Politika

Politika Haberleri

Yeniden Refah Partisi Mv. Adayı Yıldırım’a Destekler Artıyor

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala Malatya’da büyük ivme yakalayan Yeniden Refah Partisi Seçimlerde Vekil çıkaracak destekleri almaya devam ediyor.

CHP’li Ağbaba: Kayısı Üreticisi Zor Durumda

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Malatya’da Kayısı Üreticilerinin sorunları ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Özal ve Hamido’yu Rahmetle Minnetle Anıyoruz

Özal ve Fendoğlu’nun ölüm yıldönümleri nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Gürkan,“Özal ve Hamido’yu Rahmetle Minnetle Anıyoruz”

Kiraz" Birlikte Mücadele Edip, Birleşe, Birleşe Kazanacağız."

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz mahalle ziyaretlerine devam ederken yoğun ilgi dikkatlerden kaçmıyor.

MESOB Başkanı Keskin’den Özal ve Hamido mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile Malatya Belediyesi eski Başkanı Hamid Fendoğlu’nu vefat yıldönümleri nedeniyle mesaj yayınladı.

Malatya Çarşısı, Tarihimize ve Şehir Kültürümüze Uygun Olarak Yapılacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, Cumhur İttifakının istiklal ve istikrarı koruyarak, Türkiye’yi İstikbale hazırladığını söyledi.

Malatya AK Parti Teşkilatı İftar Programında Bir Araya Geldi

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören’in ev sahipliğinde milletvekilleri, milletvekili adayları, milletvekili aday adayları ve teşkilat üyeleri iftar programında bir araya geldi.

Kiraz, “Malatya'da Vatandaşlarımız Yerinde Dönüşüm İstiyor!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İkinci Sıra Milletvekili Adayı Enver Kiraz depremzedelerin derdini ilk günden bugüne dinlemeye devam ediyor.

Başkan Cömertoğlu” Bu İşin Sıkıntısı Yetki Kargaşası”

Halk Tv. de usta gazeteci İsmail Küçükkaya’nın “ Yeni Bir Sabah “ programına katılan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu 11 ili kapsayan 6 Şubat Depremlerinin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen neden yeterince başarılı olunmadığını gerekçeleri ile canlı yayında anlattı.

Asrın felaketinde ölü sayısı 50.500’ü Buldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Asrın felaketinde ölü sayısını ve yıkılan binalar hakkında bilgileri kamuoyuyla paylaştı.

CHP’li Ağbaba“ Biz ‘Mülakat Değil Liyakat’ Diyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Aile Destekleri Sigortasını kuracaklarını belirten CHP’li Ağbaba İşe alımlarda ise “ Biz ‘Mülakat Değil Liyakat’ diyoruz” diyerek Türkiye’nin hem ekonomisini düzelteceğiz hem de yıkılan Malatya’yı ayağa kaldıracağız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Namık Gören Oldu

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. İhsan Koca’nın Milletvekili adayı olmasından dolayı boşalan il başkanlığına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından AK Parti Malatya il başkanlığına Av. Namık Gören atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan“ Şehirlerimizi En Güzel Hâliyle Yeniden Ayağa Kaldıracağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya Deprem Konutları Temel Atma Törenine Katıldı. Hak Sahiplerine Anahtar Tesliminde Bulundu.

CHP'li Yıldız“ Liyakatsizlik Yıkımlarda da Kendini Gösteriyor.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Barış Yıldız, enkaz kaldırma ve yıkım çalışmalarında yaşanılan problemleri gündeme taşıdı.

DEVA Partisi İl Bşk. Sinan Akıncı” Vatandaşa Et Yedireceğiz”

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı” Ete erişim… Tuhaflığı, acizliği, mahrumiyeti görebiliyor muyuz?” diyerek İktidara yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 13 Nisan Perşembe günü Malatya’ya gelecek. Bu ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Şubat depremlerinden sonra Malatya’ya üçüncü gelişi olacak.

Büyükşehir Belediye Meclisinde Komisyon Üyeleri Seçimi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bütüncül Bir Plan Yapacağız”

Malatyalı Listelere Halen Kızgın

14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala 9 Nisan’da Yüksek Seçim Kuruluna verilen listeler Malatya’da adeta şok etkisi yarattı.

Ülke Seçim Barajına Takılmak Gibi Bir Problemimiz Yoktur

Yeniden Refah Partisi Malatya 1. Sıra Milletvekili Adayı Bilal Yıldırım” 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Yeniden Refah Partimiz Cumhur İttifakı'nda yer almaktadır. Ülke seçim barajına takılmak gibi bir problemimiz yoktur” dedi.

Toplam 3252 haber.