Genel

Genel Haberleri

Baro Başkanı Demez" Biliyoruz ki, Başımız Sağ Olmayacak"

Malatya Baro Başkanı Onur Demez Malatya Adliyesi önünde yaptığı basın açıklamasıyla İstanbul Bakırköy'de yaşanan olayı kınadı.

Mv. Ağbaba’dan Kurban Bayramı Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

“Kurban Teslimiyettir, Cenab-ı Allah’a Bağlılıktır”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı;

Mehmet Akif Baştürk’ten TSO Başkanına Sert Tepki

Başkan Baştürk” Kamuoyuna, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından yapılan basın toplantısında belirtilen gerçekten uzak ve mesnetsiz suçlamaların hiçbirini kabul etmiyoruz”

Hayırsever İş İnsanı Reşat Erdoğan’dan Üniversite Mahallesine Kültür Evi Projesi

Yaptığı yardımlarla gönüllere dokunan ve Malatya’ya kazandırdığı eserler ile gündeme gelen, Faik Erdoğan Vakfı mütevelli heyet Başkanı Hayırsever İş Adamı Reşat Erdoğan üniversite mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kiraz" Bayramdır Ama Nerde Eski Bayramlar"

Enflasyon canavarının yarattığı pahalılıkta insanların alış verişe daha temkinli yaklaştığı, her yıl kesilen kurbanlıkların bu yıl kesilmeyeceği, tatlı ve çikolata az alınacağı, çocuklara verilen harçlıkların azalacağı, insanların tatile gitmeye cesaret etmeyeceği bu bayramda;

Gürkan: Hemşerilerimiz Yol Aksı Açısından Rahatlayacak

Eski Malatya - Hasırcılar Hemzemin Geçidinde Asfalt Çalışmaları Yapılıyor...

Arguvan'da 2022 Lavanta Hasadı Başladı

Arguvan ilçesi İçmece mahallesinde 3 dekarlık alanda Isparta ilinden getirilen 6.000 adet Lavandula Angustifolia çeşidi ile ekimine başlanan Lavanta bitkisinin 2022 yılı hasadı başladı.

Engelli Efe Bu Bayram Dışarı Çıkabilecek

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, mağdur bir vatandaşın 10 yaşındaki evde yatalak olan engelli çocuğu için talep ettiği tekerlekli sandalyenin temin edilmesine aracı olarak, Kurban Bayramı öncesinde küçük çocuğun evine götürerek teslim etti.

Kızılay Malatya Şube Başkanlığında Osman Korkut Dönemi

Kızılay Malatya Şube Başkanlığı’na Osman KORKUT getirildi.

Eskimalatya’daki Eski Kaymakamlık Binasının Yıkımına Başlandı

Başkan Güder: “Eskimalatya’ya Güzel Bir Meydan Kazandıracağız”

Kayısı Festivaline Odaklanmak...

21-24 Temmuz tarihlerinde gerçekleşek olan Malatya 25'inci kayısı festivali için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan istişare toplantılarına devam ediyor..

Dalbastı Kiraz Festivali İstanbul'da Gerçekleştirildi

Yesilyurt Dernekler Federasyonun ev sahipliğinde Esenler Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Yeşilyurt Dalbasti Kiraz Festivali yıldızlar geçidiyle gerçekleşti.

3. Malatya Kayısı Festivali şölenine Muhteşem Açılış

Malatya dernekler federasyon Başkanlığının organize ettiği Güngören Belediye Başkanlığı'nın katkıları ile düzenlenen Malatya 3. kayısı Festivali muhteşem açılış programı ile başladı.

UDH Bayram Öncesi Ailelere Çek

Her bayram öncesi yaptığı yardımlarla yurt çapında adından söz ettirmeye devam eden Uluslararası Diriliş Hareketi, Kurban Bayramı öncesinde de yine yardım geleneğini devam ettirdi.

Koruyucu Aileler Kahvaltıda Buluştu

30 Haziran Koruyucu Aile günü etkinlikleri kapsamında Malatya'da bulunan Koruyucu Aileler Malatya Valisi Hulusi Şahin’inin eşi Gönül Elçisi Ebru Şahin Hanım efendinin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı etkinliğiyle bir araya geldiler.

3. Kayısı Festivali MADEF Öncülüğünde Başlıyor

MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş 3. Malatya Kayısı Festival açılışı için Güngören'e davet ediyor...

Hekimhan'da Deprem Korkuttu

Hekimhan ilçesinde saat 22.04’te 4,5 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Depremin 15,05 kilometre derinlikte gerçekleştiği aktarıldı.

Çiftçi Destek Bekliyor!...

Çiftçi mazot alamıyor. Çiftçi üretmek için ne mazot parasına ne de gübre parasına yetişemiyor, Kamu otorite ise tarlanızı sürmeseniz / üretemezseniz kiraya verilecek diye taahhütte bulunacak diyor.

Toplam 1737 haber.