Ağbaba' Malatya Benim Sevdam'

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ağbaba'dan Malatya Derin Haber'e Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba,Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Eczacı Alper Gürsoy, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş ve Partililerle  birlikte  Malatya Derin Haber’i ziyaret etti.

         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu” Veli Ağbaba her daim Malatya’nın sesi olmayı başarmış, halkın içerisinde olan bir vekilimizdir.

            6 Şubat depremlerinin ilk anlarından itibaren sahadaki varlığı, çabası, duruşu ve yaptıkları asla Malatyalılar tarafından unutulmayacaktır. Malatya’da doğmuş, Malatya aşığı Malatya’ya büyük hizmetleri olan bir isim. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum “dedi.

            CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba ise,”Ben bu şehirde doğdum, büyüdüm, yaşıyorum ve Allah nasip ederse de bu şehirde öleceğim. Malatya benim sevdam, 6 Şubat depremlerini ancak yaşayan bilir, o havayı soluyan bilir, kara kışın ortasında kefen giymiş Malatya’ma bir büyük borcum daha var. 

          6 Şubat depremlerinde çok büyük yıkıma uğraya şehrimizi ayağa kaldıracağım. Gerek şahsım, gerek kuracağım işin ehli ekibim gerekse de diğer CHP’li belediyelerin destekleri ile Malatya’yı yeniden eskisinden de güzel günlerine kavuşturacağım. 

        Vatandaşımızın bana olan güvenini ve desteğini görüyorum. Onları hiçbir zaman utandırmadım, mahcup etmedim bu güvenlerini de asla boşa çıkarmayacağım” ifadelerini kullandı
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Şahin | 22 Şubat 2024 09:30

    Veli Ağbaba Hakiki Malatyalıdır yerli ve Millidir. Sahip Çıkılacak tek isim. 6 Şubatta gördük ne mücadeleler verdiğini. Malatya Veli Ağbabayla kazanır.

BUNLARA DA BAKIN