Arapgir İlçesinde 23 Nisan Coşkusu

Arapgir İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle coşkulu ve yoğun katılımla kutlandı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Arapgir İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle coşkulu ve yoğun katılımla kutlandı. 

         Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı münasebetiyle tüm dünya çocuklarına armağan edilen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mehmet Akif İlkokulu bahçesinde yapılan programla kutlandı.

       Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kutlama programına İlçe Kaymakamı Fikri Badioğlu, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu kurum amirleri, STK temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

         Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu” 104 Yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Arapgir ilçemizde çeşitli programlarla kutlanmaya devam ediyor. 

       Bu vesileyle bir kez daha Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE BAŞLADI

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Arapgir Hami Aydınlar Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan Atatürk anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi.

          Tören, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk anıtına sunulması, akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi.

         Törene Arapgir Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Bulut, Cumhuriyet Savcısı Mert Taşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Özdemir, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

ÖĞRENCİLER MAKAM KOLTUĞUNU BAŞKAN CÖMERTOĞLU’NDAN DEVRALDI

        23 Nisan kutlamaları çerçevesinde Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nu makamında ziyaret eden Ahmet Zeyneloğlu Ortaokulu öğrencileri başkanlık makamını devraldı.

       Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, öğretmen ve öğrencilerle tek tek ilgilenerek Belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

         Arapgir Belediye Başkanlığı makam koltuğuna oturan çocuk başkan Cem GENÇ Arapgir ilçesinde gerçekleşmesini istediği projeler için ilgili birim müdürlerine talimatlarını verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hüseyin Özdemir | 24 Nisan 2024 08:09

    Kutluyorum,Kutluyorum,Kutluyorum Tüm çocuklarımızın Bayramını Kutluyorum Atam'ada bu güzel bayramı çocuklarımıza armağan ettiği için minnetarım Ankara Arapgir Kalkındırma Dernek Başkanı Hüseyin Özdemir

BUNLARA DA BAKIN