Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gürkan” Malatya Belediyesi Türkiye’nin En Güçlü Belediyelerinden Biridir”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Beyaz Tv’nin usta program yapımcısı gazeteci Tahir Sarıkaya’nın sunduğu Türkiye’de en çok izlenen sabah programı” Uyan Türkiye’m” in canlı yayın konuğu oldu.

Türkiye’nin Yeni Bakanları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çankaya Köşkünde Yeni Bakanlar Kurulunda yer alacak isimleri canlı yayında açıkladı.

BBP MDK Üyesi Altunkaya“ Geleceğimiz Gençlerimize LGS Sınavında Başarılar Diliyorum”

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya 4 Haziran Pazar Günü LGS Sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Noğay’a Veda Programı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan” Kendileri ile çalışmak benim için büyük bir onurdur. Şereftir. En büyük helalliği çok değerli çalışma arkadaşlarımdan diliyorum”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Genel Kurulu’nda Yemin Ederek Göreve Başladı

28 Mayıs 2023 seçimlerinde R.18 oy oranıyla yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda yemin ederek göreve başladı.

Başkan Korkut"Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye"

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Osman Korkut” 2023 yılı Kurban Hisse Bedeli Yurt içi 5950 TL Yurt dışı 2650 TL”

UNDP Heyetinden Malatya TSO Ziyareti

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) yetkilileri Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret ederek depremin ekonomik etkileri, toparlanma sürecindeki ihtiyaçlar ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Ampute Milli Takım Kaleci Antrenörü Karadağ Getirildi

Ampute Milli Takım Kaleci Antrenörü Selim Karadağ Getirildi

Cumhurbaşkanımız Her Konuda Esnafımızın Yanında Olmuştur

Ülke ve Millet olarak 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde, halkımız büyük bir demokratik olgunlukla sandık başına giderek tercihini yaptı. Halkın iradesiyle Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçilerek güven tazelemiştir. Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun.

Cumhurbaşkanından Talep Edilen Hediyeler Takdim Edildi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyareti esnasında bir araya geldiği vatandaşların kendisinden talep ettikleri hediyeleri alarak sahiplerine takdim etti.

Esenlik Market Eski Malatya Şubesi Hizmette

Malatya’nın değeri Esenlik Şirketi halka hizmet için Çiftçi ve Vatandaş dostu Esenlik Süper Market şubelerini vatandaşların talepleri doğrultusunda açmaya devam ediyor.

Haşmit Ailesinin Acı Günü

Mostur Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Caner Mostur’un Kayınbabası, Malatya’nın önemli eşraflarından Mustafa Haşmit vefat etti.

Malatya Heyetinden Barsauma Manastırı ve Nemrut Dağında İnceleme

Pütürge Kaymakamı Özgü Özen ile Malatya İl Kültür ve Turizm Vekili Ali Cengiz, ilçe sınırları içerisinde bulunan Barsuama Manastırı ile bu ilçenin Tepehan Mahallesi (beldesi) üzerinden ulaşılan Nemrut Dağında incelemelerde bulundu.

Gürkan” Basın Toplumun Duyu Organlarıdır”

Basın Mensuplarını Ziyaret Eden Başkan Gürkan“ Malatya Basını Üzerine Düşen Sorumluluğu ve Yükümlülüğü Yerine Getirecektir”

Büyükşehir Genel Sekreteri Noğay’a MASKİ’den Veda

Büyükşehir Genel Sekreteri Noğay’a Verilen Veda Yemeğinde Konuşan MASKİ Genel Müdürü Mert” Şehrimize Büyük Hizmetler Verdi “

Toplam 3666 haber.