Talha Ucuzcu' Sorunları Çözmeye Geliyoruz'

Memleket Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı A. Talha Ucuzcu' Malatya'yı Halkın Belediyesi Yapacağız. Sorunların çözümü Talha Ucuzcu Kardeşinizde' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Memleket Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı A. Talha Ucuzcu” Malatya’yı Halkın Belediyesi Yapacağız. Sorunların çözümü Talha Ucuzcu Kardeşinizde” dedi. 

         Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı A. Talha Ucuzcu” Söz veriyorum. Memleket Partisi kadrolarıyla Malatya hak ettiği hizmetleri alacak. Yapacağımız hizmetlerle gönül kazanmaya, dua almaya geliyoruz. 

         Malatya’nın öz evladıyım, Malatya’nın sorunlarını biliyor, çözümünü de biliyorum. Sorun varsa Çözümü’de Talha Ucuzcu kardeşinizde. Artık Malatyalılar mevcut klişeleşmiş isimlere mecbur değiller. Şimdiye kadar Malatya’nın sorunlarının çözümü noktasında elini taşın altına koymayanlar bundan sonra da bu memlekete hizmet yapamazlar. 

UCUZCU” BARINMA ve İŞYERİ SORUNLARINI BİTİRECEĞİM” 

         6 Şubat Depremlerinde en fazla yıkımın yaşandığı il maalesef Malatya olduğu halde vatandaşlarımıza ve Esnaflarımıza en az hizmet Malatya ya geldi. Halen Malatya’da Barınma ve işyeri sorunu birinci sorun. 

         Ticaretin olması için esnaflarımıza işyerleri yapılmalı, şehrin merkezi bir an önce ayağa kaldırılmalı. Ama maalesef Malatya’da 13 aydır daha somut bir adım atılmadı. Sanayi Esnaflarımız bugün mü? Yarın mı? İşyeri başımıza ne zaman çökecek diye beklemekte evlerine ekmek götürebilmek için canlarını hiçe sayarak ağır hasarlı işyerlerinde yaşam mücadelesi vermeye devam ediyorlar.

        Halen Konteynır kentlerde yaklaşık 120 Bin e yakın hemşerimiz barınmakta. Bunlara kalıcı konutlarla sorunları çözmek zorundayız. Esnaflarımızın özellikle sanayi esnaflarımızın dükkanlarını yerinde dönüşümle Büyükşehir Belediyesi kaynaklarının da verilmesi suretiyle güvenli işyerlerini yapmalıyız. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum ilk gün gündem maddemiz Esnaflarımızın barınma Esnaflarımızın İşyeri sorunlarını çözeceğiz.         

         Sevgili Malatyalılar artık bu sisteme ve mevcut adaylara dur demenin vakti geldi. 31 Mart Malatya’nın kaderinin oylanacağı gündür. Malatyalı hemşerilerim Doğup büyüdüğüm memleketime hizmet yapmanın gayretinde olacağım. Destek sizden hizmet bizden.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN