Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Güngör ve Akyıldız Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’nın önemli İki ailesinin Çocukları Furkan ve Buket çifti düzenlenen muhteşem düğün töreniyle Evlilik müessesine ilk adımı atarak evlendiler.

Kısak Ailesinin Acı Günü

Malatya Baskilliler Derneği 2.başkanı Aydın Kısak’ın abisi Nurettin Kısak vefat etti.

İlhan ve Toy Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli Eşraflarından MASKİ İşletmeler Daire Başkanı Ramazan Toy’un kayınvalidesi Gülhan İlhan Hakkın Rahmetine kavuşarak vefat etti.

Başkan Gürkan” Şehrimizi El Birliğiyle Yeniden Ayağa Kaldıracağız”

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mowenpıck Hotel’de düzenlenen” Deprem Süreci ve Yol Haritası Değerlendirme Toplantısı' Basın mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sarıtaç” Ekonomi Zam İle Düzelmez, Yerli ve Milli Üretimle Düzelir”

2023 Genel seçimlerinde İyi Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı olan Malatya’nın önemli Kadın siyasetçilerinden, Eğitimci Yazar Asuman Sarıtaç Ekonomideki belirsizliği ve Ülkenin gidişatındaki sıkıntıları sert dille eleştirdi.

Karayolları Uhdesindeki Eskimalatya (Battalgazi) Yolu Ne Zaman Bitecek?

Karayolları uhdesinde olan ve bakım onarımları Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan Malatya’nın önemli Ana Artellerinden Battalgazi İlçesindeki Eskimalatya yolunda birkaç ay önce başlanılan Yol Bakım ve Onarım çalışmalarının bitmemesi vatandaşları çileden çıkarıyor.

Malatya Heyeti Bakan Özhaseki ile Bir Araya Geldi

Başkan Gürkan" Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırmak ve yaşanabilir bir kent haline getirme hususunda kararlıyız ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz.”

Sevimli Köpek Rıfkı'yı Kaçırdılar

Malatya’da son zamanlarda hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Pekinez cinsi 3 yaşındaki Rıfkı isimli sevimli evcil köpek Sümerpark Elithan Cafe’de Kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar tarafından kaçırıldı.

Başkan Çınar’dan Belediye Personellerine Müjde” Maaşlara Yüzde 45 Zam”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Zam müjdesi Yeşilyurt Belediyesi Personellerinde bayram havasına dönüştü.

Başkan Gürkan’dan Personellere Yüzde 45 Zam Talimatı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya Büyükşehir Personellerini enflasyona ezdirmedi. Yüzde 45 Zam talimatıyla büyükşehir çalışanları arasında sevinçle karşılandı.

“Milletvekili Ölmeztoprak’tan Yapımı Süren Afet Konutlarında İnceleme”

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak 26 Şubat depremi sonrasında gerçekleştirdiği ziyaretlere Kozluca Mahllesinde devam etti.

Altunkaya” ÖTV Dolaylı Bir Vergi Düzenlemesidir”

Büyük Birlik Partisi MDK Üyesi Ercan Altunkaya son günlerde Akaryakıt ürünlerinden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) nin kabul edilebilir ve hakkaniyetli bir düzenleme olmadığını belirtti.

İl Müdürü Aksoy“ İlimizin Ürün Planlamasını Beraber Yapalım”

Tarımsal Üretim Planlaması Bölge istişare Toplantısı 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü Bölge İllerin Tarım ve Orman İl Müdürleri, şube müdürleri ve İllerdeki Üreticilerin katılımıyla yapılacak.

Başkan Çınar’dan Cevatpaşa Mahallesi Esnaflarına Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Cevatpaşa Mahallesi Esnaflarını ziyaret ederek hasbihal etti.

Ankara Malatyalılar Dernekler Birliğinden Mehmet Akif Üstündağ’a Ziyaret

Ankara Malatyalılar Dernekler Birliği Genel Başkanı Battal Yıldız ve yönetim Kurulu Bayan Voleybol Milli Takımının aldıkları başarılarından dolayı Voleybol Federasyonu Başkanı Malatyalı Mehmet Akif Üstündağ’ı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Ayakkabıya Dair Herşey Yaman Lostra’da

Malatya’da son zamanlarda ayakkabı tamircilerine ilgi yüksek olunca vatandaşların tercihi Yaman Lostra’da yoğunluk yaşanmasına sebep oluyor.

Toplam 3597 haber.