllık süreçte her daim yanımızda olmaya devam etti.

             Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 6 Şubat depremlerinin ilk saatlerinden sonra Doğanşehir’e geldi ve depremzedelerin ilk saatlerinde yanlarında yer aldı.

           Öğle saatlerinde meydana gelen ikinci depreme de Doğanşehir’de yakalanan bu anlamda da kendiside depremzede olan Vali Şimşek haftalarca depremzedelerin yanında yer alırken şehirden ayrılırken de bir Vali Yardımcısını geride bıraktı.

            6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde de Doğanşehir’e gelen Vali Şimşek, Sivas Belediyesi tarafında  ilçede inşa edilen Sivas Çarşısını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Deprem sonrası Malatyalı depremzedelerin yoğun olarak tercih ettiği illerin başında gelen Sivas’ta  da tüm misafirleri  el üstünde tutan Vali Şimşek’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN