Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AK Parti'den İstifa Eden Eski Bakan Yeniden Refah Partisinde

AK Parti'den istifa ettiğini gece saatlerinde duyuran eski bakan Suat Kılıç bugün sabah saatlerinde Yeniden Refah Partisi'ne katıldı. Suat Kılıç'a rozetini Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan taktı.

Ülkücü Öğretmen M. Serdar Taşpolat Hakka Yürüdü

Malatya’nın yetiştirdiği Eğitim Camiasının önemli isimlerinden, Turan Emeksiz Lisesi Eski Öğretmenlerinden Ülkücü Camianın yakınen tanıdığı M. Serdar Taşpolat vefat ederek Hakka yürüdü.

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak’tan Akçadağ İlçesine Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak“ Ufkumuzu her zaman daha ileriye götüreceğiz.”

Başkan Karadağ” Her Şey Hekimhan İçin”

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ’ın Personeliyle her sabah bir araya gelerek yaptığı toplantılarla güne başlaması Hekimhan’da hizmetlerin daha güzel yapılmasını sağlıyor.

Esenlik Şirketi Hizmette Sınır Tanımıyor

Esenlik Şeker Kent Konteyner Şubesi Açılışını Bekliyor...

Büyükşehir Belediyesinin Vizyon Projesinde Çalışmalar Yoğunlaştı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Tecde Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı üzerinde bulunan yaklaşık 300 bin metrekarelik alana yapılan 100. Yıl Kent Parkında çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Ünlü Kuaför Şener Eroğlu’na FAS’ta Büyük İlgi” Bilgi paylaştıkça güzeldir”

Büyük bir ilgiyle FAS yetkilileri ve halkı tarafından karşılanan Şener Eroğlu” 6.uluslararası güzellik kozmetik FAS fuarından herkese selamlar mesleki bilgi paylaşımı muhteşem bir organizasyon. Bilgi paylaştıkça güzeldir” dedi.

Yarım Asırlık Ülküdaşlık Hukuku ve Türk Ocağı Başkanı Günata’ya Ziyaret

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelerek 50 yıllık dava arkadaşları Türk Milliyetçisi Ülkücüler buluşarak Malatya Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata’ya misafir oldular.

Başkan Sadıkoğlu” Fransa Pazarında Daha Fazla Yer Almak İstiyoruz”

Türk-Fransız Ticaret Derneği Heyeti Malatya TSO Heyeti İle Bir Araya Geldi.

MASKİ Genel Müdürü Mert" Tüm Ekibimle Sahadayım"

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert“ Darende’nin Eksiklerini Tamamlayacağız”

Gürkan” Kuzey Kuşak Yolu Malatya Trafiğini Rahatlatacak”

Kuzey Kuşak Yolunda İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan“ Kuzey Kuşak Yolumuzun hizmete girmesi ile birlikte Malatya’mızı mevcut tek arterli yoldan kurtararak sürücülerimizi daha konforlu ve güvenli bir yol aksına kavuşturmuş olacağız”

CHP Mv. Ağbaba’dan TBMM’ye” Emekli İkramiyeleri 15 Bin Olsun” Kanun Teklifi

CHP Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dile getirdiği emekli ikramiyelerinin 15 bin TL olması için söylediği vaadini yineleyerek Veli Ağbaba tarafından TBMM Başkanlığına kanun teklifi verdi.

DSİ Elazığ 9. Bölge Heyetinden Miryaylası ve Yenice Barajlarında İnceleme

Devlet Su İşleri ( DSİ ) Elazığ 9. Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı ve Bölge Müdür yardımcıları Malatya’da Pütürge Miryaylası Barajı ile Merkez Yenice Barajından incelemelerde bulundu.

TBMM'nin 30. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş

AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş üçüncü turda 321 oyla meclis başkanı seçildi. Böylece Numan Kurtulmuş TBMM'nin 30. Meclis Başkanı oldu.

Başkan Gürkan’dan İHH’ya Ziyaret

İHH Malatya Şubesini Ziyaret Eden Başkan Gürkan“ Şehrimizi Yerinde Dönüştürerek, Tekrar Ayağa Kaldırma Gayreti Ve Çabası İçerisindeyiz”

Feribotlar 12 Hazirandan İtibaren Ücretli

12 Haziran Pazartesi gününden itibaren normalleşmeye yönelik alınan karar doğrultusunda Malatya –Baskil arası Feribotlardan yararlanmak isteyen vatandaşların “ Ücretli Geçiş Uygulaması” ile tekrar ücretli olacağı kamuoyuna duyuruldu.

Toplam 3666 haber.