Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Yetimler Kervanı Derneğinden Aşure Programı

Malatya’nın en güvenilir Yardım Derneklerinden olan Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aşure günü etkinliği düzenleyerek yetimlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Helal Olsun" Vali ve İl Tarım Müdüründen Anlamlı Davranış"

Bir İlin Valisi ve İl Tarım İl Müdürü ilindeki üreticilere katkı olsun diye ürünlerini belediyeler alsın diye uğraşıyor. Tebrikler Sayın Vali Tebrikler Tarım ve Orman İl Müdürü…

Beşiktaşlı Genç Basketçi Malatyalı Berat Berke Tunç'un Yeni Kulübü Mersin Büyükşehir Oldu

Malatya’nın yetiştirdiği önemli sporcular kervanına son yıllarda adından söz ettiren Basketbol’un yetenekli yıldızı Berat Berke Tunç Beşiktaş Basketbol Kulübünden Mersin Büyükşehir Belediyesine transfer oldu.

Başkan Öztürk” Depremzede Vatandaşlarımızın Rahatı İçin Tedbirler Alındı”

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk” 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde mağduriyet yaşayan Yazıhan İlçesindeki vatandaşlara Yazıhan Belediyesi olarak “ Konteynır Kent” projesi ile güvenli ve daha yaşanabilir alanda olmaları için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Asayiş Uygulamalarında Çok Sayıda Silah Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Vatandaşların Asayiş ve huzuru için yapılan uygulamalarda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfek yakalandı.

Başkan Gürkan" Şehrimizi Hep Beraber El Ele Vererek Ayağa Kaldıracağız"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan"Malatya genelinde 2500 uygulama projemiz var. Bu projelerin yüzde 90'ını bitirdik. Polis bizim can ve mal güvenliğimizi koruyan kolluk kuvvetidir. Polis teşkilatımız ne kadar güçlü olursa, toplumdaki huzur ve asayiş de o kadar berkemal olur.

Turgut Özal Üniversitesi Tanıtım Günleri MalatyaPark AVM’de

Tanıtım günleri programının açılışında Rektör Prof. Dr. Recep Bentli fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının temsilci ve akademik personellerinin bulunduğu stantları ziyaret ederek hazırlıklar hakkında bilgi aldı.

MTTB ve Genç MÜSİAD Tarafından” Bu Yaz Camideyim ’de" Piknik Günü

MTTB Malatya Şubesi ile Genç MÜSİAD tarafından 2012 yılında başlatılan “Bu Yaz Camideyim” programı çerçevesinde Hacı Ahmet Dinçer Camii öğrencileriyle piknik ve gezi programı düzenlendi.

Malatya TSO üyelerinin sorunları bakanlıklara iletiliyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 7. Meslek Komitesine üye müteahhitlik firmalarının sorun ve talepleri hazırlanan resmi yazı ile ilgili bakanlıklara gönderildi.

ESKKK Başkanı Evren’den Esnaflar Adına Bakan Şimşek’e Teşekkür

Gerek Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Gerekse Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek’e Esnaf Camiası olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu erteleme ile Esnaf Camiası büyük bir nefes alacaktır”

Türk Ocaklarından Önemli Çağrı” Acil ve Köklü Çözüm Şart”

Türk Ocakları Genel Merkezi yayınladığı yazılı Basın açıklamasıyla Sığınmacı ve Göçmen sorununun tehlikelerine ve ileride yaşanacak sıkıntılara dikkat çekti.

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal Oldu

2 Ağustos 2023 tarihli Emniyet Genel Müdürlüğü Atama Kararları Resmi gazete yayınlandı. Cumhurbaşkanlığı Atama Kararlarında Malatya Yeni İl Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Arif Çankal Resmi Gazetede yayınlanarak atandı.

Maskar” Akçadağ Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nü Niye Kapatıyorsunuz?

Akçadağ İlçe Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün kapatılmasına sert tepki gösteren AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” Karanlık eller yine devrede, Akçadağlı hemşerilerimize hizmet veren İlçe Tapu ve Kadastro Müdürlüğü hangi gerekçeyle kapatıldı” dedi.

MHP Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu toplantısı MHP İl Başkanı Gökhan Gök, MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Malatya Üzeri Giden Turistler Nemrut Dağına Hayran Kaldılar“ Mest Olduk”

Arslantepe’de uygulanan bir proje kapsamında Malatya’da bulunan yerli ve yabancı ekibin üyeleri Nemrut Dağını gezdi. İlk defa Nemrut Dağını gören misafirler, arkeolojik alanı gezdikten sonra güneşin batışını izlerken büyülendiler.

Esenlik Süper Market Fahri Kayahan Şubesi Yeni Yerinde Hizmete

Esenlik Şirketi Ticari Direktörü Ömür Yoldaş Esenlik Süper Market Fahri Kayahan Şubesindeki son çalışmaları yerinde inceledi.

Toplam 3598 haber.