Genel

Genel Haberleri

Başkan Güder’den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 15 Temmuz 2016 yılında Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kalkıştığı hain darbe girişiminde gazi olan Osman Demir, Enes Gün, Ramazan Kaya ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Ramazan Sarıkaya’nın emaneti olan ailesini evinde ziyaret ederek, onlara destek oldu.

15 Temmuz Şehitleri Unutulmadı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 6’ncı yıl dönümünde, 15 Temmuz Şehitleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da unutulmadı.

Baro Başkanı Onur Demez’in 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz da siyasi görüşü ne olursa olsun vatandaşlarımız tek yürek, tek yumruk olmuştur.

15 Temmuz’un 6. Yılında Resimlerle Gerçekler!...

15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. Yılında, ülkenin uçurumun kenarından döndüğü geceye ait asla unutmamamız gereken olaylardan bahsetmek istiyorum. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi gününün 6. Yılına erişmiş bulunmaktayız…

Başkan Koçak'dan 15 Temmuz Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Hayırsever İşadamı Reşat Erdoğan Mahalle Sakinleriyle Buluşuyor

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hayırsever İş İnsanı Reşat Erdoğan, mahalle gezilerine devam ediyor.

Başkan Güder’den 15 Temmuz Mesajı

“Ne o gece milletimize karşı yapılan ihaneti unutacağız, ne de milletimizin tarih yazan kahramanlığını, devletine ve demokrasiye sahip çıkmak için yazdığı destansı direniş ruhunu unutturacağız”

Tarihi Kahramanlıklarla Dolu Milletimiz 15 Temmuz’da Yeni Bir Destan Yazdı

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6’ıncı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde yapmış olduğu hizmetlerin yanında daha kaliteli hizmet üretmek için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Özcan'dan 15 Temmuz Mesajı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Keskin, “Esnaf Camiası Milli İradeye Yönelik Her Türlü Tehdidin Karşısındadır”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yaptığı açıklama da, “Ölümüne sokağa dökülen milletimiz vatanını işgal ettirmedi, bayrağını indirmedi, ezanını susturmadı, milli iradesini işgalcilere teslim etmedi.” dedi.

Başkan Gürkan, Vatandaşları Yangın ve Boğulmalara Karşı Uyardı

Büyükşehir Belediyesinden su altı arama kurtarma timine araç takviyesi Malatya İtfaiyesi Türkiye’deki Gözde Teşkilatlardan

Başkan Kızıldaş Esnaf, Vatandaş ve Personeliyle Bayramlaştı

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, Belediye Meclis Üyesi Hasan Karael ile birlikte ilçeye gelen vatandaşları karşıladılar.

Başkan Gürkan, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kurban Bayramı’nın birinci gününde Bayram Namazını Yakınca Merkez Camii’nde kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaştı.

Genel Müdür Ünlü” Hep Birlikte Nice Bayramlara”

Malatya’nın önemli değeri Esenlik A. Ş. Her yıl arefe günü geleneksel hale getirilen bayramlaşma programı ile personelleriyle bayramlaştı.

Keskin’den esnaflara bayram tebriği ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Oda Başkanları ile birlikte esnafları ziyaret ederek, Kurban Bayramlarını tebrik etti.

Malatya Havalimanı’nda 66.757 Yolcuya Hizmet Verildi…

Haziran Ayında Malatya Havalimanı’nda 66.757 Yolcuya Hizmet Verildi…

İl Müdürü Galip Sökmen Kurban Bayramı Münasebetiyle Personeller İle Bayramlaştı

Aile ve Sosyal Politikalar Malatya İl Müdürü Galip Sökmen Kurban Bayramı münasebetiyle İl müdürlük personelleri, Battalgazi Sosyal Hizmet Merkezi ve Çocuk Evleri Sitesi personelleri ile bayramlaştı.

Başkan Koçak’dan Kurban Bayramı Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, Kurban Bayramı Vesilesi ile bir mesaj yayımladı

Toplam 1737 haber.