Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MİAD Programına katılan İçişleri Bakanı Soylu, “ Malatya Eskisinden Daha Güzel Olacak”

MİAD’ın İstanbul’da Düzenlediği Programa Katılan Başkan Gürkan,” Malatya Yeniden Küllerinden Doğarak Güçlü Bir Şekilde Ayağa Kalkacak”

Deprem Sonrası Malatya’nın Geleceği Çalıştayı

6 Şubat depreminden en çok yara alan illerin başında gelen Malatya’da, deprem sonrasında Malatya’nın geleceğini değerlendirmek üzere bir Çalıştay düzenlenecek.

CHP’li Kiraz” Cumhuriyetin İkinci Yüzyılını Hep Birlikte Kuracağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya’da CHP Grup Başkan vekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yrd. Malatya Milletvekili Adayı Veli Ağbaba’nın da katılımıyla Halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldiler.

Dr. Fatih Erbakan’a Malatya’da Büyük İlgi

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili 1. Sıra Adayı Bilal Yıldırım” Türkiye’de Değil Dünyada Örnek Milletvekili Nasıl Olur Herkes Görecek”

Ölmeztoprak” Temel Değerlerimiz Hak, Adalet ve Hizmet, Önceliğimiz İse İnsandır”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak; “Son yaşadığımız deprem, bizleri derinden etkilemiştir. Her şeyden önce üstlenilen sorumluluk böyle zor zamanlarda daha belirgin olarak ortaya çıkar.

Kiraz, “Malatya’nın sesi olmak istiyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, “Malatya’nın sesi olmak istiyoruz.

Gürkan, “Şehrimizi yeniden dönüştüreceğiz, Malatya emin ellerdedir”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Allah’ın izni ile şehrimizi yeniden dönüştüreceğiz. Malatya emin ellerdedir. 11 il içerisinde her ili ne yatırım yapılmışsa, Malatya’ya daha fazlası yapılmıştı ve hiçbir eksiğimiz yoktur.

Polisten hırsızlara suçüstü

Polis sorumluluk bölgesinde huzur ve asayişin temini amacıyla uygulama ve denetimler aralıksız devam ediyor.

MASKİ, Vatandaşları Uyardı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından terkedilen hasarlı meskenlerde su sayaçlarının çalındığını belirterek, gerekli tedbirleri almaları için vatandaşları uyardı.

Sanat için Yol Açık

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen 11 il arasında yer alan Malatya’da yaralar sarılmaya devam ediyor.

CHP etrafında birleşip, daha fazla milletvekili çıkarmalıyız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, “Hiçbir oyu zayi etmeden bir araya toparlamalıyız.

İYİ Partili Göçmez ‘İYİ Parti Esnafın Her Zaman Yanında Olacaktır’

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, 6 Şubat tarihli yıkıcı depremler sonrasında Malatya'da mağdur olan esnaflarla ilgili hazırladıkları projenin detaylarını paylaştı.

Vatandaşların Ekmek İhtiyaçı Ücretsiz Karşılanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ekmek ve Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ), 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından vatandaşlarının yanında olan Büyükşehir Belediyesi ücretsiz ekmek dağıtımına devam ediyor.

Kuzey Çevre Yolu Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya'nın alternatif yol aksının artırılması ve yeni yolların açılması için yapımına başlanılan Kuzey Kuşak Yolundaki çalışmalara 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrasında yeniden başlandı.

Yeni Cami Yapım Protokolü İmzalandı

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremler sonrasında ağır hasar alan İlimizin tarihi Camilerinden, Malatya’nın simgesi Yeni Camiinin Yapım Protokolü; Malatya Valiliği, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Hayırsever İş İnsanı Bayram Kızılaslan arasında imzalandı.

Keskin, “Herkes seçim derdinde, ama Malatya esnafı geçim derdinde”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kanalboyu ve 100. Yıl Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan konteyner işyerlerinde faaliyetlerine başlayan esnafları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Toplam 3615 haber.