Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Milletvekili Fendoğlu Sağlıktaki Sorun ve Talepleri Bakan Koca’ya Aktardı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, Malatya’daki sorun ve talepler konusunda istişarelerde bulundu

Türk Ocağı Başkanı Günata” Biz Malatyalıyız Birliğimizi Koruyarak Geleceğe Bakmalıyız”

Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Depremlerden dolayı ağır hasar alan Malatya’da“ Küllerinden yeni bir Malatya gerçekleşirken özü, ruhu, geçmişi, kültürü ve tarihi elbette dikkate alınmalıdır” dedi.

Malatyalı Karpuzu Seviyor

Yazın gelmesiyle birlikte Karpuz sezonunu açan Malatyalılar kervanına Malatya Flaş Haber ve Dostları da katıldı.

Başkan Gürkan Bakan Özhaseki’yle Malatya’nın Geleceğini İstişare Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile bir araya gelerek Malatya’ya yapılacak projeleri ve çalışmaları istişare etti.

Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Kazgan’dan Loko Bakım Atölyesine Ziyaret

Geçtiğimiz hafta Demiryol-İş Sendikası Genel Kurulunda güven tazeleyerek yeniden seçilen Türk-İş Temsilcisi, Demiryol İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Hikmet Kazgan depremde hasar gören TCDD 5. İşletme Bölge Müdürlüğü Loko Bakım Atölyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Fendoğlu" Hemşerilerimin Emrinde Olmaya Devam Edeceğim"

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu“ Derdimiz Malatya, gündemimiz deprem”

MESVAK Ailesi Kahvaltı Programında Buluştu

Müteşebbis Gelişim Vakfı (MESVAK) sosyal ailesinin sağlık ve dayanışmasına katkı amacıyla Keçiören Estergon Kalesi Lokantasında gerçekleşen Kahvaltı Programına MESVAK tüm yönetim ekibi, mütevelli heyet ve gönüllü üyeler katıldılar.

Maskar” Akçadağ’da Sorunları Birlikte Çözeceğiz”

Malatya’nın önemli aktif Sivil Toplum Kuruluşu AKÇADAĞDER Genel merkez ve 2 ilçe şubesiyle Akçadağlı hemşerilerine hizmet etmeye devam ediyor.

Kale İlçesi Başkan Koca İle Geleceğini İnşa Ediyor

24 Ocak 2020 yılında Elazığ Sivrice merkezli Deprem sonrası Büyük hasar gören Kale ilçesi geçen süre zarfına Kale Belediye Başkanı Murat Koca’nın yaptığı projeler ve çalışmalarla küllerinden yeniden doğduğunu kanıtladı.

Bakan Özhaseki’den Deprem Bölgesi İçin Açıklama

Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmî sosyal medya hesabından 11 ilde afet konutlarının hızla yükseldiğini anlatan bir video yayımladı.

Başkan Gürkan” Şehrimizi Kendi Küllerinden Yeniden Ayağa Kaldıracağız”

Buğday Pazarı Esnafını Ziyaret Eden Başkan Gürkan“ Esnafımız İçin Üzerimize Ne Düşüyorsa Onu Yapacağız”

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar” Ülkemizde Tarım Nüfusu Yaşlandı”

TZOB kayıtlarına göre, Türkiye’deki erkek çiftçilerin yaş ortalamasının 57,7, kadın çiftçilerin yaş ortalamasının 60,1, kayıtlı toplam çiftçilerin yaş ortalamasının ise 58,1 olduğu bilgisini veren Bayraktar

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak“ Biz Gayrete Talip Olduk”

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Arguvan ve Arapgir ilçeleri ziyaretlerinde, AK Parti ilçe teşkilatları, Arguvan Kaymakamı Adem Karataş’ı ve Arapgir’de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Ankara’daki Malatyalılar Arapgir Derneğinin Geleneksel Kahvaltısında Buluştu

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneğinin geleneksel olarak düzenlediği ve 6 şubat’ta meydana gelen depremlerden dolayı ara verdiği Geleneksel Kahvaltı Programı hafta sonu büyük katılımla yapıldı.

Başkan Güder” Bu şehrin Geleceğini Düşünüyor Çalışmalarımızı Bu Doğrultuda Gerçekleştiriyoruz”

Göreve geldiği günden beri Battalgazi ilçesini yeniden modern ve daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için Ekibiyle birlikte büyük mücadele veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder devasa projelerle ilçeyi geleceğe hazırlamaya devam ediyor.

Büyükşehir’den 718 Mahallede Haşere İle Mücadele Çalışmalarına Devam

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, 93 personel 32 araç ile 718 mahallede ilaçlama, haşere ile mücadele çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Toplam 3666 haber.