Politika

Politika Haberleri

Yeniden Refah Doğanşehir'de

Doğanşehir programları kapsamında ilçede bulunan Yeniden Refah Partili Adaylar esnaf ve halk ziyaretleri gerçekleştirdi.

Keskin“ Malatya Çarşısına Hemen Başlanılmalı”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Çarşısının yapımına biran önce başlanılması gerektiğini söyledi.

AK Parti’nin Seçmenlere Ücretsiz Ulaşım Kampanyasına İlk Gün 2 Bin 450 Kişi Başvurdu

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, 6 Şubat depremleri nedeniyle Malatya dışına giden ve seçim bölgesini değiştirmeyen Malatyalı seçmenler için AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından ücretsiz ulaşım sağlama kampanyasına

İYİ Partili Göçmez“ Vekil Dediğiniz Hizmetkâr Olmalı”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Malatya’nın gelişiminde en önemli rolü Hekimhan, Kuluncak ve Darende üçgenindeki maden kaynakları alacaktır” dedi.

CHP’li Kiraz“ Malatya’nın Hakkını Alması İçin Destek İstiyoruz”

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde CHP’den milletvekili adayı olan Kiraz, seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

Gürkan“ Yerinde Dönüşüm Olacak, Şehrin Omurgası Bozulmayacak”

Malatya Büyükehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Akçadağ Ziyaretinde" Devletimizin bütün kurum ve kuruluşları her alanda yoğun bir çalışma içerisinde"

Pütürge Kanbay’ı Bağrına Bastı

Malatya’nın eski Milli Eğitim İl Müdürü CHP Malatya Milletvekili 3 sıra adayı Battal Kanbay’a Pütürgeli hemşerilerinden büyük destek.

İyi Partili Yağlıcı” Muhtarın Siyasi Paylaşımını Kınıyoruz”

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı Çöşnük Mahalle Muhtarı Burhan İnanç’ın Whapshap durumundan AK Parti Broşürünü paylaşmasına sert tepki gösterdi.

Yıldız” Kayısının Kilosunu 75 – 80 TL’den Almaya Kalkmak Malatya’ya İhanettir

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız“ Malatya’da Hayatın Normalleşmesi İçin İmkanlar Daha Da İyi Olacak. 14 Mayıs’ta Türkiye ve Malatya İyi Olacak”

Doç. Dr. Babacan“ Malatya’da Hayatın Normalleşmesi İçin İmkanlar Daha Da İyi Olacak”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, “Malatya’da hayatın normalleşmesi için imkanlar daha da iyi olacak. Hep birlikte daha da iyi olacağız” dedi.

Malatya’nın Bel Kemiği Kayısı Bu Yıl Don Felaketine Uğradı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’’don Felaketi Malatya’ya İkinci Bir Deprem Yaşatmış Durumda’’

Göçmez' Malatya'da Kurulan Saltanattan Herkes Rahatsız'

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, “İnsanlarımız 82 gün geçmiş halen çadırlarda yaşıyor. Bunlar caiz mi? Hak mı?

Malatya’mız ve Esnafımız Hakkettiği Her Türlü Desteği Alacaktır

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Depremlerden dolayı yaraların sarılması için Cumhur İttifakı büyük bir gayretle çalışıyor.

Başkan Karakuş, 'Malatya'da Önlemler Acilen Alınmalıdır'

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, Malatya'da ağır hasarlı evlerin acilen yıkımı gerçekleşmesi gerektiğini açıkladı.

Sulama Ücretlerine Yüzde 50 İndirim Çiftçilerimize Hayırlı Olsun

Bakan Kiriişçi" Toplamda 9 Milyarlık Faturanın Yarısını Biz Karşılamış Olacağız"

Yıldırım, “Yeniden Refah Partisinin Baraj Problemi de Yoktur”

Yeniden Refah Partisi Malatya 1. Sıra Milletvekili Adayı Bilal Yıldırım, “ Biz cumhur ittifakının içindeyiz. İttifak yüzde 7 barajını aştığı an tüm partiler bu barajı aşmış sayılıyor.

Başkan Güder” AK Parti Belediyeleri Çalışıyor”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Türkiye’mizi Malatya’mızı Battalgazi’mizi Yarımca Hanımızı dünyamızı hep güzelleştirmek için mücadele verdi, ve vermeye de devam ediyoruz.

AK Parti Mv. Adayı Doç. Dr. Babacan’dan Dul ve Yetimler Kervanı Derneğine Ziyaret

Malatya Dul ve Yetimler Kervanında kalabalık tarafından karşılanan AK parti milletvekili adayı Abdurrahman Babacan kendisine gösterilen büyük ilgi ve destekten dolayı Dernek Başkanı İhsan Çolak ve yönetim kuruluna ve üyelere teşekkür etti.

AK Parti’den Mahalle Muhtarlarıyla Toplantı

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören” Omuz omuza vereceğiz, birbirimize destek olacağız ve bu işin üstesinden hep birlikte geleceğiz”

Toplam 3274 haber.