Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Doğanşehir’de Başkan Zelyurt Tamam Gibi

6 Şubat depremlerinde en fazla yıkımın olduğu Doğanşehir ilçesinde Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ve ekibinin başarılı çalışmaları takdir almaya devam ediyor.

Akçadağlılardan Maskar’a Büyük Destek

Maskar” Akçadağ’a Hizmet Sözümüz Var”

Sabah Yazarı Gazeteci Mahmut Övür” Malatya Başkanının Karnesi” Bir Başkan İçin İyi Bir Karne...

Sabah Gazetesi Yazar Mahmut Övür 30 Kasım tarihli köşe yazısında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı kaleme alarak başarılarından bahsetti.

Battalgazi İlçesi Başkan Güder’le Hayat Buluyor

Malatya’nın en fazla gelişen, büyüyen hizmetleri fazlasıyla alan ve geleceğe hazır ilçelerinin başında gelen Battalgazi ilçesi mevcut Başkan Osman Güder ve ekibiyle hayat bulmaya devam ediyor.

Başkan Zelyurt AFAD ve Çevre Şehircilik Bakanlığına Ziyaret

Doğanşehir İlçe Belediye Başkanı Durali Zelyurt, 6 Şubat depremi ile büyük yıkım yaşayan Doğanşehir'de yapılacak olan köy evleri için ve hizmetler noktasında Ankara'da temaslarını sürdürüyor.

Maskar” Akçadağ’ı Avrupa standartlarında İlçe Yapacağız”

Akçadağ Belediye Başkan A. Adayı Murat Maskar“ Akçadağ’ı Marka Bir İlçe Haline Getireceğim”

MASKİ Uyardı! Su Sayaçlarınızı Soğuktan Koruyun

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Korumasız ve açıkta bulunan su saatleri havaların soğumasıyla birlikte donabilir. Abonelerimiz en kısa süre içinde tedbirlerini alsın” dedi.

İSU Çalışmalarla Takdir Alıyor

Terzibayır Mahalle Muhtarı Cengiz Kurtuluş Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU ekiplerine teşekkür ederken” Yağışların sıkıntı çıkarmaması için mahallemizdeki yağmur mazgallarının temizliği İSU ekibi tarafından yapıldı.

OPTİMAR Araştırma Şirketine Göre’de Malatya’da Gürkan İsmi Çıkıyor

OPTİMAR Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, Beyaz TV'de katıldığı canlı yayında, seçmenin p'inin adayın önemine büyük bir önem verdiğini belirtti.

Akçadağ’da Değişim Zamanı

İstedik ki Akçadağ için düşünen ve düşleyen birilerinin var olduğunu görün, hayalini kurduğunuz yarınlarınızda sizlerle olduğumuzu görün. Destek Sizden Hizmet bizden.”

AK Parti Yeşilyurt ve Doğanşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Atama

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Esin Tanrıverdi’nin AK Parti Malatya İl Kadın Kolları başkanı olmasıyla boşalan Yeşilyurt Kadın Kollarına Gönül Özfındık, Doğanşehir Kadın Kollarına ise Gamze Kubat atandı.

AK Parti Belediye Başkanları ve Aday Adaylarından Mv. Ölmeztoprak’a Ziyaret

31 Mart 2024 yerel seçimlerine zaman yaklaştıkça Ankara’da Malatya Milletvekillerini ziyaret eden bazı ilçe belediye başkanları ve ilçe Belediye Başkan Aday Adayları AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ı Gazi meclisinde ziyarette bulundular.

Korepck Mahallesi’nin Açılış Töreni Gerçekleşti

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat 2023 tarihinde vuku bulan depremler sonrasında Malatya’da ticari hayatın canlanması ve vatandaşların barınma ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Yıldırım” Hekimhan’ımızı Birlikte Yöneteceğiz”

Hekimhan İlçesinin önemli eşraflarından CHP Hekimhan Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Şerif Yıldırım” Gelişen ve büyüyen bir Hekimhan Düşlüyorum”

Maskar” Belediyecilik Vizyon ve Misyon İşidir

Akçadağ Belediye Başkan A. Adayı Murat aksar” Akçadağ a gönül belediyeciliği ve şeffaf yönetimi getirerek sosyal belediyecilik konusunda da örneği görülmemiş bir ilçe olacağız” dedi.

MHP’den Selahattin Gürkan’a Tam Destek

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök” Cumhur ittifakının bir paydaşı olarak sonuna kadar sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sayın Başkanım siz bir sefere niyetlenmişsiniz sefer sizin olsun zafer Allah’ın olsun”

Toplam 3605 haber.