Politika

Politika Haberleri

Fendoğlu“ MHP Sahaya Hakim, Milletinin Hizmetinde Olan Tek Teşkilattır”

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu" Teşkilatlarımızla birlikte MHP İl Başkanımız ve Ülkü Ocakları Başkanımız, ilçe başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz sahaya hakim” dedi.

AK Parti’den Bayramlaşma Töreni Yapıldı

AK Parti Malatya İl Başkanlığınca Kongre ve Kültür Merkezi'nde bayramlaşma programı organize edildi.

CHP'de Bayramlaşma Töreni

Cumhuriyet Halk Partisi bayramlaşma töreninde İl, İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve vatandaşlar ile partililerle Güzelbahçe Belediyesi’nin Malatya’da kurduğu konteyner kentte düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Mv. Adayı Gülcan Kış, Enver Kiraz’a Destek Ziyetinde Bulundu

Malatya Haçova köyünde doğmuş Mersin'de yaşayan CHP Mersin Milletvekili Adayı Gülcan Kış, CHP Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz’a destek ziyaretinde bulunup Cemal Gürsel Mahallesi'nde bulunan Bornova çadır kentinde vatandaşlarla bayramlaştılar.

Deva Partisi İl Başkanı Sinan Akıncı'nın Ramazan Bayramı Mesajı

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı Ramazan Bayramı vesilesiyle Mesaj yayınlayarak Malatyalıların bayramını kutladı.

CHP Mv. ve Belediye Başkanlarından Başkan Gürkan’a Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı CHP Milletvekili Veli Ağbaba, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ziyaret ederek geçmiş olsun ve taziye ziyaretlerinde bulundular.

İYİ Partili Göçmez “Sorunları Ancak Ortak Akıl İle Çözebiliriz”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Teknopark arkasına kurulan Konteyner Kent ziyaretinde yaptığı açıklamada Sorunları ancak ortak akılla çözebiliriz” dedi.

Başkan Güder’den Depremzede Vatandaşlara Bayram Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan Bayramı dolayısıyla çadır ve konteynerde kalan depremzede vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

CHP’li Enver Kiraz’dan Bayramlaşma ve Taziye Ziyaretleri

CHP Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz Ramazan Bayramında vatandaşlara taziye ve Bayram ziyaretleri gerçekleştirerek buruk Bayramı yaşayan hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor.

Başkan Gürkan Vatandaşlarla Bayramlaştı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan“ Milli Birlik ve Beraberlik İçinde Yaralarımızı En Kısa Zamanda Sararacağız”

İyi Partili Yağlıcı” Bayramı Buruk Yaşıyoruz”

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı Ramazan Bayramı vesilesiyle Battalgazili ve Malatyalı hemşerilerinin Bayramlarını kutladı.

Ramazan Bayramını Buruk Bir Şekilde Kutluyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İyi Partili Göçmez” Malatya’mızı Yeniden İnşa Edeceğiz”

İYİ Parti Malatya Milletvekili 1. Sıra Adayı Şeyhmus Göçmez “14 Mayıs’ta Malatya Tarih Yazacak” dedi.

Bayramın Birinci Günü Meral Akşener Malatya'da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bayramın birinci günü Malatyalı depremzedelerle bir araya gelecek.

Başkan Koca” 14 Mayıs’ta Halkımız Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a Sahip Çıkacak

Kale Belediye Başkanı Murat Koca 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde ilçe olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti Milletvekillerine Rekor oy ile katkı sunacaklarını belirtti.

Başkan Gürkan Yerel Basınla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yerel Basın mensuplarıyla teravih Namazı sonrası bir araya gelerek hasbihal etti. Önemli Açıklamalarda bulunan Başkan Gürkan" Hasar Tespit Çalışmaları Yeniden Yapılacak"

Doğanşehir'de 2. Konteynır Çarşı Kuruluyor

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt; “Esnaflarımızı Rahatlatmak İçin Biz Belediye Olarak Her Türlü Yanlarındayız”

Malatya'da Seçmen Sayısı 530 Bine İndi

Seçimlerde Malatya'da 530 bin 714 seçmen bin 900 sandıkta oy kullanacak.

Toplam 3252 haber.