Politika

Politika Haberleri

Yeniden Refah Sahada

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Adayı Bilal Yıldırım” Yatırım Teşvikleri Devam Etmeli, Küçük Esnaf Ve Sanayici Desteklenmeli”

CHP Milletvekili Adayı Enver Kiraz“ İnsani Yaşat’ki Devlet Yaşasın”

Seçim çalışmalarını sürdüren ve Malatya’da ayak basılmadık yer bırakmayan CHP Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz’ın gittiği her yerde miting havasında geçerken vatandaşların Kiraz’a ilgisi yüksek oluyor.

İYİ Partili Göçmez“ Benim Meselem Malatya”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Ben Malatya için savaşırım” dedi.

CHP Adayı Kanko ve Arguvan Belediye Bşk Kızıldaş’tan Kocaeli Malatyalılar Derneğine Ziyaret

CHP Kocaeli milletvekili adayı Muhip Kanko beraberinde Arguvan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş Kocaeli Malatyalılar Derneğini ziyaret ederek Malatyalılarla buluştu.

Gençler Abdurrahman Abilerini Çok Sevdiler

Sahadaki dinamik seçim çalışmalarıyla dikkat çeken Ak Parti Malatya Milletvekili adayı Doç. Dr. Abdurrahman Babacan gençlik buluşmalarına özellikle önem veriyor.

Özcan" Halkımızın Sandık Başında Gereğini Yapacağından Eminiz"

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Ramazan Özcan ve vahit Atalan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sedat Alpkıray, Battalgazi ilçesinin Çolaklı ve Bulutlu mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

CHP’li Kiraz“ Malatya’yı Dokusuyla, Kültürüyle, Değerleriyle Yeniden İnşa Edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Enver Kiraz, “14 Mayıs’ta halkımızın vereceği destekle hem Malatya’mız hem de Türkiye’miz hakkını alacak” dedi.

Fendoğlu“ Bizim Ana Gündemimiz Deprem”

Hekimhan’da yoğun ilgi ile karşılaşan Fendoğlu ve MHP Heyeti, ilçe merkezideki esnafları ziyaret ettiler. MHP Heyeti ayrıca Kösehasan Mahallesinde de vatandaşlarla bir araya geldi.

Akçadağ’da Gündem Siyaset

14 Mayıs’a sayılı günler kala Akçadağ İlçesinde gündem Cumhurbaşkanlığı ve Genel Milletvekilliği seçimleri.

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak“ Burada Çok Güzel Üretim Potansiyeli Var”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Organize Sanayi Bölgesinde ki Çalık Denim Tekstil Fabrikasını ziyaret ederek, fabrika çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

İYİ Partili Göçmez “Tütündeki Sorunu Çözeceğiz, Kaldıracağız.”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Çiftçi kazanmadığı sürece millet kazanamaz, millet kazanamadığı sürece ülke kalkınmaz” dedi.

Özcan“AK Parti Hizmetlerin Getirilmesinde Çok Tecrübeli”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, “Deprem devam eden bütün planlamaları yok etti. Şehir yeniden planlanacak. Malatya merkezimizi, çarşımızı modern olarak düzenlemeliyiz.

Prof. Dr. Kınacı; “Malatya, İstanbul’dan Daha Güvenli”

Prof. Dr. Cumali Kınacı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert’i ziyaret etti.

AK Partili Doç. Dr. Babacan, “Birinci Önceliğimiz Deprem Olacaktır”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Doç. Dr. Abdurrahman Babacan" Bu güçlü yönetimi, güçlü kararlılığı vatandaşımız önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, beraberinde de Meclis’te güçlü bir AK Parti Grubu gönderecektir.”

İYİ Partili Göçmez“Akçadağ, Malatya’nın Bir İlçesi Değil Midir? ”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “90 günde enkaz temizleyemeyenler bir yılda nasıl ev teslim edecekler?” diye sordu

CHP Milletvekili Adayı Kiraz“ Birçok Projeyi Hayata Geçireceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, “Biz daha fazla milletvekili çıkarırsak, iktidarı elde edersek, Malatya’yı daha fazla milletvekiliyle temsil edersek Malatya’da, Doğanşehir’de hakkını alacak.

Fendoğlu” Cami ne Kadar Bizimse Cemevi de O Kadar Bizimdir

MHP MYK Üyesi Malatya Milletvekili adayı Mehmet Fendoğlu, “Malatya’nın kırsal kesiminde 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımı başladı” dedi.

Malatya’da 88 Noktada Konut İhaleleri Yapıldı, İnşaatlara Başlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Aydınlar Mahallesinde vatandaşlarla yaptığı sohbette deprem sonrası yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Doç Dr. Babacan“ Daha Güçlü Ayağa Kalkacağız”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Doç. Dr. Abdurrahman Babacan Yakınca Galericiler Sitesi ziyaret ederek, yaşanan deprem felaketine rağmen işlerini aksatmadan sürdürüp kentin ticari hareketliliğinin artmasına katkı sunan işyeri sahipleri ve çalışanlarıyla sohbet etti.

Toplam 3274 haber.