Politika

Politika Haberleri

Doç. Dr. Babacan“ Türkiye’miz Bir Eşikte ve Bu Eşiği Aşacağız”

Doç. Dr. Babacan, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını Akçadağ ilçesinde sürdürdü.

Ağbaba; Tmo Malatyalı Kayısı Üreticisine Sırtını Çevirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’’ İktidar Malatyalı Kayısı Üreticisini Kaderine Terk Etmiş Durumda’’

Ölmeztoprak” Hiç Kimse Türkiye’nin Önüne Bir Taş Koyamayacak”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “. Malatya’da çok ciddi bir imar, inşa ve ihya süreci içindeyiz. İmar ve inşa, halkımızın güçlü desteği ile AK Kadroların işidir” dedi.

CHP’li Kiraz“ İktidarın Yanında Meclis Çoğunluğunu da Almalıyız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin demokrasisi, özgürlüğü, insan hakları, barışı ve huzuru için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, güçlü bir destekle mecliste ülkeye hep birlikte güzellikleri getireceklerini söyledi.

İYİ Partili Göçmez“ Malatya’da Köklü Çözüm Gerekiyor”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Halk TV'de yayımlanan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının konuğu oldu.

Fendoğlu“ Malatya Çarşısı, Yeşil Malatya Özlemi İle Tarihi Bir Buluşma Sağlayabilmeli”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Malatya Çarşısı’nın ortak akıl ve ortak irade ile yapılması konusunda tavrımız nettir.

Gürkan“ Depremin Üçüncü Günü Malatya’ya Şehir Plancılarını Getirdik”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan“ Erdoğan’ın Yanında ve Beydağı Gibi Arkasında Olacağız”

Ölmeztoprak“ Muhabbetle, Saygıyla, Sevgiyle Desteklenerek Devam Eden Bir Süreç Var”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Pütürge ilçesinde ve mahallelerinde 14 Mayıs seçimleri kapsamında ziyaret ve ev toplantılarını gerçekleştirdi.

Ağbaba” Malatya’nın Kaderi Kapalı Kapılar Ardında Belirlenemez”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’’ Eğer 2020 Depremindeki Gibi Ağır Hasarlılara Hafif Hasarlı Raporu Verirseniz, Bir Cinayete Ortaklık Etmiş Olursunuz’’

Özcan“ Türkiye Yeni Yüzyılda Doğru Adamla Yoluna Devam Edecek”

Rönesans Konteyner kentteki vatandaşları ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, istek ve talepleri dinledi.

Göçmez“ İktidar Milletvekilleri Sahada Yok”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, 14 Mayıs Genel Seçimlerine kısa bir süre esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ağırlık vererek çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor.

CHP’li Kiraz” Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Önderliğiyle Başlayacak”

Malatya merkezde ve ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Malatya Mv. Adayı Enver Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için destek istedi.

Gürkan“ Türkiye’de Kaynak Sorunu Olmayan Tek Kurumuz”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, “Deprem Şartları İçin Oluşturduğumuz ‘Acil Eylem Planı’ Malatya’da Tıkır Tıkır İşliyor”

Ölmeztoprak“ 14 Mayıs’tan Sonrada Yine İstişare İçinde Olacağız”

Ölmeztoprak, “Türkiye’de örnek bir Malatya modeli inşallah birlikte çalışarak gerçekleştireceğiz”

Doç. Dr. Babacan“ Hepimizin Geleceğini Çok İlgilendiren Bir Seçim”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, “ Bu hepimizin geleceğini çok ama çok ilgilendiren bir seçim”

Veli Ağbaba“ Malatya’nın Sesini Türkiye’ye Duyurmaya Devam Edeceğim”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Basiretsiz, sorumsuz, liyakatsiz yöneticiler yüzünden Malatyalı hem depremden, hem hırsızdan mağdur oldu. Hem de ağır hasarlıdan hafif hasarlıya çevrildiği için mağdur oldu” dedi.

MİAD Programına katılan İçişleri Bakanı Soylu, “ Malatya Eskisinden Daha Güzel Olacak”

MİAD’ın İstanbul’da Düzenlediği Programa Katılan Başkan Gürkan,” Malatya Yeniden Küllerinden Doğarak Güçlü Bir Şekilde Ayağa Kalkacak”

Göçmez“Parçalaya Parçalaya, Yırta Yırta, Söke Söke Bu Hizmeti, Hizmetleri Malatya’ya Getireceğiz”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, “Malatya’yı ayağa kaldırmak istiyorsak öncelikle küçük ve orta gelirli esnafı ayağa kaldırmamız gerekmekte” dedi.

CHP’li Kiraz” Cumhuriyetin İkinci Yüzyılını Hep Birlikte Kuracağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya’da CHP Grup Başkan vekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yrd. Malatya Milletvekili Adayı Veli Ağbaba’nın da katılımıyla Halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldiler.

Toplam 3274 haber.