Politika

Politika Haberleri

Battalgazi Belediye Meclisi’nde Encümen ve Komisyon Üyeleri Belirlendi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Encümen ve Komisyon Üyelerini belirlenirken, gündem maddeleri arasında yer alan Battalgazi Belediyesi 2022 yılı faaliyet raporu görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

Hekimhan Belediyesinden İftar Programı

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ Hekimhan Belediyesi Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, İlçe Mahalle Muhtarları, İlçe Siyasi Parti Başkanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

CHP İl Başkanlığından Çadırda Sandık Güvenliği Eğitimi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, " Bizler inanıyoruz ki ülkemizi, memleketimizi bu zor günlerden kurtaracak ve yaraları saracak, vatandaşı ücretsiz ev sahibi yapacak, Millet İttifakı iktidar olacaktır”

Budak: Toplumun Tüm Kesimlerine Umut Olmaya, Yaralarını Sarmaya Devam Edeceğiz

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Rıdvan Budak” Bir şehri ayağa kaldırmak istiyorsanız önce ekonomiden başlamak gerekiyor”

Gelecek Partisinde Mülakat Heyecanı

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde büyük yoğunluğa sahne olan Gelecek Partisinde aday adayları bu kez mülakat heyecanı yaşıyorlar.

Türkiye Değişim Partisinde İstifa Depremi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) kurucularından olan ve Genel Başkanvekilliği görevini yürüten Hasan Aydın Başkanvekilliğinden hem de üyelikten istifa etti.

AK Parti Milletvekili Aday adayı Tahsin Yılmaz: ” Yine Yaparsa AK Parti Yapar”

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Tahsin Yılmaz, "Siyasi hayatım boyunca bulunduğum görevlerde amacım hep topluma faydalı olmak, Malatya’mıza ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek olmuştur" dedi.

Prof. Dr. Pekdemir: “Malatya’nın Yaralarını İyi İnsanlar Saracak”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Hasan Pekdemir” Acı, umutsuzluk, hüzün ve insan hayatının ucuzluğu İYİ İnsanlar oldukça bu toprakların kaderi olamaz”

Binlerce Kayısı Ağacı Nasıl Sulanacak?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Sultansuyu Barajının Akıbetini Sordu.

İYİ Parti’li Yağlıcı” Şehri Terk Edenlerin Gelmesi İçin Çalışmalar Yapılmalı”

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı, Başkan yardımcısı Erhan Demir, yönetim kurulu üyeleri ve İyi Parti Gençlik kolları Başkanından gazetecilere ziyaret

AK Parti Milletvekili Aday adayı Pekel, “Malatya Hızla Ayağa Kalkacak”

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı İş Adamı İsmail Hakkı Pekel, “Malatya deprem yaralarını en hızlı saran ve ayağa kalkan şehir olacak” dedi.

İYİ Parti Malatya Mv. A. Adayı Selçuk Han” Destek Sizden Hizmet Bizden”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Selçuk Han” İyi’ler olarak Çok çalışacağız, oyumuzu Malatya’da üçe katlayacağız ve 13 ilçesiyle birlikte tüm Malatya kazanacak. Biz kazanacağız. Birlikte Kazanacağız. Tarih Yazacağız.”

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kavuk:” Malatya’nın Ekonomisine Sahip Çıkacağız”

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Kahraman Kavuk, ” Türkiye için, bölge için çok kıymetli olan şehrimizin başta ekonomi ve nüfus olmak üzere hiçbir alanda güç kaybetmesine müsaade etmeyeceğiz”

BBP Milletvekili Aday Adayı Karaman Seçim Çalışmalarına Başladı

Büyük Birlik Partisi 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimlerde Aday adayları listesini açıklarken Başarılı İl Başkanı Abdulvahap Karaman’da Milletvekili Aday adaylığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adaylığına İtirazlar Reddedildi

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde yeniden aday olmasına itiraz eden İYİ Parti, DEVA Partisi ve Memleket Partisi’nin itirazları Yüksek Seçim Kurulu’nca değerlendirildi.

Gelecek Partisi Malatya Mv. Aday Adayları Listesi

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığı 28.Dönem Milletvekili Aday adayı başvuru sürecini tamamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dr. Fatih Erbakan'a Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan" Altılı kaosa ülkemizi teslim etmemek adına milli ve kararlı bir adım attık."

ATA İttifakı Seçim Çalışmalarına Başladı

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan, Ankara’da Ata İttifakı tarafından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

AK Parti Mlletvekili Aday Adayı Kahraman Kavuk :”AK Parti Kimsesizlerin Kimsesidir”

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Kahraman Kavuk,” AK Parti ilk günden berin kimsesizlerin kimsesi, garibanların umudur olmuştur” dedi.

Toplam 3252 haber.