Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Maskar” Belediyecilik Vizyon ve Misyon İşidir

Akçadağ Belediye Başkan A. Adayı Murat aksar” Akçadağ a gönül belediyeciliği ve şeffaf yönetimi getirerek sosyal belediyecilik konusunda da örneği görülmemiş bir ilçe olacağız” dedi.

MHP’den Selahattin Gürkan’a Tam Destek

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök” Cumhur ittifakının bir paydaşı olarak sonuna kadar sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sayın Başkanım siz bir sefere niyetlenmişsiniz sefer sizin olsun zafer Allah’ın olsun”

Başkan Kahveci’den Esnaf Ziyareti

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci Matim İş Merkezinde bulunan Cep Telefoncu esnaflarını ziyaret etti.

Gürkan” Birliğimizi, Beraberliğimizi Daima Muhafaza Edelim”

Malatya Büyükşehir Belediyesi MATİM İş Merkezindeki tadilat çalışmalarını tamamladı. Cep Telefoncular İle Elektrikçi Esnaflarına Dükkânları Teslim Edildi

ESMAD Nadir Alp Pektaş İle Yola Devam Dedi

Eskişehirde Malatyalılar Dayanışma Derneği ESMAD 5. olağanüstü seçimli genel kurulunda 2 adayın yarıştığı seçimde Nadir Alp Pektaş seçimin galibi oldu.

Başkan Zelyurt” Temayül Yoklaması Doğanşehir’imize ve Partimize Hayırlı Olsun”

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt” AK Partimizin demokrasi şöleni olan temayül yoklaması tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'mızda da yapıldı.

Genel Bşk. Yrd. Suat Kılıç’a Malatyalılardan Büyük İlgi

Bir dizi temas ve Ziyaretlerde bulunmak ve yerel seçim çalışmalarına katkıda bulunmak üzere Malatya’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi İşler Başkanı Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Malatyalıların büyük ilgisiyle karşılandı.

Büyükşehir Hizmet ve Yatırımlar Takdire Şayan

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Derneği ve Malatya Ülkü Ocakları Büyükşehir Belediyesi Yatırım ve Hizmetlerini Gezdi

AK Parti’de Temayül Yoklaması Devam Ediyor

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Teşkilat İçi Temayül Yoklaması Yeşiltepe Stadında sabah saat 10 da yoğun katılımla başladı.

Murat Çiğdem” Birlikte Başaracağız Beraber Yöneteceğiz”

Hekimhan İlçesinin önemli eşraflarından İşadamı, Siyasetçi Murat Çiğdem CHP’den Hekimhan Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Başkan Evren’den Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Okuluna Ziyaret

Malatya’da Sanayi esnaflarına 1990 Yılından beri sayısız Çırak, Kalfa, Usta yetiştirilmesini sağlayan önemli mesleki eğitim kurumlarından Hacı Hasan Kovuk Mesleki ve Teknik eğitim merkezine Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ziyarette Bulundu.

Aday Adayı Halise Çine” Her şey Memleketimiz için Her şey Battalgazi için”

Battalgazi Belediye Başkanlığı için Sevilen isim: Halise Çine AK Parti’de Aday adayı olması dengeleri değiştirmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Projeleriyle Malatyalılardan Tam Not Alıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüsleriyle tesislere getirilen ve tesisler hakkında bilgiler alan misafirler, hizmetlerin Malatya için gerekli ve önemli yatırımlar olduğunu ifade ettiler.

Malatya Halkı Gürkan Başkan’ın Yanındadır, Şer Güçler Yine İşbaşında Ama Başaramayacaklar

Başkan Selahattin Gürkan'ın itibarını lekeleyerek siyasi süreci manipüle etmeye çalışan bu tür çirkin oyunlara artık Malatya halkı tarafından prim verilmemektedir.

Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk İsmi İlçede Heyecan Yarattı

Pütürge’nin yetiştirdiği önemli siyasetçi ve işadamlarından Aydın Öztürk Yeniden Refah Partisinden Pütürge Belediye Başkan Adayı olarak Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan Tarafından ismi açıklandı.

AK Partili Erkan Kandemir Başkanlığında İstişare Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilatlardan sorumlu Başkan Erkan Kandemir Malatya’da AK Parti Teşkilatlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Toplam 3607 haber.