Yıldırım' Hekimhan İlçemizi Mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yapacağız'

Gazeteci Remzi Hayta ve Gazeteci Kayhan İnceoğlu'ndan Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Gazeteci Remzi Hayta ve Gazeteci Kayhan İnceoğlu’ndan Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım’a Hayırlı Olsun Ziyareti.

          31 Mart yerel seçimlerinde CHP Hekimhan Belediye Başkanlığına aday gösterilen Mehmet Şerif Yıldırım, halkın desteğini alarak Hekimhan’ın yeni belediye başkanı olarak hizmetlere hızlı başladı. 

           Belediye Başkanlığı tecrübesi ve bölgesine kazandırdığı eserler ile Hekimhanlıların destek verdiği Başkan Yıldırım Hekimhan İlçesini geleceğe hazırlayacak çalışmalara sıkı devam ediyor.

            Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu’nun gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım” Bugün Malatya’mızın önemli iki gazeteci arkadaşımızın nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

           Bu makamların yabancısı değilim. Hizmetlerin nasıl gerçekleşeceğini, eserlerin nasıl ilçemize kazandırılacağını çok iyi bilen birisiyim. Hayatım boyunca istişareye ve Birlik beraberliğe büyük önem verdim. Bu da bizlere başarı olarak geri döndü.

          Bir Hekimhanlı olarak sorunları ve çözümleri çok iyi biliyorum. Şeffaf ve hesap verebilirlik bir yönetim anlayışıyla Hekimhan Belediyesini Hekimhanlı hemşerilerimizle birlikte ayrıştırmadan, ötekileştirmeden Hekimhan ilçemize hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz.

          Malatya-Sivas karayolu üzerinde yer alan, başta maden olmak üzere ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlayan önemli bir ilçe ancak böylesine tarihi kökleri olan ilçemize yakışır bir giriş alanımız yok.

          bir ilçeye yakışır yollar, tabelalar, kavşaklar ve peyzaj çalışması yapmak olacak. İnsanları etkileyen bir başlangıç Hekimhan’ın çehresini değiştirme yönünde atacağımız ilk adım olacak. Bunun yanında sosyal belediyecilik neyi gerektiriyorsa tüm adımları hemşerilerimize sunacağız. Hekimhan İlçemizi Mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yapacağız. Geleceğe sorunsuz, gelişmiş büyümüş, cazibe merkezi olmuş bir Hekimhan ilçesi olması için mücadele edeceğiz” dedi.

           Malatya Derin Haber İmtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu ise“ Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Başkanımızı Hasançelebi Belediye Başkanlığı döneminden beri yakinen tanıyoruz. Yaptığı hizmetler insan odaklı çalışmaları takdir ediyoruz. 

             Hekimhan’a olan sevgisini ve belediye başkanı olarak vizyonunu hepimiz biliyoruz. Yeni süreçte Hekimhan ve Hekimhanlılar kazanacaktır. Kendisine yapacağı hizmetler yolunda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN